cok ama cok kotuyum

Tesettürlü olmanla kocanın sana bağlanması arasındaki bağlantıyı anlamadım aydınlatır mısın?

Bu arada o kadının sana olan tehditlerini kaydet esinin silmesine izin verme.ne hakla karnındaki bebegini öldürürüm diyor kadin.esine bunu soyle karnımdaki bebegi oldurecekmis de..

Kendısıde bosanırsa ''dul'' olacak ! Konunun basında ıma olmadıgını dusundum fakat ılerleyen zamanda konu sahıbı kendısını nıtelerken aslında bu kavramı yerdiğini ayen beyan belli etmiş.. Ondan ötürüdür.. Hesaplasmayı da kocası yerıne dısardakı kadınla yapmaya baslaması hıncını otekı kadından almaya calısması da bi işaret.. Bence siz boşanmayacaksınız.. Bu kadar belli nokta ..

Öncelikle biraz sakin olun bebeğiniz için
Sonra ne yapacağınıza bir karar verin, ama bunu sakin yapmaya çalışın boşanmayacaksanız hiç kendinizi yıpratmayın,
ama benim düşüncem eşinizin bu ilk vukatı değilmiş, gibi geldi adamdaki, rahatlığa bakılırsa sizin ilk hesaplaşacağınız kişi eşiniz o istemeseydi, böyle bir şey yaşanmazdı değilmi?.
Ha kadın da tabikide masum değil yerinizde olsam her ikisine dava açarım,sanırım kadına karşı içim böyle soğur du.

ben düşüncemi yazıcam ama biraz kırıcı olabilirim lütfen kusura bakma canım. Basit ve ucuz bir yöntem uygulamışsın.
Neden dersen... Bu olayın %100 suçlusu KOCAN dır. Kadına Bu tepkileri versen ne olur. Adamın içinde var, başka kadınla başka fırsat yaratır. Sen dağın görünen yüzüne karşı savaş açıyosun. Peki görünmeyen yüzü???? Yani kocan..
O da nasıl bi kafadaysa artık uyuyor öyle mi? Hamile eşine yaşattığı bu stresin çocuguna nasıl bir zarar verebileceğini umursamadan uyuyor!!! Yaptığı rezilliğin ortaya çıkmasından zerre rahatsızlık duymadan uyuyor!!! Baya pişkin bravo.. O adamda bu tür şeyleri Sürekli yapabilecek bi potansiyel var bence.

Benim için bu durum telafisizdir. Yuva yıkmaya karşı olan benim için bile istisnasız boşanma sebebidir. Ben asla çocuğuma böyle bir babayı layık görmem ve hemen ne yapmam gerekiyosa yaparım. Sonra yatar ben de uyurum!!!

Tesettürsüz olarak aldatılmayı hakediyoruz demek ya da tesettürlü kadın aldatılmaz demek herhalde ben de anlayamadım o kısmı
Yok yok at gözlüğünü takmış gözü kendinden başkasını görmediğinden kocası da ayaküstü aldatmış işte onu diyo.

Ben anlayamadım gerçekten. Bir kere bu durumdan nasıl şüphelendiniz de rehberine baktınız, hadi rehbere baktınız, başka isimle kaydetmiş diyorsunuz o numaranın o kadına ait olduğunu nasıl anladınız. Ayrıca '' DUL'' diye belirtmenizin anlamı nedir? dullar size göre erkek avcısı mı? Kaldı ki hiçbir kadın suçlu olduğu halde tehdit edip elinde tutsaydın demez ailesi vardır falan kulaklarına gider diye korkar yani bu ne cesaret? hem eşiniz ne ara görüşmüş olabilir ki onunla. Bana inandırıcı gelmediniz kusura bakmayın. Hem kadına ne carlıyorsunuz ki herşeyi yapan eşiniz baştan çıkaran illa kadın diye bir şey yokk. Boşanın o zaman ama tabii ki boşanmazsınız o zamanda susacaksınız başka çareniz var mı?

Evet, o kadına da dava açabilirsiniz. Sanırım böyle birşey var artık yasal olarak, karı kocanın arasına giren üçüncü şahıslar boşanma sebebi olarak gösterilebiliyor. Böyle komşu düşman başına. Gelmiş oturmuş babasının evine, milletin kocasını ayartıyor. Hiç muhatap olmayın. Kocanız zaten x-large, yatmış uyumuş horul horul. Bundan sonra ne yapacağınızı planlayın. Bebeğinizi düşünün, sakin olun. Aileniz nerede?

Bence çok temiz kalpli siniz. ..toplumda bir düşük sıfat bu ve yaralayici. ..

Kaç yaşındasın sen...yazdıkların hiç normal değil,sen boşanmayacaksın çok belli ve sanki daha önce de aldatılmışsın.kocan da seni sevmiyor ve zerre saygı duymuyor...kocan zaten insan bile değil de senin yorumlar da bir garip.gidecem de gidemiyorum diyecem de diyemiyorum falan filan

Yani eşinin bu rahatlığı hiç normal değil adam seni sevmiyor saygı zaten yok belliki bu ilk olayı da değil.

Suç her zaman bize sadakat sözü vermiş eştedir....fakat burda ki 2. Kadın tabir ettiğimiz mahlukat tam yolmalık
hem tahrik hem tehdit var konu sahibine
normalde kadın kişisi ile uğraşma taraftarı değilim..ama burdaki aşmış iyice
her türlü süründür ikisinide

Hamilesiniz,girmeyin böyle muhabbetlere. Eşşinize söyleyin ne diyecekseniz. Gidin sessiz sakin açın davanızı.. yok boşanamam diyosanız yaygaraya gerek yok. Mahalle kadını gibi kavga mı edeceksiniz,çok basit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…