- 15 Ekim 2016
- 1.192
- 890
- 38
- 29
- Konu Sahibi meryemim40
-
mesajlari gostericem o kadinim dogmamis cocugumn ustune savurdugu tehtitleri gostercem yeterlimiBen de merak ettim polis ne yapacak gelip kulağını mi çekecek keşke gerçekten gitse polise!
msjlar duruyotelefondaki delilleri topladınız mı bari
Allah yardımcınız olsun hakkınızda hayırlısı olsunbosncagmi bana neler yaptysa cektirecegmi pisman edecgmi sabaha kadar uyumadim bana bunu reva goren o pisliklere sonuna kadar cektrcem
calısıyor musun, ayrılsan aılen destek olur mu, esının aılesının tutumu ne bu konuda bunlar onemlı..tesekkur ederim yorumun icin kocamdan beklemzdim hic halbuki iste tesetturluyum guzelm tabi goreceli kavram hamileyim ama fitim bi kizimz var her zaman hos tutmaya calisiyorm gonlunu bakimliyim ama iste uckurun ucunda olurmus erkegin akli sence nasil bildireyim hadini
İyi de dul olan kadına dul demek bi hakaret değil ki. Yani bu bir medeni hal. Bekar-evli-dul. Ben konuyu okurken konu sahibinin dul demekten kastının hani genç kız değil yaşı var bize yakın demek istediğini düşündüm. Çok mu masumum kiSizin tesetturlu olmanız ve fit !olmanıza kadının "dul" olmasi nasıl sifatlardir ya!Ayıp sizin de kızınız var ne demek Dul?SİZE SADAKAT SÖZÜ VEREN SIZ IN Esiniz O DUL !! KADIN DEGIL! Güzel olduğunuzu dusunuyorsunuz ama önemli olan sükunet ...bir can tasiyorsunuz ve Allah korusun siz de Dul kalabilirsiniz. .Kadın ZATEN DUL ISE POTANSİYEL! DIR DEGIL MI?SIZ BIR DE tesetturlu güzel fit falansiniz o kadın zaten dul !bu nasıl bir düşünce yapısı Allah askina?araya tesetturu niye sokuyorsunuz asıl sorun eşiniz siz bile değilsiniz. ..kaldı ki kadın zaten DUL olduğundan baştan kötü belli değil mi!Ben evli bir bayanim ve dul arkadaşlarımın neler yaşadığını bilir sahip cikarim ve bu zihniyet yüzünden çok canı yanan kişiler tanırım. .sizin sorununuz eşiniz!
Hangi birini döveceksiniz ?başka mesajlar da yakaladığını yazmış konu sahibesi..ayrıca adama yapmak lazım adama..Ben o kizi ibreti alem sokakta doverdim. O kocaninda arkasina bi kagit yapistitrdim ben karimi ust komsunun kiziyla aldatiyorum. Hemde karim hamile diye. Kizdaki genislige bak ya kocana sahip ciksana demis birde.konsolos kopegi once sen libidona sahip ciksana. Basta sorun kocanda tabi !!!! Neyse senin yapicaklarina gelelim simdi. Onlarin konusmalarini mahkemede delil olarak kullan. Kiza yuvani yiktigi icin tazminat davasi esinede bosanma davasi ac. Tabi bosanicaksan. Ama bosanmicam diyorsan sunuda unutma 1 yapan 2-3-4 yaparda yapar ...
Dul diye bir medeni hal yok.İyi de dul olan kadına dul demek bi hakaret değil ki. Yani bu bir medeni hal. Bekar-evli-dul. Ben konuyu okurken konu sahibinin dul demekten kastının hani genç kız değil yaşı var bize yakın demek istediğini düşündüm. Çok mu masumum ki
evet degisti değil mi? Demek ki insanların ağzında hala degismedi. Olabilir. Yine de dul dedigi için bu kadar üstüne gidilecek bir durum göremiyorum ben.Dul diye bir medeni hal yok.
Evli ve bekar var sadece .
Ev kiramı.kendi eviniz mi? Sen neden gidiyorsun evden.onu şikayet et uzaklaştır.benim başına da geldi.su anda ne yapacağını bilmez durumdasın.bir dakikada bir çok karar değiştiriyorsun.bir anda o kdr çok şey düşünüp sonra bunlar benim başıma mi geldi diyorsun.seni çok iyi anlıyorum.bende geçirdim o günleri.ama şimdiki aklım olsaydı kicina o zmn tekmeyi atar haklarımı kaybetmedim.onun yalvarmalarina aldandım.ve haklarım zaman kaybına uğradı.simdide bana iftira attı.sonun böyle olmasın istiyorsan sakin hareket et.evden çıkma.once düşün devam edersen neler olacağını kendini sen tanıyorsun unutabilip hayatına devam edebilirmisin onunla.eger en ufak ihtimal yoksa asla arkana be bakma.bitir.ama haklarını güzelce arayarak.yok gitmicem annesime 2 cift soz soylicem kvylede konusp anahtari verip cikcam ne haliniz varsa gorum dicem
Çok zor arkadaşım.ölseler bu kdr acı cektiremezlee.Ya ne kadar kötü ben çok korkarım böyle şeylerden Allah kimsenin başına vermesin. İnşallah o kocanız olacak adam deli gibi pişman olur kahrından ölür ömrü boyunca böyle kolay mı çocuklarının annesini aldatmak
[QUOTE ="meryemim40, post: 49 195878, member: 791639"]tesekkur ederim yorumun icin kocamdan beklemzdim hic ha klbuki iste tesetturluyum guzelm tabi goreceli kavram hamileyim ama fitim bi kizimz var her zaman hos tutmaya calisiyorm gonlunu bakimliyim ama iste uckurun ucunda olurmus erkegin akli sence nasil bildireyim hadini
Ya Allah hiç bi eve böyle dert vermesin. Bu adamlar ne arıyo ne istiyo ben anlamıyorumÇok zor arkadaşım.ölseler bu kdr acı cektiremezlee.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?