cok ama cok kotuyum

sinirle dul yazmisim ama inanin sizin gibi kotu dusunerek ya d iste yapar manasinda yazmadim bunu o an onu bile dusunmedm

bosncagmi bana neler yaptysa cektirecegmi pisman edecgmi sabaha kadar uyumadim bana bunu reva goren o pisliklere sonuna kadar cektrcem

Ben o kizi ibreti alem sokakta doverdim. O kocaninda arkasina bi kagit yapistitrdim ben karimi ust komsunun kiziyla aldatiyorum. Hemde karim hamile diye. Kizdaki genislige bak ya kocana sahip ciksana demis birde.konsolos kopegi once sen libidona sahip ciksana. Basta sorun kocanda tabi !!!! Neyse senin yapicaklarina gelelim simdi. Onlarin konusmalarini mahkemede delil olarak kullan. Kiza yuvani yiktigi icin tazminat davasi esinede bosanma davasi ac. Tabi bosanicaksan. Ama bosanmicam diyorsan sunuda unutma 1 yapan 2-3-4 yaparda yapar ...

bosncagmi bana neler yaptysa cektirecegmi pisman edecgmi sabaha kadar uyumadim bana bunu reva goren o pisliklere sonuna kadar cektrcem
Allah yardımcınız olsun hakkınızda hayırlısı olsun
hergün yazın buraya .. bir arada kadın doğum hekimine görünün

Kızı mahalleye rezil et ve şikayetçi ol bosanmicaksan bile ailene bildir ve bikac gün orda kal burnu surtunsun kızın ailesiylede konuş babasıyla falan mesajları göster bir güzel dayak yesin

Bende cok zor gunler geciriyorum tecrübelerimden söylüyorum 1 aldatan es bida bida yapıyo degisti gibi gorunsede degismiyolar ben bir umut duzelir diye affettim kac kez ama senelerim heba oldu yol yakınken boşan affedersen ilerde yine yaptıgında keske o an bıraksaydım dersin ben gibi.

calısıyor musun, ayrılsan aılen destek olur mu, esının aılesının tutumu ne bu konuda bunlar onemlı..
ayrıca ne yapayım dıye dusunmek yerıne gıt hemen bır dılekçe ıle bosanma ıslemlerını baslat, cocugun ve calısmıyorsan kendın ıcın nafaka ıste (tedbır nafakası), kadın zaten ıtıraf etmıs telkayıtlarını cıkarabılıyorsan cıkar msjlar vs hepsı dokulur ortaya mahkemede delıl olarak sunarsın, o adamı da eve alma sakın, evden ılk adımını attıgı gıbı topla esyalatrını koy bır bavula dogru kapının onune-kılıdıde degıstırt eve gıremesın....
ama dıger kadına bulasma hıc haklı ıken haksız konuma dusersın onu umursamaman ona en buyuk ceza..

İyi de dul olan kadına dul demek bi hakaret değil ki. Yani bu bir medeni hal. Bekar-evli-dul. Ben konuyu okurken konu sahibinin dul demekten kastının hani genç kız değil yaşı var bize yakın demek istediğini düşündüm. Çok mu masumum ki

Hangi birini döveceksiniz ?başka mesajlar da yakaladığını yazmış konu sahibesi..ayrıca adama yapmak lazım adama..

Dul diye bir medeni hal yok.
Evli ve bekar var sadece .

Dul diye bir medeni hal yok.
Evli ve bekar var sadece .
evet degisti değil mi? Demek ki insanların ağzında hala degismedi. Olabilir. Yine de dul dedigi için bu kadar üstüne gidilecek bir durum göremiyorum ben.

Ya ne kadar kötü ben çok korkarım böyle şeylerden Allah kimsenin başına vermesin. İnşallah o kocanız olacak adam deli gibi pişman olur kahrından ölür ömrü boyunca böyle kolay mı çocuklarının annesini aldatmak

yok gitmicem annesime 2 cift soz soylicem kvylede konusp anahtari verip cikcam ne haliniz varsa gorum dicem
Ev kiramı.kendi eviniz mi? Sen neden gidiyorsun evden.onu şikayet et uzaklaştır.benim başına da geldi.su anda ne yapacağını bilmez durumdasın.bir dakikada bir çok karar değiştiriyorsun.bir anda o kdr çok şey düşünüp sonra bunlar benim başıma mi geldi diyorsun.seni çok iyi anlıyorum.bende geçirdim o günleri.ama şimdiki aklım olsaydı kicina o zmn tekmeyi atar haklarımı kaybetmedim.onun yalvarmalarina aldandım.ve haklarım zaman kaybına uğradı.simdide bana iftira attı.sonun böyle olmasın istiyorsan sakin hareket et.evden çıkma.once düşün devam edersen neler olacağını kendini sen tanıyorsun unutabilip hayatına devam edebilirmisin onunla.eger en ufak ihtimal yoksa asla arkana be bakma.bitir.ama haklarını güzelce arayarak.

Kızlar arkadaş dil derken öyle fevri davranmanızı anlamadım.kadin evli olsaydı evli bir kadınla derdi....bekar olsaydı bekar derdi.....eeee dul yani kadın.arkadas kadını dul olduğunu söylerken hakaretvari ifade etmemiş.ama şöyleki dul kadınların bu ise eğilimli seklind2 ifade kullansaydı yani dul zaten....dul kadın ya rahat gibi ...burda haklı olabilirsiniz.....burda öyle ifadeler var ki sanki o kdr kolaylı kadının başına gelen ahlen kesiyoruz.tabikide sizin söylediklerinizi yapması gerekli fakat öyle ifadeler kullanıyorsunuz ki bi dovm3diginiz kalıyor.
Lütfen empati yapalim.

Çok zor arkadaşım.ölseler bu kdr acı cektiremezlee.

Ahh meryem..esim eve gec geliyor surekli alkol alıyor bana dua edin esim iyi bir insan olsun diyordun.hatta fevri yaklaşma iyi davran guzelce konuş demiştik sende oyle yapmıştın ama adam başka kafadaymis. Diyoruz iste bi adam arkadaslariyla surekli takılıyor ve gec geliyorsa birşeyler çıkıyor iste altından.
Canim sen delillerini topla.herseyden önce karnındaki bebegini yanindaki evlatlarını dusun.onlar için dik sağlam güçlü dur Allah korusun evlatların sağlığından olursa insanin gözü ne kocayı ne başkasını görür.yapmayi planladigini hedefin ne ise ona gore yolunu cız.

Neden aldatildigin için bir fiziksel açıklama yapma gereği duyuyorsun.
Fitler güzeller aldatilmaz diye bi kaide mi var ?
Aldatmanin bahanesi olmaz 1
Aldatildim ama hatam neydi denmez 2[/QUOTE]
Kesinlikle . ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…