• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok ama çok zor günler geçiriyorum desteğinize ihtiyacım var :(

hayır kapalı değİlim.. hatta arkadaşlaırmın tabiri ile manken gibi kızm 177 boyum gayet bakımlıyım hoş bi yapım war kendimi övmek istemem ama söylenenler böyle sizler doğru şeyler sölüyorsunz zaten aklıma gelmesin die geziyorm çalışıyorum sporda yapıyorum kuaföre gidiorum ama en Çok o yastığa başınızı koyduğuzda yaşadklarınız geliyor size çektirilern acılar ya evlenicem seni diyip yedi sülalesine tanıştırıp sonra ben skıldım bunaldım diye ilişkisinii bitiren bi insana siz nasıl olurda sevgi duyabilirsinz baKın sevgi deĞil bnmki öfke!! kandırılma duygularla oynama inanın gelse dönse dönmem resimlerine bakıyorum bazen çok çirkinleşmiş ve çıktığı arkadaş bundan 2 yada 3 yaŞ büüyk şaka gibi yani bnm duyduğum asla aŞk sevgi aLışkanlık değİl öfke.. ve onunla paylaştıklarımı paylaşacğım biri olmadğı için eskiyi dönüş war beynimde ama inş silicem onuda sizlerin yardımı ve destekleri ile:34:

ne güzel kızmışsın işte eminim karşına daha çooookk kişiler çıkacaktır.. sen eskiyi düşünme artık, geçmiş geçmişte kaldı, eksik bireyler olmasaydı zaten bitmezdi değil mi? demekki yeterince mutlu değilmişsin. artık kendini düşün, şu facebooku kapat, ya da bakma onu arkadaşlıktan çıkar. ne yaparsa yapsın.. sen kendine odaklan, derslerine işine, arkadaşlarına. daha faal ol, daha çok sosyal ortamlarda bulun. kafanı dağıt ve kendine güvenini yükselt. gün gelicek bi bakıcaksın ki unutmuşsun herşeyi.. sağlıcakla kal canım..

Back