Cok aradaym yardm edin

Simdi mi alsam yoksa bekleyip parami biriktirsem

• Simdi al

• Bekle birikim yap

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ne güzel yazmışsın. Eline fikrine sağlık . Bu bakış açısı da doğru aslında. Eşim de tayinciyiz diyor. Buraları sevmiyoruz ikimiz de bir iki yıl için kendimize sıkıntı yasatmayalim diyor. Çocuklu insanlar için araba önemli gerçekten

Seninle ayni durumdayiz. Biz de 2021de tayin gorecegiz. Benim de iki kucuk cocugum var, biri daha 1 aylik. Arabasiz kalmayi goze alamam. Bence biraz daha dusun, iyi karar ver

Alacağınız evi kaça kiraya verebilirsiniz ?

Ben ev almazdım. Kiraniz çok cazip. Neden bu kirada otururken kenara birseyler atıp pesinatinizi arttirmayasiniz ki. Kredi oranları belli olmaz 3 yıl sonra artar 5 yıl sonra iner buna takılmam. Hem para biriktirme şansınız olur bu cüzi kira ile hemde bu ay bütçe denklesecek mi stresi olmaz.

Kesınlıkle al evin 2 odalısı tek odalısı onemlı deılevınız olur kırayı cerene kadar bırıktırırsınız daha buyugunu alırsınız.

Ev al tabi şimdi faizler düşük tam vakti adamların her sözü dinlenmez al sen evini kira ödeyeceğine evini ödersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…