- 30 Ocak 2021
- 92
- -156
- 6
- 32
- Konu Sahibi EymenMeyraa
-
Peki gerçekten sıkı denetim var mıGitme ceza çok hem de yasak var. Babanın izin belgesi diğerlerini kurtarmaz.
İşte ben dedim ki babamın izin kağıdı var siz gelin alındılar annem yazmış ki biz bi teklif yaptık üstüne sen başka teklif yapıyorsun diywÇok karışık yazmışsınız ama annem babam bile olsa bana bu kadar ısrarcı olamaz bu nedir ya? O yasaklar zaten insanlar bir araya gelmesin diye var hâlâ iftar diye tutturmuşlar kendileri yapamıyor mu iftarını?
Ceza yasak pandemi hiçbir sebep olmasa bile bu kadar ısrarcı olan insanın dediğini yapmam ben, çünkü yaparsam her zaman ısrarcı olur. Gelmeyeceğiz diyin kapatın konuyu bu kadar uzatmanın anlamı ne?
Yol üzerlerinde var genelde ve devriye geziyorlar benim gördüğüm kadarıyla.Peki gerçekten sıkı denetim var mı
Annecim yasak var gelemeyiz diyin bitti. Çok basit. Siz net olmadığınız için bu kadar ısrar ediyorlarİşte ben dedim ki babamın izin kağıdı var siz gelin alındılar annem yazmış ki biz bi teklif yaptık üstüne sen başka teklif yapıyorsun diyw
Yakalanma ihtimali var yaniYol üzerlerinde var genelde ve devriye geziyorlar benim gördüğüm kadarıyla.
aileniz ne kadar anlayışsız insanlar, üstelik tüm ihtimalleri bildikleri halde. siz de hala gitme derdindesiniz tabi ki sıkı denetim yapıyorlarİşte ben dedim ki babamın izin kağıdı var siz gelin alındılar annem yazmış ki biz bi teklif yaptık üstüne sen başka teklif yapıyorsun diyw
Söyledim de tekrar mesaj atıyo n’aptınız diyeAnnecim yasak var gelemeyiz diyin bitti. Çok basit. Siz net olmadığınız için bu kadar ısrar ediyorlar
Bende çok bunaldım işte ve geçen hafta net bi şekilde zor durumda olduğumuzu söyledim normalde aileme söylemem bunları ama bu hafta tekrar olunca yine ısrar ediyorlarÇok karışık yazmışsınız ama annem babam bile olsa bana bu kadar ısrarcı olamaz bu nedir ya? O yasaklar zaten insanlar bir araya gelmesin diye var hâlâ iftar diye tutturmuşlar kendileri yapamıyor mu iftarını?
Ceza yasak pandemi hiçbir sebep olmasa bile bu kadar ısrarcı olan insanın dediğini yapmam ben, çünkü yaparsam her zaman ısrarcı olur. Gelmeyeceğiz diyin kapatın konuyu bu kadar uzatmanın anlamı ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?