öncelikle şu dönem çok sıkıntılıyım 1. geçmiş peşimi bırakmıyor aslında unuttum ama hala silemediğim eski erkek arkadaşım var facebookta ortak arkadaşlardan görüyorum yeni kız ar. daha doğrusu 1 yıllık kız ark. çekildği fotolar ayrıca onun facebookuda yok. kızın facebooku.. bi yandan onlar diğer yandan bitmeyen okulum aynı zamanda 1 senedir bi yerde çalışıyorum ama çok yoruldum istediiğim gibi bi iş bulamadım onun stresi..hayatıma yeni biri desen hiç alamıyorum.. beğenmiyorum açıkcası dışardan bakanlar senin gibi güzel ve terbiyeli birisinin nasIl olurda kimse olmaz hayatında diyorlar.. ama bilmiyorum sanki biri büyü yapmş 2 senedir hayatımı düzene sokamıyorum birisi girdi en son 7 ay önce hayatıma 1 2 hafta çıkıp ayrıldIk.. gelin görün ki yine yanlızım çok zor beğeniyorum..bide çok sert bi yapım var insanlalrla kolay kolay samimi olamıyorum çoğu arkadaşımda sert ve soğuk olduğun için ve bu kız benm gibi birini kabul etmez gerekçesi ile sana yaklaşmıyorlar diolar ki doğru..şuan görüyorum ki sadece yaşamak için yaşıyorum sabah kalkıyorum işime gidiyorum akşam eve geliyorum yemek yiyip yatıyorum bu kadar monoton hayatıma girmek isteyenler elbet oldu hemde bi sürü kişi ama nedense hep geçmişte yaşadığım 4 yılllık eski ilişkimin izlerini aradım. yani buda aynı şeyi yaparsa evleneceğiz seninle diiyip beni yarıl yolda bırakırsa die kimseye güvenemiyorum açıkcası erkeklerden soğudum buna sebep ise o fırtınalar yaşadığım 4 yıllık ilişki..o ilişkide şunuda gördüm ilahi adalet die bişey yok.. bak kendileri mutlu bnse büyülenmişcesine kimseyi hayatıma alamıyorum bazen diyorum gidim yurt dışına herşeyi geride bırakayım orda dewam edeyim hayatıma ama olmuyor.. çok ama çok sıkıntılıyım aslında ve sizden gerçektn destek bekliyorum ilerisi için ne yapabilirim ?? :2: şimdiden çok ama çok teşekkürler