- 25 Ekim 2016
- 602
- 506
- 23
- Konu Sahibi meryemim40
-
Tesettürlü olmanla kocanın sana bağlanması arasındaki bağlantıyı anlamadım aydınlatır mısın?tesekkur ederim yorumun icin kocamdan beklemzdim hic halbuki iste tesetturluyum guzelm tabi goreceli kavram hamileyim ama fitim bi kizimz var her zaman hos tutmaya calisiyorm gonlunu bakimliyim ama iste uckurun ucunda olurmus erkegin akli sence nasil bildireyim hadini
Adam zatenn sucluu ama o kadinda evli oldugunu bile bile konusmamali.Hangi birini döveceksiniz ?başka mesajlar da yakaladığını yazmış konu sahibesi..ayrıca adama yapmak lazım adama..
ilk başlarda keşke ölse acım o zmn diner diyordum.ama yaptıkları unutturdu sevgisini.cok şükür .Ya Allah hiç bi eve böyle dert vermesin. Bu adamlar ne arıyo ne
İyi de dul olan kadına dul demek bi hakaret değil ki. Yani bu bir medeni hal. Bekar-evli-dul. Ben konuyu okurken konu sahibinin dul demekten kastının hani genç kız değil yaşı var bize yakın demek istediğini düşündüm. Çok mu masumum ki
Çok şükür. İnşallah iyi ki kurtulmuşum dersiniz zamanla kat kat iyi okursunuzilk başlarda keşke ölse acım o zmn diner diyordum.ama yaptıkları unutturdu sevgisini.cok şükür .
Tesettürsüz olarak aldatılmayı hakediyoruz demek ya da tesettürlü kadın aldatılmaz demek herhalde ben de anlayamadım o kısmıTesettürlü olmanla kocanın sana bağlanması arasındaki bağlantıyı anlamadım aydınlatır mısın?
Yok yok at gözlüğünü takmış gözü kendinden başkasını görmediğinden kocası da ayaküstü aldatmış işte onu diyo.Tesettürsüz olarak aldatılmayı hakediyoruz demek ya da tesettürlü kadın aldatılmaz demek herhalde ben de anlayamadım o kısmı
Ben de merak ettim polis ne yapacak gelip kulağını mi çekecek keşke gerçekten gitse polise!
Ben o kizi ibreti alem sokakta doverdim. O kocaninda arkasina bi kagit yapistitrdim ben karimi ust komsunun kiziyla aldatiyorum. Hemde karim hamile diye. Kizdaki genislige bak ya kocana sahip ciksana demis birde.konsolos kopegi once sen libidona sahip ciksana. Basta sorun kocanda tabi !!!! Neyse senin yapicaklarina gelelim simdi. Onlarin konusmalarini mahkemede delil olarak kullan. Kiza yuvani yiktigi icin tazminat davasi esinede bosanma davasi ac. Tabi bosanicaksan. Ama bosanmicam diyorsan sunuda unutma 1 yapan 2-3-4 yaparda yapar ...
Bence çok temiz kalpli siniz. ..toplumda bir düşük sıfat bu ve yaralayici. ..İyi de dul olan kadına dul demek bi hakaret değil ki. Yani bu bir medeni hal. Bekar-evli-dul. Ben konuyu okurken konu sahibinin dul demekten kastının hani genç kız değil yaşı var bize yakın demek istediğini düşündüm. Çok mu masumum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?