- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
ev 2 side bizimdi babadan kalma diğerinide kendimiz aldik ortak olan bahçe odunluk vsvs evet kiraya verseydi hiç değilse olmadığında alisamadigimizda geri dönerdik evimizeİyi de esiniz sizin dediginiz gibi 2 kati da kiraya verseydi siz yine ev alamayacaktiniz kirada oturacaktiniz oyle degil mi?
Bir de bu ev kimin evi? Esinize aileden mi verildi? Yoksa sizin kendi eviniz miydi? Esiniz alt kata tasinmak istemiyor ortakli her sey diyormus,neresi ortak? Acik net yazmamissiniz.
Hangi sehirdesiniz bilmiyorum ama evet ev fiyatları uçuk ama 230binde az bir mebla değil ona göre ev baksanız eşiniz de borca girmemiş olurdu.hani satsak bile taş catlasın 230 bin lira oluyor elimizde 80 bin lazm ev alabilmek için
Yine de oyle pat diye donulmuyor. Alin simdi kis geldi,kiraciya hadi cik ben gelicem denmez ya ayiptir gunahtir. Sozlesme bir sey yok mu? Gorumcenizin oglu evi almis kiraya vermis,satsa bile icindeki kiracilar da insan,hadi cik denmez durduk yere. Biraz mantikli dusunun, bence esiniz bikmis sizin bu gelgitlerinizden.ev 2 side bizimdi babadan kalma diğerinide kendimiz aldik ortak olan bahçe odunluk vsvs evet kiraya verseydi hiç değilse olmadığında alisamadigimizda geri dönerdik evimize
insan yasayacaklarini bilseydi hatasız olurdu herkes ama hatalar yanlışlar insanlar icon ben daha iyi olur sandım ama yanılmışım gelen gideni aratiyor1. O evde oturmuyorlarsa, siz de eğer sonradan gene “ben burayı istemiyorum” demeyecekseniz geri almayı teklif edebilirsiniz.
2. Geri giderim diye bi şey demediyseniz şimdi neden geri gitmek istiyorsunuz? Anlamadım. Şimdiki evinizde ne sorun var?
3. Eşinize öyle dediniz diye eşiniz sizin her dediğinizi yapacak diye bi şart yok. Adam da oturup düşünmüş, “ne olur ne olmaz elimde bu ev de kalsın” demiş olabilir. Belki de sizin bu gidişli gelişli ruh halinize güvenememiş ve bir gün geri dönmek isteyeceğiniz ihtimalini düşünmüştür?
bakin anlamadınız heralde ben alt kat var bizim orası oraya gitmek daha mantikli ever yukarıyı almamız zor hem karşı tarafta mağdur olmasin ama zaten karar verilse bile bahara çıkılır ancakYine de oyle pat diye donulmuyor. Alin simdi kis geldi,kiraciya hadi cik ben gelicem denmez ya ayiptir gunahtir. Sozlesme bir sey yok mu? Gorumcenizin oglu evi almis kiraya vermis,satsa bile icindeki kiracilar da insan,hadi cik denmez durduk yere. Biraz mantikli dusunun, bence esiniz bikmis sizin bu gelgitlerinizden.
Alt katiniz bossa evet gidilebilir ama iste siz anlamiyorsunuz bence esiniz bikmis diyorum surekli tasinir mi bir aile? Tasinmak demek masraf demek. Zirt gittim zirt geldim yapilir mi kac yasinda insanlarsiniz. Cocuklar bile zor alisiyor gidip gelinen yerlere. Esinizle oturun konusun gecinemiyoruz napalim diye. Herkes koyden sehre geliyor da gecinilmiyor iste.bakin anlamadınız heralde ben alt kat var bizim orası oraya gitmek daha mantikli ever yukarıyı almamız zor hem karşı tarafta mağdur olmasin ama zaten karar verilse bile bahara çıkılır ancak
epi topu 1 kere tasindik sanki her yıl taşınıyormuşuz gibi konusuyonzAlt katiniz bossa evet gidilebilir ama iste siz anlamiyorsunuz bence esiniz bikmis diyorum surekli tasinir mi bir aile? Tasinmak demek masraf demek. Zirt gittim zirt geldim yapilir mi kac yasinda insanlarsiniz. Cocuklar bile zor alisiyor gidip gelinen yerlere. Esinizle oturun konusun gecinemiyoruz napalim diye. Herkes koyden sehre geliyor da gecinilmiyor iste.
Eh simdi bir daha tasinilacak. Oldu mu size 2. Hani gecerli sebebiniz de yok. İnsan ne icin tasinir? Huzur yok demissiniz adama tam 4 yil. Kalkmis tasinmissiniz e gene yok huzur. Huzur nerede ben size soyleyeyim,insanin aklinin icinde o huzur. Sizle beraber geziyor yani,nereye gitseniz yine boyle olacaksiniz. Once oturup bir konusun ,mantikli dusunun. Bir butce hesaplayin. Adam memur siz calisiyor musunuz? Eger tek maassaniz kira+kart borclari uzerine tasinma parasi gelecek,tasininca nasil bir hayatiniz olacak? Esiniz ise nasil gidip gelecek? Su anda kiraya verdiginiz parayi o zaman da yola vermeyecek misiniz? Bunlari oturup hesapladiniz mi?epi topu 1 kere tasindik sanki her yıl taşınıyormuşuz gibi konusuyonz
araba varEh simdi bir daha tasinilacak. Oldu mu size 2. Hani gecerli sebebiniz de yok. İnsan ne icin tasinir? Huzur yok demissiniz adama tam 4 yil. Kalkmis tasinmissiniz e gene yok huzur. Huzur nerede ben size soyleyeyim,insanin aklinin icinde o huzur. Sizle beraber geziyor yani,nereye gitseniz yine boyle olacaksiniz. Once oturup bir konusun ,mantikli dusunun. Bir butce hesaplayin. Adam memur siz calisiyor musunuz? Eger tek maassaniz kira+kart borclari uzerine tasinma parasi gelecek,tasininca nasil bir hayatiniz olacak? Esiniz ise nasil gidip gelecek? Su anda kiraya verdiginiz parayi o zaman da yola vermeyecek misiniz? Bunlari oturup hesapladiniz mi?
Bence siz biraz kitap okuyun.valla yazdıklarımızdan hiçbişey anlamadim bana diyosunuz ama kendi yazdığınız çok karisik
Benzin? Kac lira?araba var
ne alaka şimdiBence siz biraz kitap okuyun.
Cok alakasi varne alaka şimdi
demekki herşeyi düşündüğüm için bu karara vardım degilmiAlt katta mutlumu olcaksınız sanki. Eşiniz bildiği için yanaşmıyor. Artık biraz kendinizde arayın, Yanlışın üstüne yanlış. Bu seferde, burası soğuk oluyor, üst kat şöyleydi böyleydi
onu eşiniz ise nasıl gidip gelicek diye cevapladım çalışmıyorum çalışsaydım belirtirdim degilmiCok alakasi var
Size calisiyor musunuz diye sormusum,araba var diye cevap vermissiniz
Sen şehirde çok yalnız kalmışsın ondan geri dönmek istiyorsun bence.demekki herşeyi düşündüğüm için bu karara vardım degilmi
okdr iyi anlamlarınızı ben çok teşekkür ederimbiraz maddi sorunlarda var kredi borcu var ev kiraSen şehirde çok yalnız kalmışsın ondan geri dönmek istiyorsun bence.
Ya o alt katı da satın iki evin parasıyla şehirden ev alın.
Ya da alt katı kiraya verin kira geliri ile biraz rahatlarsınız.
Ama eşiniz memurmuş ben sizin sorununuzun maddi olduğunu sanmıyorum. Siz sadece bunalmışsınız. Ama sabredin. Çocuğunuź için her zaman şehirde olmak daha iyi olacak onu düşünün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?