Cok bozuldum ama cok!

Hediye bir ölcüt mü bilmiyorum ama toplamda iki hediye almistir. Bir cok seyde de harcamalari bölmeyi teklif etmisti. Sonra düzeldi biraz.
Hediye kısmen bir ölçüt tamamen değil. Çünkü bazı erkekler hediye seçmeyi gerçekten beceremiyor. Genelde harcamaları erkek üstlenmek ister kadin paylaşmayı teklif eder yani biz eşimle sevgiliyken böyleydik o hiç ödetmek istemezdi bana ben rahatsızlık duyduğum için eğer bu sefer de benden olacaksa gelirim demeye başlamıştım artık. Belliki sevgiliniz biraz kıyımsız. Her şeyi ölçün tartın çocuklu birisiyle hayatı birleştirmek herkesin kaldırabileceği bir şey değil şimdiden rahatsızlık duymuşsunuz baksanıza.

Bu konuyu dile geyirmeyin,sadece davranislarini iyice bi gozlemleyin,
Ayrilin derim ,
Bosanan cogu erkek cocuguna odakli onun icin kazaniyorum diye dusunuyor,birinden bosandim kadinlara fazla harcamaya gerek yok mantiginda

Yanılıyorsunuz adam cimriymiş Bence cimri değil konu sahibesini önemsemiyor.

Onun evladı, canı, kanı. Tabi ki alacak. İlerleyen zamanlar da telefonda alacak daha pahalı bilgisayarlardan da alacak. Belki bütün parasını çocuğuna verecek. Bu sizi ilgilendirmez. Kendinizi çocuğu ile kıyaslayamazsınız. Herkesin önceliği tabi ki yavrusu. Gidin sorun ben mi evladın mı diye cevabını alırsınız.

Size aldığı hediyeyi beğenmediyseniz bunu açıkça belirtin. Kesinlikle çocuğuna bunu aldın bana bunu aldın gibi bir şey demeyin. Dürüst olmakta fayda var. Açıkça belirtin

Bence çocuğunuz yok anlamıyorsubuz o yüzden. Kardeşine anasına vs kiyaslasiniz anlarim ama çocuk çok başka. İnsan yemiyor yediriyor. Giymiyor giydiriyor. Bizim ihtiyacimiz bile olsa kendimize bir şey almiyoruz eşimle sürekli öteliyoruz. Ama kızımıza gelince ihtiyacı olsun olmasın saçıyoruz. Evde kocama balı yeme o kızımın. Ceviz yeme onu çocuğa aldım. Böyleyim sürekli. Doğum günü hediyesi i geçtim adamın lokmasını sayıyorum.

Belkide benim gibi hic cocugu olmayan biriyle hayat kurmaliyim öyle biriyle aile kurmaliyim diye düsünmeye basladim.
Doğru düşünmüşsünüz, yol yakınken vazgeçin. Evlenince daha da farklı konuları sorun edeceksiniz çünkü. Niye hafta sonu onunla vakit geçiriyor diyeceksiniz. Benim ihtiyacım varken onun yanında oldu diyeceksiniz vs vs vs

Isterse pahali bir hediyede alabiliyormus yani. Bunu düsündüm. Belki benim icin o harcamayi yapmak istememis. O an kitap icin problemimi dile getirseydim hediyenin parasi önemli mi bu kadar derdi.

konuyu şöyle yazsaydınız " erkek arkadaşımın maddi durumu iyi ama doğum günümde sadece bi kitap aldı" o zaman size hak verirdim.
çocuğu kattığınız için yazdığınız aksine kıskanıp, kıyasladığınızı düşünüyorum.

Isterse pahali bir hediyede alabiliyormus yani. Bunu düsündüm. Belki benim icin o harcamayi yapmak istememis. O an kitap icin problemimi dile getirseydim hediyenin parasi önemli mi bu kadar derdi.

Ablacım yukarda da yazmışsın adam dışarı çıktığında da hesap bölüşüyormuş. Konu çocuk değil. Belli ki sana "para ziyan etmek" istemiyor. Sana değer vermiyor. Bunu kabul edeceksen otur. Etmeyeceksen ayrıl. Adama gittin konuştun. Adam da sana paramdan harcayamam kusura bakma dedi. Evet mi diceksin ayrılcak mısın?

Sizin derdiniz çocuk falan değil ki. Adam boşanmış. Belli ki kadın takımına para yedirmem kafasında. Dışarı çıktığında yediğin 1 tabk yemeğin parasını ödemiyor.
Senin ilk evliliğin olacak. Adam düğün yapmam masraf yapmam dicek. 2 yıldır bunu göremedin mi?

Ever benim canimi sıkan böyle bir seyi kaldiramayacagimi düsünüyor olmaya baslamak. Ilerde bizim cocugumuz olsa bu sefer iki cocugu kiyaslicam büyük ihtimalle ona yaptin bizimkine yapmadin diye.

Koskoca 2yil geçmiş. İki yıllık beraberlik var ve adam daha hangi tür kitap sevdiğini bilmiyor. Seven insan sevdiği kişinin nelerden hoşlandığını bilir. Bence kıyaslama sebebi bu. Ona gelince özeniyor ama bana hem özenmiyor hem de önemsemiyor, durumu da iyi, seçim yapmak zorunda da değil ki biri pahalı biri ucuz olsun diyerek.

Belkide benim gibi hic cocugu olmayan biriyle hayat kurmaliyim öyle biriyle aile kurmaliyim diye düsünmeye basladim.
Çocuksuz biriyle daha iyi olur zaten ama şuan ki konunuz çocuktan bağımsız bir konu.
2 yıllık sevgiliniz size beklediğiniz değeri vermemesin sebebi çocuklu olması değil. Yanlış hatırlamıyorsam sizin çok daha sağlam, evliliğe gidecek bir ilişkiniz yoktu sevgilinizle ayrılacaksaniz bunun için ayrılın en başta.

Ee öyle derse devam edemem ki öyle bir iliskiye. Ayrilirim herhalde.

Yani sirf almis olmak icin almis gibi. O zamandan bana deger vermiyor mu acaba diye düsünmüstüm. Simdi kuvvetlendi.
Hediye işlerinden anlamiyor olabilir.Gözlemleyin niyetini anlarsiniz.Zamanla huylari su yüzüne çikar.Dediginiz de imkan dahilinde tabi.Onu da cepte tutun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…