- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
- Konu Sahibi melankolik_24
-
Bozulmakta haksiz miyim yani ?Baya kıyaslıyorsun. Bence kıyaslama.
Yaklasik iki seneden fazla ama garip bir sey degil mi sizce?Tabiki kendimi kıyaslamıyorum diyorsun ama bal gibi de kıyaslamışsın. Ne zamandır birliktesiniz?
Bunu ona soyledın mı, hissettiklerini?Bozulmakta haksiz miyim yani ?
Marka adi vermek istemiyorum kücük bir bilgisayar diyeyim oyun oynamak icin. Benim neleri sevdigimi az cok biliyor ama. Bana karsi cimrilik yaptigi hissiyati uyandi.Oyuncak tarzı bişey mi almış?
Çocuklar orda burda gördükleri oyuncakları isterler. Muhtemelen çocuk alınacak hediyeyi istemiştir önceden.
Size alınan hediyeye gelince iliskinizin süresi nedir?
Zevkiniz olmayan kitabı aldığına göre sizi tam tanıyamadı mı acaba?
Size sorum zaten bu olcakti. Bunu nasil dile getirmeliyim. Cocuguma aldigim seyden sanane derse ne derse ne demeliyimBunu ona soyledın mı, hissettiklerini?
Cocuk istemis olabilir babası da söz vermiştir belki. Kitap almasi bence sorun degil de hic tarziniz olmayan.bir kitabi almis olmasi sizi hic tanimadigini düşündürdü bana o yüzden ne zamandır birliktesiniz diye sordum. 2 yıl az bir süre de değil.Yaklasik iki seneden fazla ama garip bir sey degil mi sizce?
adamın öz evladıyla kendini kıyaslıyosun bal gibi.evladı o malı mülkü canı ona feda olacak ay neyse banlanamam böyle bi içerik için ya sabır!Herkese merhaba, sorunumu kisaca yazip sizi okumakla bunaltmayim. Sorulariniz olursa cevaplarim. Hayatimdaki insanin bir cocugu var. Sorun su, benim dogumgünümde bana zevkim bile olmayan bir kitap almis cocugunun dogumgününde ona simdi baya pahali bir hediye aliyor. Tabiki kendimi kiyaslamiyorum. Bozuldugum sey su bana gelince parasi daha kiymetli oluyor demek ki, öyle düsündüm yani ve kendimi degersiz hissettim biraz. Umarim ne demek istedigimi anlamissinizdir. Siz olsaniz bozulurmuydunuz ne düsünürdünüz?
Bunu bilmem için olaya şahit olmama gerek yok.O çocuk o oyuncağı defalarca istemiştir babasından.Marka adi vermek istemiyorum kücük bir bilgisayar diyeyim oyun oynamak icin. Benim neleri sevdigimi az cok biliyor ama. Bana karsi cimrilik yaptigi hissiyati uyandi.
Size sorum zaten bu olcakti. Bunu nasil dile getirmeliyim. Cocuguma aldigim seyden sanane derse ne derse ne demeliyim
Kendi icinden gelmis benim yanimda oldu konusma. Begendigim kitabi kendimde alirim sonucta kitap zevk meselesi. Bana karsi cimri oldugu hissiyati olustu. Hediyenin degeri olmaz demisti bana ve pahali hediyeye karsi oldugunu söylemisti.Cocuk istemis olabilir babası da söz vermiştir belki. Kitap almasi bence sorun degil de hic tarziniz olmayan.bir kitabi almis olmasi sizi hic tanimadigini düşündürdü bana o yüzden ne zamandır birliktesiniz diye sordum. 2 yıl az bir süre de değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?