Çok Ayıplıyorum Kendimi

kemancı :24:yine aynı şeyi yapıyosun bence:27:
önce konuyu açıyosun :6:milleti birbirine katınca:4: kenara çekilip ziyaretçi olarak takip ediyosun :ssz:az değilsin hani:20:
kemancı:24::24::24::24:
:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Doktora git diyeceğim ama sen ilaç kullanamıyorsun. İçim parçalandı haline...

Kişisel gelişim kitapları çok faydalı olur bundan eminim ama bu seferde okurken hep gözlerin ağrıyacak. Ruhunu dinginleştirmek için keman ya da piyano çalmayı öğrensen nasıl olur? Sonuçta müzik ruhun gıdası...

Aslında çocuk ruhlu olmanı avantaja çevirip ilkokul öğretmenliği felan okusan? Hangi bölümde okuyorsun sen? Yok valla sen okul diye kendini paralama atla uçağa evine dön. Hem uçağa da binmiş olursun, bir daha nerdeee...

Sana burada laf söyleyen arkadaşlara iki çift lafım var! Olaylara pozitif taraftan bakmayı artık öğrenelim arkadaşlar. Kız derdim var diye konu açtı hemen linç... Hayret bişeysiniz...

eski konularını oku sora beri gel canım bakim düşüncelerin aynımı olucak :51:

Kişisel gelişim kitapları çok faydalı olur bundan eminim ama bu seferde okurken hep gözlerin ağrıyacak. Ruhunu dinginleştirmek için keman ya da piyano çalmayı öğrensen nasıl olur? Sonuçta müzik ruhun gıdası...

Aslında çocuk ruhlu olmanı avantaja çevirip ilkokul öğretmenliği felan okusan? Hangi bölümde okuyorsun sen? Yok valla sen okul diye kendini paralama atla uçağa evine dön. Hem uçağa da binmiş olursun, bir daha nerdeee...

Sana burada laf söyleyen arkadaşlara iki çift lafım var! Olaylara pozitif taraftan bakmayı artık öğrenelim arkadaşlar. Kız derdim var diye konu açtı hemen linç... Hayret bişeysiniz...

Valla arkadaşım tam pozitif tarafından bakıyordum ki eski konularını bi gözden geçirdim hay geçirmez olaydım böyle bir zihniyet olamaz :37:

Farkındaysanız ben yengemi çok üzdüm ağlattım mahvettim
çok da mutluyum diye bir konu açmadım !
hatalarımın farkındayım bunu olgun bir insan gibi kabul ediyorum

:1::1::1::1::1::1:
bu lafa saygımı duysam acep:27::44::44:
:42::42::42::42::42::42::42::42::42:

Son düzenleme:

duyduklarıma inanamıyorum :53:

evet değişmişsin..inanması zor ama yengen içn bile iyimser konuşuyorsun.

psikolog yardımı al bence,ilaçsız bir tedavi yöntemidir bu merak etme.

ünide evim diye ağlaman çok normal birinci sınıfta yurttaki kızlar hep ağlıyordu ben geç kazandığım için gayet mutluydum
ergenliğe geç girmiş olablr misin kızma ama

ben sizin gerçek olduğunuza da inanmakta zorlanıyorum ya, bir ihtimal gerçekseniz, endişelenmeyin, biraz yaşınız büyüyünce, biraz eş, dost, arkadaş, sevgili dünyasına girince dışarıdaki insanlar ailenize benzemez, hepsi de yengeniz gibi gariban olmaz; sizi çok güzel büyütürler, şımarıklık filan kalmaz... Ama kıskançlık zor mesele, düşüncelerinizi kontrol etmeniz gerekli, bunu da herhalde bir psikolog desteğiyle daha rahat yaparsınız. Aslında düşününce bunun iyi insan olmakla, bunun için çabalamakla da ilgisi var; iyi insan olmamızı öğütleyen çeşitli öğretiler/inançlar size bunun yollarını gösterebilir... Bir çok seçenek var bu alanda, hangisini seçerseniz... Yeter ki iyilik üzerine kafa yordursun size.

kemancı; ilaçsız tedaviler de var. senin için yeterli gelir mi bilmem ama, burada yazılanlardan daha çok faydasını göreceğin kesin...

değiştiremezsin, değişmezsin belki 10 sene budist rahiplerle yaşasan belki bi ihtimal
kimse bu yorum yüzünden bana sarmasın kişinin eski konularını okusunlar

:1: sarmak ne kelime, teşekkürler.

güzel bir toplama olmuş. :1:

Son düzenleme:
Psıkıyatrı bolumu mezunuyum suan calısmıyorum fakat ilk asamada ilac tedavısı her zaman onerılmıyor hastanın durumuna ve uzmanın uzmanlık asamasıda oldukca onemlı bu surecte

Son düzenleme:
açtığın bu konudan sonra sizde iyileşme potansiyeli gördüm ben açıkçası en azından ayıp ettiğinin farkındasın buda bir aşamadır:40:

Sence niye çoğunluk değişmeyeceğine inanıyor senin?
Öncelikle bunun cevabını bul ve doğru uzmanından yardım almaya...
İnşallah ciddisindir bu açtığın topicte de yengen,abin,ailen biraz rahat ederler...

Son düzenleme:
Bnce acilen bi psikiyatriste gorun diger konuda yengen hakkinda soylediklerin normal insan laflari degil oyle inanmak istiyorum

Merhaba arkadaşlar
son bir iki aydır kendimi sorguluyorum
ben çok kıskanç bir insanım gerçekten :(
bu durum hem beni hem çevremdekileri mahvediyor
ben ailenin tek kızıyım ve en küçük benim
bir tane abim var kuzenlerim hep erkek
bununla birlikte prensesler gibi yetiştirildim
böyle söyleyince kulağa hoş gelebilir
ama hiç de hoş birşey değilmiş :(
çok zayıf bir yapıya sahibim
hiç üzüntüye sıkıntıya gelemiyorum
hemen ağlıyorum hatta bayılıyorum
ben hiç güçlü bir kadın olamayacakmıyım :(
çevrem tarafından çok beğenilen ve sevilen biriyim
bunu yazarken çok utanıyorum ama yanımdaki birine iltifat edilip bana edilmediğinde
acaba ben çirkin miyim beni sevmiyorlar mı diye düşünüyorum
arkadaşlarım hakkında böyle düşündükçe daha da utanıyorum kendimden
18 yaşındayım ama hala ailem beni küçük bir çocuk gibi seviyor
şu yaşıma kadar hiç zorluk çekmedim
bakıyorum benim yaşımdakiler hep kendi ayakları üzerinde durabiliyor
ben bu sene üniversiteye başladım
başlar başlamaz evim diye ağladım
çoğu kişi şaşkınlıkla bakmıştır eminim
sizce bunları değiştirebilirmiyim
kişisel gelişim kitapları falan okusam
ya da psikologtan yardım alsam ama ben ilaç kullanamam
sizce ne yapmalıyım :(

Ayy neden herkes konu sahibesinin ustune geliyor ben anlayamadim. Bakin kendi de soylemis zaten, ailem beni boyle yetistirdi diye, sonuc olarak kendisi de cok simarik olmus. Yani ortada bir sebep-sonuc iliskisi var, kendini prenses sanan kizlardan biri oldugunu anlamis kardesimiz.

Hayatin sillesini yemeyince insan olgunlasamiyor, ailesi insani her seyden korursa tabi ki insan hayati ogrenemez.

Psikolog iyi fikir, benim tavsiyem de ailenden uzaklasip baska bir sehirde universiteye gitmen. Yalniz kalinca kendi basinin caresine bakmayi ogreniyorsun, baska genclerle bir arada olunca hem sosyal yonun gelisir, hem de dunyanin senin etrafinda donmedigini anlarsin kuzum.

Kendini oldugun gibi gordugun ve kabul ettigin icin seni tebrik ederim, cogu kisi kendindeki hatalari kabullenemez.

ben bi sonraki konu ''abim yengemi boşayacak çok mutluyum'' gibi bir şey olur diye bekliyordum bak olmadı tüh ya.
iyiki geldin kız kemancı bizde sıkılıyoduk, patlat efkarlı bir şarkı da bayılma sahnene fon müziği olsun

Egolarından arın öncelikle,
Kendini dünyanın merkezine koymaktan vazgeç,
Prenses filan değilsin bunu kabullen,
Ne kadar yapıcı olursan o kadar değer görürsün çevrenden, bunu bir kağıda yazıp duvarına as,
Kitap oku bol bol, iyi bir tekamül aracıdır,
Yengenden ve ailesinden özür dilemekle başla işe,
Canını yaktığın herkesin bir listesini yap ve özür dilemeye bu listeyle devam et,
Burnunun sürtülmesi lazım bol bol, psikoterapiye bile gerek kalmaz bu dediklerimi yaparsan işin aslı.

Back
X