3+1 çok pahalı ama. 320 den basliyor. Niye sizce3+1 olsaydı hemen al derdim.
Aynısını dedim ben deerkekler hep ayni arabasız kalamiyolar sanirsin anasinin karnindan arabayla doğdu
nakitimiz yok. en az 120 bin kredi çekeceğizBaşka nakit ekleyecekmisiniz arabanın üstüne , 120 140 bin kadar kredi çekeceksiniz değilmi ?
Değil mi ama ben de öyle diyorum. Zaten tayin alicaz diyor e diyorum çöpe mi gidiyor para yatırım olurBence hemen alın biz de ev alalı 2 yıl oldu iyiki ev almışız diyorum 900 tl kira veriyorduk o zaman arabamız vardı onu sattık ev aldık eşim o zaman 5 bin maaş alıyordu 2550 ev kredisi ödüyorduk biraz zorlandık ilk başlarda şimdi rahatladım eşimin maaşı 7500 oldu şuan para bile biriktirebiliyoruz araba için arabasız kalmadık hiç kayınbabam verdi sağolsun ama ilk aylar arabasız da idare ettik şuan iyiki almışız diyoruz 2 yıl nasıl geçti anlamadık bile
Merhaba kk üyeleri. Sizlerin görüşlerini çok beğeniyorum lütfen bana da fikir verin. Ev almak istiyorum . 5 yıllık evliyim bi kizim var. Eşimle toplam 7 bin gelirimiz var ben memurum o özel sektörde .80 binlik arabamiz var . Şu an kiramiz 750. Faiz durumları musaitken arabayı satıp ev alalım diyorum. Yaşadığımız yerde ev fiyatları 2+1 için 200 -220 bin arası. Alacağım yer iş yerime yakın . Ama eşim kiramiz uygun bi kaç yıl daha birikim yapalım arabasiz kalmayalim diyor. Fakat o zamana kadar hem ev fiyatları hem de konut kredileri artar. Bi de o kadar para iki üç yılda birikier mi bilmiyorum. Esim özel sektörde surekli iş garantisi yokki.
Hem kira uygun da olsa üç yılda giderek artacak ve 50 bin civarı parayı kiraya vericem. . Sizce napayim. Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.
nakitimiz yok. en az 120 bin kredi çekeceğiz
Aynı durumdayık arabayı satıp ev aldık. Eşimin zoruna gitti lüks arabadan inip kötü bir arabaya binmek ama yapacak bişey yok :) zamanla biriktirdiği parayla zamanla arabasını yenilerMerhaba kk üyeleri. Sizlerin görüşlerini çok beğeniyorum lütfen bana da fikir verin. Ev almak istiyorum . 5 yıllık evliyim bi kizim var. Eşimle toplam 7 bin gelirimiz var ben memurum o özel sektörde .80 binlik arabamiz var . Şu an kiramiz 750. Faiz durumları musaitken arabayı satıp ev alalım diyorum. Yaşadığımız yerde ev fiyatları 2+1 için 200 -220 bin arası. Alacağım yer iş yerime yakın . Ama eşim kiramiz uygun bi kaç yıl daha birikim yapalım arabasiz kalmayalim diyor. Fakat o zamana kadar hem ev fiyatları hem de konut kredileri artar. Bi de o kadar para iki üç yılda birikier mi bilmiyorum. Esim özel sektörde surekli iş garantisi yokki.
Hem kira uygun da olsa üç yılda giderek artacak ve 50 bin civarı parayı kiraya vericem. . Sizce napayim. Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?