Çok baskı altındayım

Kai Hiwatari

Duranza Kırmızı Anka Kuşu
Kayıtlı Üye
16 Mart 2019
132
238
23
27
Russia
Ailemin kılık kıyafetime bu kadar müdahele etmesini kaldıramıyorum annem babam abim birşey demiyor ablalarım karışıyor yeter artık ama genç kızım çocuk değilim üniversite öğrencisiyim. Sürekli bir kısıtlamalar bir itirazlar cidden psikolojim bozuluyor ya. Onlara evet bana Hayır! Onlar ne yapsa doğru ben ne yapsam yanlış hep hatalı olan benim romayı da ben yaktım zaten.

Nasıl giyinmem gerektiğini biliyorum antreman için gömlek giyinmiştim neymiş çok kısaymış diye azarlıyor birde cidden çok zoruma gidiyor. Stresli oluyorum

Maalesef kendi paranızı kazanana kadar çekeceksiniz sanırım dillerini yapacak bir şey yok.

Anne babanızın dengelemesi lazım onlar bişey demiyorsa yani.Uyarmaları lazım “gitmeyin kızın üstüne” falan diye.İyiliğiniz için söylüyodur onlarda bence yani abla sonuçta dışardaki sapıklarıda görüyolardır pis pis heriflerin kadınlara kızlara nasıl baktıklarını belki ondan dolayı istemiyolardır açık kısa dar vb. şeyler giymenizi.

Kapalı biriyim asla da başka biri dese dahi ben kendim dar giyinmem sadece gömlek giyinmiştim biraz evet kısaydı ama açık edecek birşey de yoktu yani antrenman sonuçta rahat olmak gerekiyor. Birde tam vize haftası yapıyor ya bunu deli oluyorum ya

Anne babanızın dengelemesi lazım onlar bişey demiyorsa yani.Uyarmaları lazım “gitmeyin kızın üstüne” falan diye.İyiliğiniz için söylüyodur onlarda bence yani abla sonuçta dışardaki sapıklarıda görüyolardır pis pis heriflerin kadınlara kızlara nasıl baktıklarını belki ondan dolayı istemiyolardır açık kısa dar vb. şeyler giymenizi.

Bir dakika ben burayı anlamamışım,karışanlar sadece ablalarmış.

Dinlemeyin ya ne dinliyorsunuz onları ?

“Üstüme çok gelmeyin kırılıyorum düzgünce kırmadan söyleyin ben anlarım siz böyle yapınca çok kafama takılıyor güceniyorum” tarzında konuşmayı deneyebilirsiniz.

"Sana ne" deyip geçin o zaman.
Abilerinizin de karışmaya hakkı yok, ablalarınızın da. Gerçi bu yaşta anne babanızın da karışmaya hakkı yok da neyse.
Anne babanızla konuşun, onlar müdahale etsinler.

Of ya abilerimle iyiyim ama keşke hiç ablalarım olmasaydı
Bu ablaların boş vakti çok galiba, tabirimi mazur görün ama boşluktan size sarmışlar gibi duruyor. Kaç yaşlarındalar bilmiyorum ama inşallah kendi hayatlarını kurarlar da sizi de rahat bırakırlar bir an önce. Yoksa çekilecek çile değil, her kafadan bir ses, Allah kurtarsın ne diyelim.

Back
X