Cok bozuldum ama cok!

Arkadaşlar yapmayın beddua etmek nedir ayıptır. Neden anlamadan dinlemeden sormadan beddua ediyorsunuz. Ya haksizsaniz ve bedduanız size dönerse? Hiç korkmuyor musunuz?

Bence hemen ayrılıp çocuksuz birini bulmalısın...
bu durumu kaldıramayacağın çok belli.
hem kendini hem onu boşuna üzme ve oyalama

Kim olsa bozulur böyle bir durumda, "vay konuda evlat var aldım duyarımı geliyorum" tayfasıyla cool'culuk oynayanlara bakmayın.

Mesele çocuğa pahalı hediye alması değil ki. Alsın tabi ki helal-i hoş olsun. Mesele şu demek ki pahalı hediye alacak bütçesi var. 2 yıldır beraber olduğun insana hediye olarak sadece kitap nedir ya? ( Kitap kurdu biri olarak söylüyorum. )

Cocugu olsa da olmasa da size, sizin sevebileceginiz begenebileceginiz bir hediye almaliydi, bu seven insanin yapmasi gereken sey. Ama demek istedigim asla isin maddi boyutu degil bana gore, dusunulmus bir hediye olmali.
Cocuguna istedigi bedele, istedigi hediyeyi alabilir, bu sizi ilgilendirmez

Son düzenleme:
Ayni örnegi kendisime verdim cocugumuz olsa sen adaletle olmicaksin belki de iki cocuk arasinda ve ben daha da mutsuz olcam dedim. Benim bir cocugum var zaten dedi, sonra araya baska bir sey girdi. Bir cocuk daha istemiyorm demek mi bu simdi.
Gelecek planlarında da siz yoksunuz, sizden bir çocuk sahibi olmayı da düşünmüyor. Olsa bile hiçbir zaman eşit değer vermez gibi duruyor

Konu sahibi bence ayrıl.

Melek değil, kanlı canlı, duyguları, hırsları olan bir insan olarak partnerimin hayatında sadece benden olan çocuğun daha üstte olmasını kaldırabilirim. Belli ki siz de öylesiniz. Kendinize işkence etmeyin.

Ha bu daha üstte, daha değerli meselesi de hastalıklı, belirtmek istiyorum. Kıyas nedir yahu? Sevgili sevgili olarak değerli, çocuk çocuk olarak, anne baba anne baba olarak. En fazla iki arkadaşa duyduğum sevgiyi kıyaslamışımdır hayatımda. Diğer sevgileri kıyaslama ihtiyacı hissetmedim hiç.

Çocuğuna ne aldığı kısmı değil de sana kitap ne ya böyle çok arayıp piyasada bulunmayan bir kitap falan miydi yani bi emek içeriyor mu bu kitap

23 sayfa yazilmis ben sadece ilk sayfayı okuyarak.yorum yaziyorum;

bence size gelince cimrilik yaptigi konusunda haklisiniz. cocuguna alinmasi gerekeni almis ama sizi resmen gecistirmis. yani burada tabi ki kendinizi cocukla kiyaslamayin. çocuğa yapilan extra bir sey degil. size yapilan afedersiniz ama bir gecistirme.

Bekar ve çocuksuz kadınlar boşanmış ve çocuklu çokuklu adamlara koşup giderek adama şunu demiş oluyorlar zaten ;
“Dünya da erkek kalmadı ben seni bulmuşum bırakır mıyım hiç?”
“Neden zorlamayayım ki bu yüce aşkımız için katlanırım herşeye zaten çok fedakar birisiyim epeyde özveriliğim her türlü fedakarlığa da varım.Boğusurum ben eski eşlerle de senin sıpalarınla da ,dertsiz başa dert almak değil ki bu tatlım aşk bunun adı razıyım ben”

Boşanmış erkeklerin çoğu bekar ya da çocuksuz kadınla evleniyor .Adamlar akıllı tabi ki mis gibi yeni defter.Bizim kızlarımızda karalanmış defterlerle ...asdgh ..Hey allahım ya..

Dogum gununuzde sadece kitapmi aldi.Bir yere yemege goturmedimi öyle kuru kuru kitaplami kutladi.Bilmiyorum cocugunuz varmi olsaydi böyle bir konu acmazdiniz açsaniz bile sadece kendinize alinan hediyeyi sorgulardiniz.Aldigi hediyeyle ben acikcasi fazla degeriniz olmadigini düşündüm.

Evlat bence herkesten önce gelir. Bu yüzden bozulmam.

Pardonda sen kimsin ki.? O cocuk onun eli kolu kani canı etle tirnak gibi onlar cocugun BABASI..! cocuguna almicakta sanami alicakti!! Şu cocuklarla kendinizi kiyaslamayin artik yetti artik!!!

Aynen boyle soyle ve ayril. Hayr yani bile bile neden cocuklu biriyle birlikte oluyorsunuz anlamis degilim. Siz hic o duyguyu yasamamissiniz ama sevgiliniz yasamis. Evlenip cocuk yapsaniz farkli hissetmicek adam cunku daha once bu heyecani yasadi sizinle ayni duygulari beslemicek. Ben evlenmeden onceki sevgilimin cocu oldugunu ogrendigimde ayrildim direk. Benden saklamis ve bir gun azgindan kacirdi bosanmislar. Bende bosanmis olsan bile seninle devam edemem dedim. Yanlis anlama cocugu istemedigimden degil. Ama ben hic evlenmedim ve bu yuzden evlenmis birini istemiyorum benimle ayni duygulari yasamicaksin sonucta o heyecanlari daha omcede yasadin dedim. Ustelik bi cocugun var ve sen cocuguna hic dusunmedin mi dedigimde bana gorucu usulu evlendigini severek evlenmedigini bu yuzden de bosandigini soyledi. Bende ama sevmedigin bi kadindan cocuk yapabilmissin dedim. Yol yakinken sen eski esine yonel birak beni ya da baska birini her kadinin guzel bi yani vardir kiminin gulusu kiminin konusmasi kiminin kibarligi kiminin guclu olmasi. Illaki cocugunun annesininde guzel bi yani vardir kesfet onu her cocuk annesiyle babasinin birlikte olmasini ister onlari bir arada mutlu gormek ister dedim ve ayrildim. Aradan 1 yil gecti ve eski esiyle tekrar evlendigini duydum arkadaslarimdan inanilmaz mutlu oldum. Eger evlenseydim ne olucakti boluk porcuk bi hayat sıkıntı stres dolu herkes hakli ama herkes yarali. Hic gerek yok.

Kıskanç fesat değil zaten. Jetonun zamanlaması yanlış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…