- 27 Nisan 2019
- 5.130
- 13.300
- 198
- Konu Sahibi melankolik_24
-
Gelecek planlarında da siz yoksunuz, sizden bir çocuk sahibi olmayı da düşünmüyor. Olsa bile hiçbir zaman eşit değer vermez gibi duruyorAyni örnegi kendisime verdim cocugumuz olsa sen adaletle olmicaksin belki de iki cocuk arasinda ve ben daha da mutsuz olcam dedim. Benim bir cocugum var zaten dedi, sonra araya baska bir sey girdi. Bir cocuk daha istemiyorm demek mi bu simdi.
Bekar ve çocuksuz kadınlar boşanmış ve çocuklu çokuklu adamlara koşup giderek adama şunu demiş oluyorlar zaten ;Herkese merhaba, sorunumu kisaca yazip sizi okumakla bunaltmayim. Sorulariniz olursa cevaplarim. Hayatimdaki insanin bir cocugu var. Sorun su, benim dogumgünümde bana zevkim bile olmayan bir kitap almis cocugunun dogumgününde ona simdi baya pahali bir hediye aliyor. Tabiki kendimi kiyaslamiyorum. Bozuldugum sey su bana gelince parasi daha kiymetli oluyor demek ki, öyle düsündüm yani ve kendimi degersiz hissettim biraz. Umarim ne demek istedigimi anlamissinizdir. Siz olsaniz bozulurmuydunuz ne düsünürdünüz?
Herkese merhaba, sorunumu kisaca yazip sizi okumakla bunaltmayim. Sorulariniz olursa cevaplarim. Hayatimdaki insanin bir cocugu var. Sorun su, benim dogumgünümde bana zevkim bile olmayan bir kitap almis cocugunun dogumgününde ona simdi baya pahali bir hediye aliyor. Tabiki kendimi kiyaslamiyorum. Bozuldugum sey su bana gelince parasi daha kiymetli oluyor demek ki, öyle düsündüm yani ve kendimi degersiz hissettim biraz. Umarim ne demek istedigimi anlamissinizdir. Siz olsaniz bozulurmuydunuz ne düsünürdünüz?
Pardonda sen kimsin ki.? O cocuk onun eli kolu kani canı etle tirnak gibi onlar cocugun BABASI..! cocuguna almicakta sanami alicakti!! Şu cocuklarla kendinizi kiyaslamayin artik yetti artik!!!Herkese merhaba, sorunumu kisaca yazip sizi okumakla bunaltmayim. Sorulariniz olursa cevaplarim. Hayatimdaki insanin bir cocugu var. Sorun su, benim dogumgünümde bana zevkim bile olmayan bir kitap almis cocugunun dogumgününde ona simdi baya pahali bir hediye aliyor. Tabiki kendimi kiyaslamiyorum. Bozuldugum sey su bana gelince parasi daha kiymetli oluyor demek ki, öyle düsündüm yani ve kendimi degersiz hissettim biraz. Umarim ne demek istedigimi anlamissinizdir. Siz olsaniz bozulurmuydunuz ne düsünürdünüz?
Paylastigi derken? Evli bile olsan senin buna karismaya hakkin yok..Digeride hayatini paylastigi insan.
Aynen boyle soyle ve ayril. Hayr yani bile bile neden cocuklu biriyle birlikte oluyorsunuz anlamis degilim. Siz hic o duyguyu yasamamissiniz ama sevgiliniz yasamis. Evlenip cocuk yapsaniz farkli hissetmicek adam cunku daha once bu heyecani yasadi sizinle ayni duygulari beslemicek. Ben evlenmeden onceki sevgilimin cocu oldugunu ogrendigimde ayrildim direk. Benden saklamis ve bir gun azgindan kacirdi bosanmislar. Bende bosanmis olsan bile seninle devam edemem dedim. Yanlis anlama cocugu istemedigimden degil. Ama ben hic evlenmedim ve bu yuzden evlenmis birini istemiyorum benimle ayni duygulari yasamicaksin sonucta o heyecanlari daha omcede yasadin dedim. Ustelik bi cocugun var ve sen cocuguna hic dusunmedin mi dedigimde bana gorucu usulu evlendigini severek evlenmedigini bu yuzden de bosandigini soyledi. Bende ama sevmedigin bi kadindan cocuk yapabilmissin dedim. Yol yakinken sen eski esine yonel birak beni ya da baska birini her kadinin guzel bi yani vardir kiminin gulusu kiminin konusmasi kiminin kibarligi kiminin guclu olmasi. Illaki cocugunun annesininde guzel bi yani vardir kesfet onu her cocuk annesiyle babasinin birlikte olmasini ister onlari bir arada mutlu gormek ister dedim ve ayrildim. Aradan 1 yil gecti ve eski esiyle tekrar evlendigini duydum arkadaslarimdan inanilmaz mutlu oldum. Eger evlenseydim ne olucakti boluk porcuk bi hayat sıkıntı stres dolu herkes hakli ama herkes yarali. Hic gerek yok.Hayir bir de benim bu cocuk olayinda bazi seyleri üzülsemde hos görmem gerektigini söylüyor yani bir nevi kendimi feda etmemi. Sen cocugunu cok seviyorsan o zaman kendini neden feda edip esinle beraber kalmadin demek istiyorum. Haksizmiyim?
Bence konu sahibi başta çocuğu tabi yapacak diye düşündü. İdare etmeye kabullenmeye çalıştı. Ama artık görmek istemese bile görünecek duruma geldi. Hiç kıskanç fesat bir kadın gibi gelmiyor bana.
Kendi capinda bozulmanin karismayla ne ilgisi var? Karistigimi nerden cikardiniz?Paylastigi derken? Evli bile olsan senin buna karismaya hakkin yok..
Kiyaslamandan apacik belliKendi capinda bozulmanin karismayla ne ilgisi var? Karistigimi nerden cikardiniz?
Kiyasliyorsam adama mi karisiyorum?Duygularimi yasamakta sebestim.Kiyaslamandan apacik belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?