cok ama cok kotuyum

amin o kadr zoruma gidioki yaptklari
Gider tabiki gitmez mi heleki hamilesiniz bir de. Eşiniz kusura bakmayın ama çok kötü kalpli vicdansız iğrenç bir insan sizi düşürdüğü durum çok kötü. Güven olmadan ilişki yaşanmaz kaldıki evlilik hiç olmaz. Umrunda bile değilsiniz dönüp yatmış rahatlıga bakın

o pislig gonderdim evden nereye gitti bilmiyorum ama dusundukce karnima agri saplaniyo gozlerim sisti ben bunu haketcek ne yaptim lanet olasi adam sabah gidip polise sikayet edicem ordan adliyeye gidip dava acicsm

Cocuklarini oldururum diyor oylemi ? Mesajlami yazdi? Kesinlikle polise sikayet edin. Herseyi gectim kocaniz kayinvalideniz bu tehtit karsisinda bir sey demiyorlarmi? Kk kadinlari bu cumleye takilmayip dul dedigi icin ustune nasil gidersiniz?
Karnindakini oldururum diyen bir kadin var ortada !!!

+1

Ayrıca sizin yorumlar bana eski bir üye arkadaşı fenaa halde andırıyor, yoksa hortladı mı aramızda mı ? Hayırlısı

Kusura bakma da kim ne diyor. .

İyide çocukları var niyetinin olmamasi normal...
E o zaman adamda bağırır çağırır susar algısını yaratmasına gerek yok..çünkü tekrar yapacak .
Hatta adam birşeyler açıklama derdinde bile değil .Ayrıca diğer bayanın söyledikleri ,tehditlerinhiç hoş değil ama gidip kadının karısında rezillik çıkarmak haddini bildirmek falan gereksiz ..

Kocana bulaşsana kız silah zoruyla mı konuşmuş bir de dul diye niye belirtiyorsun ki

Sağlıklı düşünün ailenizin yanına gidin ve beraber ne yapacağınıza dair bir karar alın..haddini bildirin densizin

Sizin tesetturlu olmanız ve fit !olmanıza kadının "dul" olmasi nasıl sifatlardir ya!Ayıp sizin de kızınız var ne demek Dul?SİZE SADAKAT SÖZÜ VEREN SIZ IN Esiniz O DUL !! KADIN DEGIL! Güzel olduğunuzu dusunuyorsunuz ama önemli olan sükunet ...bir can tasiyorsunuz ve Allah korusun siz de Dul kalabilirsiniz. .Kadın ZATEN DUL ISE POTANSİYEL! DIR DEGIL MI?SIZ BIR DE tesetturlu güzel fit falansiniz o kadın zaten dul !bu nasıl bir düşünce yapısı Allah askina?araya tesetturu niye sokuyorsunuz asıl sorun eşiniz siz bile değilsiniz. ..kaldı ki kadın zaten DUL olduğundan baştan kötü belli değil mi!Ben evli bir bayanim ve dul arkadaşlarımın neler yaşadığını bilir sahip cikarim ve bu zihniyet yüzünden çok canı yanan kişiler tanırım. .sizin sorununuz eşiniz!

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu sahibiii, yazdıklarının cevabı burda, doğru yazmış arkadaş...

Konuşmaların okadar cok fevri ki, haklıyken haksız duruma bile düşebilirsin böyle yaparsan..

Sakin ol biraz ve ne yapman gerekeceğine öyle karar wer hamilesin birde, bebeğine zarar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…