ÇOK AMA ÇOK PISMANIM KEŞKE ZAMANI GERI GETIREBILSEM

Anneyimbenanne35

zamandir herşeye ilaç olan...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2018
4.602
4.713
53
34
İzmir
günaydın kızlar çok kötüyüm burdan başka derdimi anlatacağım kimsem yok kısaca konuya gireyim. 2 katlı evimiz vardı ama köy gibi biyerde ilçeye 7 km uzaklıkta ama huzur yoktu belki vardı ama bana göre yoktu cocugum hergun ağlayarak eve geliyordu etraftaki sorunlar vsvs ama benm evimdi herşey bana aitti . esim memurluğa atanınca taşınırsa diye söz verdi ha bugün ha yarın bi heveslendirrdi soğudum bendee şehirde ne vardıysa artk gidelim dedim .öyle böyle 4 yıl sonra zor bela istemeye istemeye tasindik ama şunu belirtmek isterim. BEN EŞİME YA 2 KATI KIRAYA VER OYLE CKALIM YA DA SAT EV ALIP OULE ÇIKALIM demiştm . bunu vurguladim ama o okdr allak bullak ettki işleri otrdugmz katı sattı acele etti alt kat duruyor hala ve kiraya çıkardı bizi üstelik kredi boruda var ve geçinmek zorlaştı 1000 tl kira veriyoruz ama ben bu şekilde çıkalım demedim ona neyse ciktik herşey guzeldi ama son 3 aydır huzur kalmadi evde ya eşimle sorunjm yok şükür ama aileden gelen sorunlar çok maddi yondende var ister istemez yansiyor evi sattigmz insan yabancı degil gorumcemin oğlu aldı ama ben böyle olacağını bilseydim hic istemezdim çok kötüyüm kızla r gidecek kimse yok üstelik kiradayız ben alismadim aslnda kirada oturmaya evi satmasaydı şimdi giderdim.evime aslında alt kat hala benim ama gitmez neymiş efendim ortakmiss herşey rahat edemezzmis sanki yabancı aldi ama ben ona ya 2 katıda sat ev al dedim yada 2 sinide kiraya ver öyle çıkalım demiştim tam terdi allak bullak bişey oldu sizce evimi geri alma sansim varmi çok pişmanım çok yardim edin bi akıl verin

Son düzenleme:
Geri dönüp ortak yaşama şansınız yoksa boşta olan katı da satıp farklı bir eve taşının o zaman. Sizi çok kafası karışmış ve panik gördüm, bence biraz sakinleşmelisiniz.

KISACA ESIM ÇOK KARIŞIK YAPTI HERŞEY O EVLERIN 2 SINI SATMAYIP KITAYA ÇIKARDI MADDI ZORLUKTA VE BEN GERI DÖNMEK ISTIYORUM AMA sizce satılan evimi geri alma sansim varmi yabancı degil sattığımız kişi yani orda huzur yok diyordum ama burdada aynı huzur yok orayı özledim resmen alt kat duruyor bizim ama eşim gurur yapıyor gitmeyi oda çok istiyor aslinda

Çok zorsunuz, hem çıkalım burdan diye adamı darlamışsınız, işler çıkmaza girmeye başlayıncada ben şöyle demiştimde böyle demiştimde. En sinir olduğum insan tipi, sınuç olumsuz olunca karşıdakini suçlayan insanlar. Kirada otyrmaya alışamadımı da anlayamadım, zorla çıkıpta. Allah sabır versin sizle yaşayana.

fazla on yargili degilmisiniz ben 2 SINI sat ev al yada 2 si i kiraya ver diğer türlü zor olur dedim ama yapmadı zorluk bunun neresinde çok şükür uyumlu insanım ama önümü görseydim çikmazdim hayatında yaptığım tek ve büyük hataydı ordan tasinmam keşke düzgün cevaplasaydinz

ben getirmeye çalışıyorum ama eşim gidip gelip sorun ediyor 2 katlı evimiz vardı sattık birini ciktik kiradayız konuşuyor yani huzur bulayın derken iyice dibe çöktüm aslında çokta açık yazdım ama

Eşinize üzüldüm, 4 yıl çıkalım çıkalım diye başının eti yenmiş, çıkmışsınız, dönelim dönelim. Bu işler çocuk oyuncağı değil, bir karar alınır(düşünülür,tartılır) uygulanır, sonuçlarına katlanılır. Bulunduğunuz yere alışmaya güzelleştirmeye çalışın. Milletin ailesiylede ilişikisini etkileyeceksiniz. Görümcenizin oğlu geri satmak istemezse ne olacak?

zaten ailesiyle sorunları var bunun suçlusu ben değilim ve kendisi bana dedi çıkalım diye ben otryordum evimde ben derdimi anlatamadım galiba ben şuanda ona gidelim diye birşey demedim ama kendisi benden çok istiyor gitmeyi ama gurur yapıyor

Allah ferahlık versin. Sanırım sorun sadece ev meselesi değil. Sıkıntılarınızı kökten halletmezseniz, geri dönseniz bile başka bir şey bulacaksınız. Kışa girdik artık. Bugünden itibaren atın üstünüzden kara bulutları. Bir kadın istediği her teri cennete çevirebilir

Her konuda boyleyseniz esiniz de sadece bir kati satmistir. Ne de olsa geri donersiniz diye. Ben oyle anladim. Simdi 4 sene gidelim gidelim deyip de gidince de donelim donelim demek tutarsizlik ve de mantiksizlik. Ayrica ev bu yani komsuya emanet tabak versem geri isteyemem ben,koskoca ev geri istenir mi hic ?

biraz mantikli olmak lazim

satıldıysa elinizde bir miktar para olması gerekmez mi onun üstüne kredi çekip bulunduğunuz yerde ev alsanız kira ödemek yerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…