ÇOK AMA ÇOK PISMANIM KEŞKE ZAMANI GERI GETIREBILSEM

ev 2 side bizimdi babadan kalma diğerinide kendimiz aldik ortak olan bahçe odunluk vsvs evet kiraya verseydi hiç değilse olmadığında alisamadigimizda geri dönerdik evimize

ev 2 side bizimdi babadan kalma diğerinide kendimiz aldik ortak olan bahçe odunluk vsvs evet kiraya verseydi hiç değilse olmadığında alisamadigimizda geri dönerdik evimize
Yine de oyle pat diye donulmuyor. Alin simdi kis geldi,kiraciya hadi cik ben gelicem denmez ya ayiptir gunahtir. Sozlesme bir sey yok mu? Gorumcenizin oglu evi almis kiraya vermis,satsa bile icindeki kiracilar da insan,hadi cik denmez durduk yere. Biraz mantikli dusunun, bence esiniz bikmis sizin bu gelgitlerinizden.

insan yasayacaklarini bilseydi hatasız olurdu herkes ama hatalar yanlışlar insanlar icon ben daha iyi olur sandım ama yanılmışım gelen gideni aratiyor

bakin anlamadınız heralde ben alt kat var bizim orası oraya gitmek daha mantikli ever yukarıyı almamız zor hem karşı tarafta mağdur olmasin ama zaten karar verilse bile bahara çıkılır ancak

bakin anlamadınız heralde ben alt kat var bizim orası oraya gitmek daha mantikli ever yukarıyı almamız zor hem karşı tarafta mağdur olmasin ama zaten karar verilse bile bahara çıkılır ancak
Alt katiniz bossa evet gidilebilir ama iste siz anlamiyorsunuz bence esiniz bikmis diyorum surekli tasinir mi bir aile? Tasinmak demek masraf demek. Zirt gittim zirt geldim yapilir mi kac yasinda insanlarsiniz. Cocuklar bile zor alisiyor gidip gelinen yerlere. Esinizle oturun konusun gecinemiyoruz napalim diye. Herkes koyden sehre geliyor da gecinilmiyor iste.

epi topu 1 kere tasindik sanki her yıl taşınıyormuşuz gibi konusuyonz

epi topu 1 kere tasindik sanki her yıl taşınıyormuşuz gibi konusuyonz
Eh simdi bir daha tasinilacak. Oldu mu size 2. Hani gecerli sebebiniz de yok. İnsan ne icin tasinir? Huzur yok demissiniz adama tam 4 yil. Kalkmis tasinmissiniz e gene yok huzur. Huzur nerede ben size soyleyeyim,insanin aklinin icinde o huzur. Sizle beraber geziyor yani,nereye gitseniz yine boyle olacaksiniz. Once oturup bir konusun ,mantikli dusunun. Bir butce hesaplayin. Adam memur siz calisiyor musunuz? Eger tek maassaniz kira+kart borclari uzerine tasinma parasi gelecek,tasininca nasil bir hayatiniz olacak? Esiniz ise nasil gidip gelecek? Su anda kiraya verdiginiz parayi o zaman da yola vermeyecek misiniz? Bunlari oturup hesapladiniz mi?

araba var

demekki herşeyi düşündüğüm için bu karara vardım degilmi
Sen şehirde çok yalnız kalmışsın ondan geri dönmek istiyorsun bence.
Ya o alt katı da satın iki evin parasıyla şehirden ev alın.
Ya da alt katı kiraya verin kira geliri ile biraz rahatlarsınız.
Ama eşiniz memurmuş ben sizin sorununuzun maddi olduğunu sanmıyorum. Siz sadece bunalmışsınız. Ama sabredin. Çocuğunuź için her zaman şehirde olmak daha iyi olacak onu düşünün

Eşin de sen de yol yöntem bilmiyorsunuz bence. Hiç düşünmeden acele karar vermişsiniz.
Önce ilçedeki evlere bakılır kiralar ne kadar, almak istediğin evler ne kadar diye.
Sonra da satardınız evi gönlünüze göre ev bulunca, o zamana kadar kiracı bulsaydınız kendi evinize
Bir de köyde genelde 2 katı farklı kişiler almaz komple binayı satsaydınız.

okdr iyi anlamlarınızı ben çok teşekkür ederimbiraz maddi sorunlarda var kredi borcu var ev kira

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…