- 16 Nisan 2008
- 5.470
- 14.824
- 773
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
haaa sukur bi anlayan cıktı işte ben eşime eğer çıkıyorsak ev alalım 2 sini sat öyle yada satmiyorsan 2sini kiraya ver öyle çıkalım dedim ama o tam tersi 1 KATI sattı 2.sini satmadı ve kiradayız yani eşime geri gidelim diye tuttrmadim yani daha hiçbişey demedim zatenevi satıp başka ev alsaydınız neden kirada oturuyorsunuz?
1.o evde otrmiyolar o ev kirada 2.si geri giderim diye bişey demedim eşime 3.ben eşime ya hepsini sat öyle yada hepsini kiraya ver öyle demistimBence siz önce bi ne istediğinize karar verin, kafanız hiç berrak değil!
Bütün aileyi zorla toplayıp kendi evinizden çıkarttırıp kiraya geçirtmişsiniz, şimdi de “burayı sevmedim geri dönelim” diyorsunuz. Gittiğiniz yerlerde ne sorun, ne huzursuzluk var onu anlamadım.. Hadi eski evinizde vardı anlarım da, şimdiki evinizde ne huzursuzluk var? Bence huzursuzluk sizde var.
Başınızı önünüze alın, sakinleşin önce, sonra aileniz için nasıl huzurlu bi ortam oluşturabilirsiniz onu düşünün.
Bu arada eski evinizi de görümcenizin oğlundan geri satın alabileceğinizi sanmıyorum. Adamlar yerleştiği evden çıkar mı?
eski evimi geri almak isterim tabiki ama bu mümkün olurmki olmadı alt kata geri geçmek istiyrom orası benim sonuçta ama esimde çok istiyor gurur yapıyor nolcak böyleEvinizi yabancıya satmamışsınız, konuşup geri alabilirsiniz. Olmadı elinizdeki parayla yeni bir ev alın. Boşta kalan alt katı kirayı verin. Orayı satmayın , dünyanın binbir türlü hali var, orası dursun bari.
1.o evde otrmiyolar o ev kirada 2.si geri giderim diye bişey demedim eşime 3.ben eşime ya hepsini sat öyle yada hepsini kiraya ver öyle demistim
İyi de esiniz sizin dediginiz gibi 2 kati da kiraya verseydi siz yine ev alamayacaktiniz kirada oturacaktiniz oyle degil mi?haaa sukur bi anlayan cıktı işte ben eşime eğer çıkıyorsak ev alalım 2 sini sat öyle yada satmiyorsan 2sini kiraya ver öyle çıkalım dedim ama o tam tersi 1 KATI sattı 2.sini satmadı ve kiradayız yani eşime geri gidelim diye tuttrmadim yani daha hiçbişey demedim zaten
Yatırım için aldıysa teklif edin satın almak istiyoruz diye.duruyor o evin parasi sattigimiz kişinin evi var orayı kiraya verdi orrda otrmiyor
ben getirmeye çalışıyorum ama eşim gidip gelip sorun ediyor 2 katlı evimiz vardı sattık birini ciktik kiradayız konuşuyor yani huzur bulayın derken iyice dibe çöktüm aslında çokta açık yazdım ama
doğru çok istedim ama burasıda zor gelen gideni aratır derler ya kuzum ha tam onu yaşıyorum sattığım evi geri alamasam da diğer evime gecsrmde razıyım zor şehirde yaşamak çok zor heleki çokNeden pisman oldunki ciktigina canim? Cok istiyordun cunki cikmayi. Hani elinizde para kalmis ya bence uzerine kredi cekin birtane ev alin koyde duram evde kiraya devam etsin. Yarin birgun cocuklarin var belki onlar ilcede kalir sen koye geri yerlesirsin. Kredi olmaz dersen diger katida satip 2katin parasina bir tane ev alabilirsiniz. Maddi anlamda neden sikintiya girdiniz sonucta diger evin geliriyle (yetmiyorsa uzerine bir miktar ekleyerek) kendi oturdugunuz evin kirasini odeyebilirsiniz. Ev isleri epey zor ama bence acele karar verme sattigin kisiden ne diye geri alacaksinki orda mutlu olsan cikmak istemezdin zaten
Para duruyorsa diğer alt katı da satın şehirden ev alın oturun...duruyor o evin parasi sattigimiz kişinin evi var orayı kiraya verdi orrda otrmiyor
valla yazdıklarımızdan hiçbişey anlamadim bana diyosunuz ama kendi yazdığınız çok karisikÇok açık yazdım demişsiniz de kaç yıllık üyeyim, gördüğüm en karışık yazan üyelerden birisiniz.
-Ne ilk evi neden sevmediğiniz belli (çocuğunuz ağlayarak geliyormuş da niye? Huzursuzluk varmış da niye, ne konuda? Bir de daha muğlak olsun diye “huzur yoktu belki vardı ama bana göre yoktu” yazmışsınız)
-Ne bu evi niye sevmediğiniz belli
-Ne niye kiralık değil de satılık olsun diye tutturduğunuz belli (kiraladığınız ve pişman olduğunuz bu evi kiralamak yerine satın alsa ne yapacaktınız, mutlu mu olacaktınız)
-Ne niye maddi sıkıntı çektiğimiz belli (sattığınız evin parası var)
- Ne huzur yoktu dediğiniz eve niye dönmek istediğiniz belli
Bir de rumuzunuz Anneyimbenanne ama hayatta tek ve en büyük hatanız çocuğunuzun her gün ağlayarak geldiği evi bırakmakmış. Bu mudur vizyonunuz? Dünyada sadece bu 2 ev ve bu iki muhit mi kaldı da, huzur yoktu dediğiniz ve çocuğunuzun her gün ağladığı eve dönmek istiyorsunuz?
işte sorun orda eşim borca girmem artık ev almam diyor ama içi içini yiyor aslında bana dersmi vermek istiyor anlamadim kiPara duruyorsa diğer alt katı da satın şehirden ev alın oturun...
Bakın akraba satın almış evinizi oraya taşınsanız sıkıntınız olur akrabadan uzak durmak lazim esiniz haklı oraya gitmeyin ama mutlaka ev alın gerekirse kira öder gibi evinizin borcunu ödersiniz...
valla yazdıklarımızdan hiçbişey anlamadim bana diyosunuz ama kendi yazdığınız çok karisik
Kira odemek kolay degilki para havaya uçuyor...işte sorun orda eşim borca girmem artık ev almam diyor ama içi içini yiyor aslında bana dersmi vermek istiyor anlamadim ki
hani satsak bile taş catlasın 230 bin lira oluyor elimizde 80 bin lazm ev alabilmek içinKira odemek kolay degilki para havaya uçuyor...
Diger evide satın ozaman borçsuz ev alın...
Bakın aile apt oturduk biz sıkıntı bitmiyor oyuzden oraya donmeyin derim ben giderseniz ve pisman olursaniz birdaha dönüşünüz olmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?