• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok ama çok zor günler geçiriyorum desteğinize ihtiyacım var :(

yllka

UMutlarım yeşeriyor
Kayıtlı Üye
20 Mart 2009
1.129
9
116
37
İstanbul
öncelikle şu dönem çok sıkıntılıyım 1. geçmiş peşimi bırakmıyor aslında unuttum ama hala silemediğim eski erkek arkadaşım var facebookta ortak arkadaşlardan görüyorum yeni kız ar. daha doğrusu 1 yıllık kız ark. çekildği fotolar ayrıca onun facebookuda yok. kızın facebooku.. bi yandan onlar diğer yandan bitmeyen okulum aynı zamanda 1 senedir bi yerde çalışıyorum ama çok yoruldum istediiğim gibi bi iş bulamadım onun stresi..hayatıma yeni biri desen hiç alamıyorum.. beğenmiyorum açıkcası dışardan bakanlar senin gibi güzel ve terbiyeli birisinin nasIl olurda kimse olmaz hayatında diyorlar.. ama bilmiyorum sanki biri büyü yapmş 2 senedir hayatımı düzene sokamıyorum birisi girdi en son 7 ay önce hayatıma 1 2 hafta çıkıp ayrıldIk.. gelin görün ki yine yanlızım çok zor beğeniyorum..bide çok sert bi yapım var insanlalrla kolay kolay samimi olamıyorum çoğu arkadaşımda sert ve soğuk olduğun için ve bu kız benm gibi birini kabul etmez gerekçesi ile sana yaklaşmıyorlar diolar ki doğru..şuan görüyorum ki sadece yaşamak için yaşıyorum sabah kalkıyorum işime gidiyorum akşam eve geliyorum yemek yiyip yatıyorum bu kadar monoton hayatıma girmek isteyenler elbet oldu hemde bi sürü kişi ama nedense hep geçmişte yaşadığım 4 yılllık eski ilişkimin izlerini aradım. yani buda aynı şeyi yaparsa evleneceğiz seninle diiyip beni yarıl yolda bırakırsa die kimseye güvenemiyorum açıkcası erkeklerden soğudum buna sebep ise o fırtınalar yaşadığım 4 yıllık ilişki..o ilişkide şunuda gördüm ilahi adalet die bişey yok.. bak kendileri mutlu bnse büyülenmişcesine kimseyi hayatıma alamıyorum bazen diyorum gidim yurt dışına herşeyi geride bırakayım orda dewam edeyim hayatıma ama olmuyor.. çok ama çok sıkıntılıyım aslında ve sizden gerçektn destek bekliyorum ilerisi için ne yapabilirim ?? :2: şimdiden çok ama çok teşekkürler

ilahi adalet yok diyemeyiz bunun acısının ne şekilde çıkıcanı biz bilmioruz çünkü.2 yıllık ilşkiyi 1 sene snra atlatmaya başlamış biri olarak konuşuyorum da ben halime şükrediyorum.bundan 3 ay önce psikiyatriye gittim.Bence sennde buna ihtiyacın var çünkü ben şuanda gerçekten çok değiştim geçmişle ilgili hiç bişey umrumda değil.bide düşün yani biz çıkarken ayrı sınıflardayken bu sene sınıflarımız birleştirildi aynı sınıftayız.Bunu öğrendiğimde öyle kötü olmuştum ki psikiyatrilk hale geldim.ama şimdi onu gördükçe hayatıma yakımadığını benim istediğim kişinin aslında o olmadığını çok iyi anladım ucuz yırtmışım yani.sen hayatına aha muhteşem biri çıkmıycanı nerden biliyosun ? bi arayış içine girersen bence sürekli bi kusur bulursun bu arayışından vazgeç kısmetin er yada geç seni bulucaktır ztn.monotonluğuna gelince işin kötüolablir ama eve geldiğinde baka bişeylerle ilhgilen bi hobi edin bak ben bi kozmetik firmasına danışman oldum o kataloglara bakaren sipariş verirken bile kendime almış gbi sevinip mutlu oluyorum oyalanıorum fln sende ne yapmaktan hoşlanıyosan ona yönelmelisin bu kdr olumsuz düşünme.

sen beyninde hala bitirememişsin eski erkek arkadaşını.bence ilk önce beyninde bitir.şu facebooktanda onun kız arkadaşına bakmayı bırak.ne yaparlarsa yapsınlar olan oldu artık vede geri dönüşü olmayacak.hatta faceni dondur.senin için daha iyi olacak sanki.aslında sende kendimi gördüm yaa itiraf etmek gerekirse:)bende bir ara geçmişi çok takıyordum.ben facemi dondurdum oh iyikide dondurdum diyorum boşa zaman kaybıymış.her neyse....herkesin doktoru kendisidir.sen istersen bence herşeyin üstesinden gelirisn.geçmişe kafandan sil.kolay değil biliyorum ama yapacak bişey yok.diğer konuya gelince herşeyin zamanı vardır kader kısmet diye düşnyorum acele etme.hem daldan dala konacağıma hiç olmasın daha iyi.bende çok soğuğumdur ısınamam hemen herkese.mesafeli yaklaşırım.yalakalık yapamıyorum kahretsin ki yaaa:)

öncelikle yapmam gereken senin facebokunu kapaman emin ol başlarda bu senin için zor olsa da
zamanla iyi ki kapatmışım diceksin..kapat dediysem dondur yani..
daha sonra kendine yenile git güvendiğin bir kuaföre saçını kestir boyat ne istiyorsan onu yap..
ya da kuaföre gittiğinde aklında bir fikir yoksa kuaföre sor değişiklik istiyorum ne yapabilirim sizce
diye..ama mutlaka güvendeğin kuaför olsun..daha sonra kendine kıyafetler istersen tarzını değiştir..
arkadaşlarınla daha çok vakit geçir..imkanın varsa spora gitt spor illa zayıflamak için değildir..
bence en iyi stres atmak yeri spordur insan rahatlıyor..ve vücut güzelleşiyor..buda aynaya baktığında
kendine güvenini sağlıyor ve mutlu oluyorsun..
erkek arkadaşa gelincede biri teklif ettğinde güzelce bir düşün mutlu olabilir miyim diye..
eğer senin kritilerlerine uyuyorsa bir şans ver..
ama artık o kişiyi tamamen aklından çıkar.. bunları söylemek kolay yapmak zor değil deme
bende senin durumuna benzer olaylar yaşadım..sevdiğim adam dediğim kişi beni sevmemiş bile
vakit geçirmek için kullanmış defalarca aldatmış..bir zamanlar teyzemin kızı benim kardeşim dediği kişiyle şu an evli...o kızda benim arkadaşım sayılırdı.ama artık umrumda değil ne hali varsa görsünler nefret bile etmiyorum oda bir duygu..çünkü ben hayatımın aşkını buldum..tabi bunun içinse şans verdim karşı tarafa...şimdi gayet iyiyim..ve iyikide o eskisiyle bitmiş diyorum..

Büyü var sanki üzerimde gibi şeyler düşünme bence. Önce onu at bi kafandan.

Diğerleri için bir şey diyemeyeceğim. Çok ama çok zor diye nitelendirdiğin şeyleri herkes yaşıyor.
Bence insan ticareti yapanların eline düşüp yer altına kapatılan ve gün yüzü görmeyip yıllarca erkeklere pazarlanan kadınları düşün. Zorluk orda. Seninkiler kolaylıkla aşılabilecek türden sorunlar. Ben soğuğum ondan sevgilim olmuyor diye bir şey de yok, bu iş kısmet meselesidir, hiç takılmamak lazım oralara. Ne insanlar evlendi, evleniyor, sevgili buluyor senin de olur zamanı gelince. Tabi önce eskiyi aklından atman lazım ki buna da şu lanet facebooktan uzaklaşarak başlayabilirsin. Bitmiş gitmiş bir şeyin üstüne düşmenin alemi yok. Adam seni sevse yanında olurdu di mi? Sen de onu sevme, düşünme artık o zaman. Biraz da olumlu düşünmeye çalış. Böyle devam etmekte diretirsen yüzün gülmez. Hayatta ne güzellikler var. Seni bırakıp gitmiş bir adam için hala acı çekerek mi geçireceksin vaktini... O orda keyfine baksın, sen ağla üzül, olacak iş mi bu! Hiç değmez.

Son düzenleme:
şuan görüyorum ki sadece yaşamak için yaşıyorum..o ilişkide şunuda gördüm ilahi adalet die bişey yok.. bak kendileri mutlu bnse kimseyi hayatıma alamıyorum bazen diyorum gidim yurt dışına herşeyi geride bırakayım orda dewam edeyim hayatıma ama olmuyor..

aynısı işte.. çaresi olsa keşke.

Arkadaşlar diyebilecekleri demişler. Çok mantıklı şeyler yazılmış. Ek olarak şunu demek istiyorum ; herkeste eşki ilişkinizin kırıntılarını arıyorsunuz yani öyle yazmışsınız. Eğer eski ilişkinizde yahut sevgilinizde eksik birşeyler olmasaydı ilişkiniz hala devam ediyor olurdu. Demek ki eksikti . Bu yüzden çokta geçmişe dönecek bir durum yokmuş yani.
Sadece geriye kalan alışkanlıklardır ve karşıdakinin sözünü tutmama üzüntüsü. Bunlar zamanla külleniyor inanın buna.
Yeter ki bu zaman içerisinde ruhunuzu koruyun ve bunun için ne yapılması gerekiyorsa azami gayret etmelisiniz. Çünkü siz kendiniz için lazımsınız hayatınızın geri kalanını sağlıklı yaşamak için, kimse olmadan da kendinizi ayaga kaldırabilirsiniz , inanın buna.
Kalbiniz iğleştikten sonrada zaten kendiliğinden gelir '' AŞK ''

okuyunca benden bahsettiğinizi düşündüm sanki bi an :) çünkü aynı şeylerin benzeri bende de oluyo.mesela bende okulumu bitiremedim henüz.iş hayatına da giremedim o yüzden.ben de herkesle uyum sağlıyamıyorum.en son hayatımda biri vardı.çok seviyodum ama terkedildim malesef haksız yere.daha önce çıktığım biriyle de ayrıldıktan sonra sevgilisiyle resmini gördüm facede.yıkıldım resmen ama sonra iyikide ayrılmışız dedim.şimdi gelse yüzüne bile bakmam.keşke derdine çare bulabilsem.kelin merhemi olsa.. derler ya umarım ben de bi yolunu bulurum.herşeyin kötü gitmesi çok moralimi bozuyo :97:

en çok da ben olduğum yere çökmüş geçmişime ağlarken onun yoluna devam edip geleceğini kurması canımı yakıyor. halbuki bizi iki ayrı dünyaya koysalar yeniden birbirimizi bulacağımıza öyle emindim ki şimdi aynı dünyada kaybettik birbirmizi.. .

en çok da ben olduğum yere çökmüş geçmişime ağlarken onun yoluna devam edip geleceğini kurması canımı yakıyor. halbuki bizi iki ayrı dünyaya koysalar yeniden birbirimizi bulacağımıza öyle emindim ki şimdi aynı dünyada kaybettik birbirmizi.. .

en çok koyanda insana ben üzülüyorum aklıma geliyo rüyama giriyoo acaba oda beni düşünüyomu hiç ? beni rüyasında görüp kötü oluyomu düşüncesi oluyo ama hepsi geçicekkk şunu şöle yapın geçer diyemem belki ama geçiyo çünkü yakın zamanlarda yaşadığın herşeyi göznde canlandırdığında hissediyosun ama zamnla yaşadııklarının sana nasıl bi heyeccan verdiğini unutuyosun hala görünce bi acaip oluyorum yalan değil bi gerginlik bi kalp çarpıntısı ama eeskisi kdr da umrumda değil arkadaşlar psikolojk destek almak cddi anlamda önemli.Gidin antideprasan kullanın diyemem ama illaki danışın konuşun görüşün ben böle atlattım ama ciddi anlamda atlattım yani.Hrm biraz da kendi isteğimize bağlı eğer unutmak için çaba içine girersen ztn bi şekilde unutursun ama bazı eylerin inatla üstüne gidersen yeni sevglisiyle fotorafları olsun facebook profili olsun onun için söylediği şeyler olsun ne olursa olsun unutamazsın.Ben bi senedir aşk filmi izlemiyorum aşk şarkıları dinlemiyorum aklıma gelmesin diye.Bi çaba içine girerseniz unutmanız daha kolay olur hem şöyle bi düşünün bitti ama nedeni neydi ? o kadar muhteşemdi neden bitti ? bide herşeyin hayırlısı kavramı var bu da inançla ilggili gerçi ama eğer hayırlısı olsaydı zaten devam ederdi demekki bişey varmışş ben hayırlı değilse ayrılalım demiştim hepte öyle dua ederim hoşlanırım allhım çok seviyorum nolursun olsun aramız derim arkdaş olurum bi şekilde bi bakarımki allhım iyikide bişey olmamış bu işler böyle hayırlı değil dicez Allhın bi bildiği vardır illaki boşu boşuna bu acıyı çektirmez hem tecrübe diyede bişey var belki geçmişte böyle bni deneym yaşamasak her önümze gelenle aramızda bişeyler olablirdi seçici davranmazdık istemediğimz şeyler gelişeblirdi hayatta bu açıdanda bakmak lazım /COLOR]

Sıkıntılı dönemlerden geciyorsun ama emin ol yalnız degilsin. Hatta beterin beteri var deyip sükür etmemiz lazım. Bende okulu bitiremedim henüz bu sene insallah bitecek! il dısında okuyorum ve yalnızım arkadasım yok!

Basıma bin ton olay geldi derken final haftası cok kötü hastalandım insanın calısmak isteyip te ders calısamaması ne kadar kötü. :59:

Suan evimdeyim ve toparlandım diyebilirim. İnsanın ailesinin yanında olması baska birsey.:97:

Sıkıntılı dönemlerden geciyorsun ama emin ol yalnız degilsin. Hatta beterin beteri var deyip sükür etmemiz lazım. Bende okulu bitiremedim henüz bu sene insallah bitecek! il dısında okuyorum ve yalnızım arkadasım yok!

Basıma bin ton olay geldi derken final haftası cok kötü hastalandım insanın calısmak isteyip te ders calısamaması ne kadar kötü. :59:

Suan evimdeyim ve toparlandım diyebilirim. İnsanın ailesinin yanında olması baska birsey.:97:

mrb bende uzakta okuyorum ve okulu bitiremediğim için çok sıkıntı yaşıyorum.arkadaşlarım hep mezun oldu ben de yalnız kaldım.tatillerde ailemin yanına gidince çok rahatlıyorum o zaman hiç bir derdi takmıyorum. :93:

uzun bir iliskiden cikip yeni iliskiye baslamak cok zordur..sen yasadigin kotu gunleri icinde bastirarak bitirdigini sanmissin..gecmisten sana care yok..sil at once hayatinda ki onune bakmaya calistiginda ayagina takilmasin..hatta bunun icin yardim al..cok ciddiyim..yasanan kotu gunlerin acisi ileride bi sekilde cikiyor cunku..onlari takip edip kendini de mutsuz etme..
eger karsindaki haksizsa inan bana acisi cikar bunun..kendi yasadiklarimdan biliyorum..ama sen de oturup mutsuzluklarini bekleme..iyi dusun..bosver kim ne yaparsa yapsin..ne guzel hayata tutunmak,acini unutmak icin bi isin var gidip geldigin..tum gun evde oturup kendini doldurmazsin en azindan..hersey bir erkek degil..zamani gelince oyle biri cikar ki karsina sen defol git desen asla seni birakmaz..
hayata olan inancini kaybetme tam tersine inancini besle,besle ki sana guzel surprizlerle donsun..
ve bol dua oku..sana da yazik degil mi,kendi gozunde degerin hic yok mu???

mrb bende uzakta okuyorum ve okulu bitiremediğim için çok sıkıntı yaşıyorum.arkadaşlarım hep mezun oldu ben de yalnız kaldım.tatillerde ailemin yanına gidince çok rahatlıyorum o zaman hiç bir derdi takmıyorum. :93:

Mrb canım aynen bende öyleyim. Keske zaman hic gecmese orda psikolojim o kadar bozuluyor ki sınavlarım nasıl gecicek verebilicekmiyim diye strese giriyorum yalnızım yapacak birsey yok. Finaller de hastalandım aksi gibi hemen doktora gittim ama atlatmam kolay olmadı sınavlar boyunca hastalıgım sürdü. Onun da verdigi psikolojiyle sürekli agladım günler o kadar zor gecti ki??:43:

Suan ailem yanımda ama gene gitmek zorunda kalıcam oraya. :58:

Son düzenleme:
arkadaşlara katılıyorum... bence de facebook unu kapatmalısın. 4 yıl gerçekten uzun bir süre. arkadaşların diyormuş ya senin gibi bir kız bulamaz diye. tesettürlümüsün? ne yazdığını tam hatırlayamadım ama öyle bir çıkarımda bulundm

Mrb canım aynen bende öyleyim. Keske zaman hic gecmese orda psikolojim o kadar bozuluyor ki sınavlarım nasıl gecicek verebilicekmiyim diye strese giriyorum yalnızım yapacak birsey yok. Finaller de hastalandım aksi gibi hemen doktora gittim ama atlatmam kolay olmadı sınavlar boyunca hastalıgım sürdü. Onun da verdigi psikolojiyle sürekli agladım günler o kadar zor gecti ki??:43:

Suan ailem yanımda ama gene gitmek zorunda kalıcam oraya. :58:

geçmiş olsun öncelikle, atlatmışsın çok şükür..ben de hasta değildim ama tam sınav haftası erkek arkadaşımla ayrıldık onun üzüntüsü vardı.ondan moralim bozuktu. zaten uzadı okul mezun olmak için uğraşıyorum.daha memlekete gidemedim.ben de evdeyken zaman geçmesin istiyorum.inşallah mezun olurum da bu sıkıntı biter :97:

geçmiş olsun öncelikle, atlatmışsın çok şükür..ben de hasta değildim ama tam sınav haftası erkek arkadaşımla ayrıldık onun üzüntüsü vardı.ondan moralim bozuktu. zaten uzadı okul mezun olmak için uğraşıyorum.daha memlekete gidemedim.ben de evdeyken zaman geçmesin istiyorum.inşallah mezun olurum da bu sıkıntı biter :97:

Amiiinn.. Benim de tek istegim bu.. :18:

arkadaşlara katılıyorum... bence de facebook unu kapatmalısın. 4 yıl gerçekten uzun bir süre. arkadaşların diyormuş ya senin gibi bir kız bulamaz diye. tesettürlümüsün? ne yazdığını tam hatırlayamadım ama öyle bir çıkarımda bulundm

hayır kapalı değİlim.. hatta arkadaşlaırmın tabiri ile manken gibi kızm 177 boyum gayet bakımlıyım hoş bi yapım war kendimi övmek istemem ama söylenenler böyle sizler doğru şeyler sölüyorsunz zaten aklıma gelmesin die geziyorm çalışıyorum sporda yapıyorum kuaföre gidiorum ama en Çok o yastığa başınızı koyduğuzda yaşadklarınız geliyor size çektirilern acılar ya evlenicem seni diyip yedi sülalesine tanıştırıp sonra ben skıldım bunaldım diye ilişkisinii bitiren bi insana siz nasıl olurda sevgi duyabilirsinz baKın sevgi deĞil bnmki öfke!! kandırılma duygularla oynama inanın gelse dönse dönmem resimlerine bakıyorum bazen çok çirkinleşmiş ve çıktığı arkadaş bundan 2 yada 3 yaŞ büüyk şaka gibi yani bnm duyduğum asla aŞk sevgi aLışkanlık değİl öfke.. ve onunla paylaştıklarımı paylaşacğım biri olmadğı için eskiyi dönüş war beynimde ama inş silicem onuda sizlerin yardımı ve destekleri ile:34:

öncelikle şu dönem çok sıkıntılıyım 1. geçmiş peşimi bırakmıyor aslında unuttum ama hala silemediğim eski erkek arkadaşım var facebookta ortak arkadaşlardan görüyorum yeni kız ar. daha doğrusu 1 yıllık kız ark. çekildği fotolar ayrıca onun facebookuda yok. kızın facebooku.. bi yandan onlar diğer yandan bitmeyen okulum aynı zamanda 1 senedir bi yerde çalışıyorum ama çok yoruldum istediiğim gibi bi iş bulamadım onun stresi..hayatıma yeni biri desen hiç alamıyorum.. beğenmiyorum açıkcası dışardan bakanlar senin gibi güzel ve terbiyeli birisinin nasIl olurda kimse olmaz hayatında diyorlar.. ama bilmiyorum sanki biri büyü yapmş 2 senedir hayatımı düzene sokamıyorum birisi girdi en son 7 ay önce hayatıma 1 2 hafta çıkıp ayrıldIk.. gelin görün ki yine yanlızım çok zor beğeniyorum..bide çok sert bi yapım var insanlalrla kolay kolay samimi olamıyorum çoğu arkadaşımda sert ve soğuk olduğun için ve bu kız benm gibi birini kabul etmez gerekçesi ile sana yaklaşmıyorlar diolar ki doğru..şuan görüyorum ki sadece yaşamak için yaşıyorum sabah kalkıyorum işime gidiyorum akşam eve geliyorum yemek yiyip yatıyorum bu kadar monoton hayatıma girmek isteyenler elbet oldu hemde bi sürü kişi ama nedense hep geçmişte yaşadığım 4 yılllık eski ilişkimin izlerini aradım. yani buda aynı şeyi yaparsa evleneceğiz seninle diiyip beni yarıl yolda bırakırsa die kimseye güvenemiyorum açıkcası erkeklerden soğudum buna sebep ise o fırtınalar yaşadığım 4 yıllık ilişki..o ilişkide şunuda gördüm ilahi adalet die bişey yok.. bak kendileri mutlu bnse büyülenmişcesine kimseyi hayatıma alamıyorum bazen diyorum gidim yurt dışına herşeyi geride bırakayım orda dewam edeyim hayatıma ama olmuyor.. çok ama çok sıkıntılıyım aslında ve sizden gerçektn destek bekliyorum ilerisi için ne yapabilirim ?? :2: şimdiden çok ama çok teşekkürler

Kaçabildiğin kadar uzağa kaçsanda aklından gitmeyecek hatıralar ve yaşadığın acılar nereye gitsen seninle... İlahi adalet tabiki var... yanlız Allah herkesi sınava tabi tutuyor herşeyin bir anlamı var. karşındaki insanda ALLAHIN kulu sende... o çok mutlu sen mutsuzsun... ya sen başka biryle mutlu o mutsuz olsaydı senin o mutsuzlaştıırp hayatını izndan etseydi... kimse hakkında olumsuz düşünürsün olan ancak sana oluyor. o yüzden kalbindeki ve aklındaki herşeyi yok etmen lazım. odaklanman gereken başka şeyler olabilir.

Güzel bir bayan hayatta hiç bir zaman yanlız kalamaz ... sadece hayata bakış açını değiştirebilerek başlayabilirsin ... NLP sistemini dene...Kişisel gelişim kitaplarını deşerek :D beynindeki acılar yerine tazebilgiler yerleştir. :D
Başın yürürken önüne baksın. yüzünde acı hissetttiğin zaman gülümse ve seni mutlu eden değerli kişileri düşün. 4 sene aşk biter derler. sizi sevmemesi nasıl acı verir bunu hissedebiliyorum. Sizden daha güzel yada sizden daha çirkin biri olsada hislerin ve öfkeniz değişmeyecekti..
Etrafınıza alıcı gözle bakın.!!
Dışarı çıkın baharın tadını çıkarın hayata pozitif bakın hiç ummadınız anda AŞk yakalar sizi =))

Son düzenleme:
bende nişanlımdan ayrıldım canım ayrılmayı ben istedim bana ettiği hakaretleri kaldıramadım.nasıl bi insan olduğunu sonradan öğrendim. ama hala toparlanamadım bikaç kişiyle tanıştım sırf onunla yaşananlar daha gerilerde kalsın hatırlanmasın diye ama arkadaşlıktan öteye gidemiyorum bütün duygularım alınmış sanki.hiçbir his yok.sürekli devam edemiycem diyip uzatmak istemiyorum.içim sıkılıyo sanki bende düşündüm acaba büyü mü yapıldı bana diye o kadar yani.içim istemiyo nereye kadar böyle gidiceğni bilmiyorum hiç ama bende mutsuzum canım hemde çook...

Back
X