Cok bozuldum ama cok!

Ben size esle birlikte kalirdi o zaman derken iyi bir es olsaydi demek istemedim. Cocugu icin birlikte yasamaya devam eden anne babalar var. Bosandiktan sonra hayatlarina birilerini aliyorlar cocuk icin kolay mi? Anne babasini bir arada görmek istiyor cocuklar. Cocugu icin kendini feda etseydi demek istedim. Ayrica siz kimsiniz demissiniz de? Her derdi oldugunda arayip bulusmak anlatmak istedigi, ailesinden biri vefat ettiginde omzunda agladigi kadinim. Biraz cüretim olsun izin verinde:)

Size kendinizi değerli hissettirseydi bence hiç takılmazdınız, adamın yaptığında yanlış bişey yok o evladı neyi varsa yoksa evladının zaten, kıyas yapmayı yakıştıramışsınz kendinize kıyas yapmıyorum diye belirterek kıyas yapmanızda bundan ama yaptığınız da yanlış, değer vermiyorsa ilişkinizi bidaha düşünün, değer veriyordur siz size ucuz bi hediye çocuğuna pahalı hediye almasını kıskanmışsınızdır o zman sorun sizde

Böyle daha mutlu cocuk öyle mi? Iki ebeveyn arasinda gidip gelen, nafaka kavgalarina sahit olan annenin de hayatinda biri var adamin ne oldugu belli degil. Böyle mi daha iyi cocuklar icin? Sonra da sevgililer en kötüsü

Evet ben de kendimi degersiz hissettirdiginden olabilir zaten diye ekledim yorumlarimda. Ben deger verdigim insanlara özenip bezenip hediye seciyorum zevklerine dikkat ediyorum. Ondan da bunu bekledim.

Böyle daha mutlu cocuk öyle mi? Iki ebeveyn arasinda gidip gelen, nafaka kavgalarina sahit olan annenin de hayatinda biri var adamin ne oldugu belli degil. Böyle mi daha iyi cocuklar icin? Sonra da sevgililer en kötüsü
Bakim hala yanlis dusunuyorsunuz
Cocugun annesiyle babasi duzgun ayrilmayi becerememislerse zaten sizin onunuzde kotu bir ornek var demektir , neden hala bu adamla berabersiniz?
Ve evet cocuklar icin hergun kavganin oldugu , ebeveynlerin mutsuz oldugu bir evde buyumektense bosanmis ama mutlu iki ebeveynle buyumek herzaman daha iyidir
Sizin sevgiliniz eger karisindan duzgunce bosanmayi becerememisse siz neden bu adamla berabersiniz?
Ayrica hic yakisiyor mu kadinin sevgilisine bunu soylemek? O da sizin icin bunu soylese hosunuza gider mi?

Ne oldugu belli degil derken genel olarak söyledim. Kisisel olarak tanidigim biri degil. Cocuk kiz cocugu oldugunda annenin cok daha dikkat etmesi gerekiyor hayatina aldigi kisilere. Ne oldugu belli degil derken nasil biri oldugunu bilmiyoruz demek istedim.

Sizin adınıza çok üzüldüm. İnşallah sizi hakeden biri çıkar karşınıza

O kendi çocuğu, ama sen yabancısın.
Bak işte bunun ayrımını çok iyi yapmak lazım.
Bana daha güzel bir hediye alsın diyebilirsin, ama ona neden daha iyisini aldı diyemezsin, dememelisin.

Cok tesekkür ederim. Ben de üzülüyorum ama belki böylesi daha iyi. Bilmiyorm yanlis mi yaptim
En doğru kararı verdiniz. Evlilikte işler çok değişiyor. Şimdiden böyle davranan birini evlenince düşünemiyorum bile bana konuşmak ayrıl demek kolay ama size zor bunun da farkındayım. Hakkınızda hayırlısı

Açık konuştuğu sizin için aslında büyük bir nimet. Cünkü şimdi yokunuza bakma fırsatiniz var. Size duymak istediğiniz kelimeleri söyleyip, ama farklı davranmaya devam etse zaman kaybetmeye devam edersiniz. Bence fırsatı değerlendirin ve kendinize göre birini bulun. Cocuk her zaman ilk sırada, ama ilişkiye giriyorsan o ilişkiyi yürütmeyi de bileceksin. Adamda bu kapasite yok gibi

Sagolun cok tatlisiniz. Burdaki mesajlardan yazdiklarimizdan cok daha derin bir duygu dünyasinda yasiyoruz. Yazdigimiz kadar kolay degil hic bir sey.

Konu sahibinin zaten değersizlikle ilgili şüpheleri varmış ve bu son mesele de bunu pekiştirmiş. Burdan asıl kıyaslamayı kendi yapıp çocuğu hayat arkadaşının önüne koyan üyeler kalbinizin ekmeğini yiyin inşallah hep ikinci ve sonraki planlarda kalın bu tiplerle birliktelik yaşayın da biz kendimize değer veren insanlar olarak karşılaşmayalım bunlarla

Evet benim icin hayatimda ki insanin tek benim ve beraber sahip oldugumuz aileye sahip olmasinin benim icin ne kadar önemli bir sey oldugunu anladim. Ben de cocuklu biriyle olacak kapasite yok onda da cocuksuz birini anlayacak kapasite yok.

Ne konuda gercekci bakamiyorum sizce? acikca yazarsaniz sevinirim. Kendimi de elestirip hatalarimi düzeltmek isterim.
Ablacım muhtemelen çok gençsiniz ve insan ilişkileri-hayatın gerçekleri konusunda da az tecrübelisiniz.
Evliliğe giden yollar engebeli,
evliliği yürütmek ise çok zor,
hele sizin ilişkinizdeki gibi taraflardan biri bu duyguları daha önce yaşamış,
bu yolları yürümüş üstelik bir de çocuğu olan biriyse daha da zor.
Ben evlilikte denklikten yanayım, çok özel durumlar hariç çocuklu biriyle çocuksuz birinin evliliğini sıkıntılara gebe olarak yorumluyorum.
Ebeveyn olmayan tarafın diğerinin duygularını, evladıyla yaşanmışlıklarını anlaması ve empati yapması neredeyse imkansız.
Siz olaya tek taraflı ve fazla romantik bakıyorsunuz.
Ayrıca sizin sevgiye yüklediğiniz anlamla partnerinizinki de uyumsuz.
Gary Chapman tarafından yazılmış Beş Sevgi Dili adlı kitabı okumanızı öneririm.

Eşime herhangi bir hediye alırken(ki bazen almam bile)oğluma en çok istediği en beğendiği seyi alırım.

Evet benim icin hayatimda ki insanin tek benim ve beraber sahip oldugumuz aileye sahip olmasinin benim icin ne kadar önemli bir sey oldugunu anladim. Ben de cocuklu biriyle olacak kapasite yok onda da cocuksuz birini anlayacak kapasite yok.

Bunu anlamanız sizin için büyük avantaj gelecek için. Cocuk cok büyük bir sorumluluk. Çocuklu biri ile beraber olmak da ona göre bence zor. Yürütenler var tabi ki, ama benim tanıdıklarımda bu hep bir tarafın fedakarlık yapmasını gerektirdigini gördüm. Sevgiliniz sizin yeterli kadar gönlünüzü yapsaydi böyle bir kiyaslamaya baştan girmezdiniz. Ama adam bunu anlamamis bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…