- 3 Şubat 2018
- 25.846
- 111.173
- 598
- Konu Sahibi melankolik_24
-
Begendigim kitabi kendimde alirim sonucta kitap zevk meselesi. Bana karsi cimri oldugu hissiyati olustu.
Ben size esle birlikte kalirdi o zaman derken iyi bir es olsaydi demek istemedim. Cocugu icin birlikte yasamaya devam eden anne babalar var. Bosandiktan sonra hayatlarina birilerini aliyorlar cocuk icin kolay mi? Anne babasini bir arada görmek istiyor cocuklar. Cocugu icin kendini feda etseydi demek istedim. Ayrica siz kimsiniz demissiniz de? Her derdi oldugunda arayip bulusmak anlatmak istedigi, ailesinden biri vefat ettiginde omzunda agladigi kadinim. Biraz cüretim olsun izin verinde:)Üç noktaların anlamını size izah edecek değilim iyi baba ile iyi eşi karışıyorsunuz karıştıyorsunuz iyi eş olamayabilir ayrılmış da olabilir ama babalık başka bir şey kin ne için biliyor musunuz buraya kadinlar yazıyor babası olacak adam yavruma bir çöp dahi almıyor tek başıma hem anne hem baba oluyorum diye. biz o adamlara betdua ediyoruz. .söz konusu kadinlar olunca ayrıcalık yok .bu arada sakın evleneyim o adamla deme .Üzülürsünüz üzersiniz şimdiden bu cüretkar tavırlarınız kaos başka birşey degil.
Böyle daha mutlu cocuk öyle mi? Iki ebeveyn arasinda gidip gelen, nafaka kavgalarina sahit olan annenin de hayatinda biri var adamin ne oldugu belli degil. Böyle mi daha iyi cocuklar icin? Sonra da sevgililer en kötüsüBakin siz cok yanlis bakiyorsunuz konulara
Esiyle bosanmasinin cocuguyla hicbir ilgisi yok
Tam tersi cocugunu dusunen adam mutsuz bir yuvaya cocugu mecbur birakmaktansa bosanir zaten
Adamin babaligini ya da baskasinin anneligini bu sekilde degerlendiremezsiniz
Benzer bir evlilik yapmis bir abla tavsiyesi olarak alin yorumumu , siz cocuklu bir adamla iliskiye hazir degilsiniz , ayrilin bu adamdan ve onunuze bakin
Sizin iliskilere dair gercekten bir fikriniz yok , bunu hakaret amacli söylemiyorum, bu adam size deger vermiyor ama siz bunu kabullenmektense olayi cocuga indirgiyorsunuz , tamamen yanlis bir bakis acisi
Evet ben de kendimi degersiz hissettirdiginden olabilir zaten diye ekledim yorumlarimda. Ben deger verdigim insanlara özenip bezenip hediye seciyorum zevklerine dikkat ediyorum. Ondan da bunu bekledim.Size kendinizi değerli hissettirseydi bence hiç takılmazdınız, adamın yaptığında yanlış bişey yok o evladı neyi varsa yoksa evladının zaten, kıyas yapmayı yakıştıramışsınz kendinize kıyas yapmıyorum diye belirterek kıyas yapmanızda bundan ama yaptığınız da yanlış, değer vermiyorsa ilişkinizi bidaha düşünün, değer veriyordur siz size ucuz bi hediye çocuğuna pahalı hediye almasını kıskanmışsınızdır o zman sorun sizde
Bakim hala yanlis dusunuyorsunuzBöyle daha mutlu cocuk öyle mi? Iki ebeveyn arasinda gidip gelen, nafaka kavgalarina sahit olan annenin de hayatinda biri var adamin ne oldugu belli degil. Böyle mi daha iyi cocuklar icin? Sonra da sevgililer en kötüsü
Nasil düsünemedim, sagolunPahalı eşyaları da bi zahmet kendiniz alin, o zaman gözünüz çocuğun hediyesinde kalmaz.
Ne oldugu belli degil derken genel olarak söyledim. Kisisel olarak tanidigim biri degil. Cocuk kiz cocugu oldugunda annenin cok daha dikkat etmesi gerekiyor hayatina aldigi kisilere. Ne oldugu belli degil derken nasil biri oldugunu bilmiyoruz demek istedim.Bakim hala yanlis dusunuyorsunuz
Cocugun annesiyle babasi duzgun ayrilmayi becerememislerse zaten sizin onunuzde kotu bir ornek var demektir , neden hala bu adamla berabersiniz?
Ve evet cocuklar icin hergun kavganin oldugu , ebeveynlerin mutsuz oldugu bir evde buyumektense bosanmis ama mutlu iki ebeveynle buyumek herzaman daha iyidir
Sizin sevgiliniz eger karisindan duzgunce bosanmayi becerememisse siz neden bu adamla berabersiniz?
Ayrica hic yakisiyor mu kadinin sevgilisine bunu soylemek? O da sizin icin bunu soylese hosunuza gider mi?
Sizin adınıza çok üzüldüm. İnşallah sizi hakeden biri çıkar karşınızaKonustuk bir saat önce kadar. Tahmin ettigim cevaplari verdi. Sen bana geldiginde misafirsin cocugum misafir degil dedi o benim icin ilk sirada geliyor dedi. Bunlari böyle kabul edersen senin icin iyi olur dedi. Demedi yani sen de benim icin degerlisin bunu neden sorun yapiyosun falan diye. Ben de bunu böyle kabul edemem ayrilmak istiyorm dedim. Bir kac gün düsün yine konusalim diyor. Ne degiscek ki. Ayrica kurdugu cümleler yangina körükle gitmek degil mi?
Cok tesekkür ederim. Ben de üzülüyorum ama belki böylesi daha iyi. Bilmiyorm yanlis mi yaptimSizin adınıza çok üzüldüm. İnşallah sizi hakeden biri çıkar karşınıza
Ben size esle birlikte kalirdi o zaman derken iyi bir es olsaydi demek istemedim. Cocugu icin birlikte yasamaya devam eden anne babalar var. Bosandiktan sonra hayatlarina birilerini aliyorlar cocuk icin kolay mi? Anne babasini bir arada görmek istiyor cocuklar. Cocugu icin kendini feda etseydi demek istedim. Ayrica siz kimsiniz demissiniz de? Her derdi oldugunda arayip bulusmak anlatmak istedigi, ailesinden biri vefat ettiginde omzunda agladigi kadinim. Biraz cüretim olsun izin /QUOTE] Anne mısınız degilmisiniz bilmiyor yalnız o evlilik ve cocuk işleri yazıldığı gibi okunmuyor evlât için herşey yapılır herşey den vazgeçilir ince bir cizgi . Bir kadın kendini kıyaslıyor ise ya güven kaygısı taşıyordur ya da sevilmiyordur. Mümkünse kıyas yapacağınız kişi evlât olmasın size en değerli mücevher alıp oğluna küçük birşey aldığında sorgulamanız gerekiyor . Siz tam tersini yapmışsınız .sorun bu. adamda kusur yok bu devirde böyle adamlar kalmadı .kıyas yapacagınıza daha çok sevın adamı omuzunuzda güldürün.....
En doğru kararı verdiniz. Evlilikte işler çok değişiyor. Şimdiden böyle davranan birini evlenince düşünemiyorum bileCok tesekkür ederim. Ben de üzülüyorum ama belki böylesi daha iyi. Bilmiyorm yanlis mi yaptim
Konustuk bir saat önce kadar. Tahmin ettigim cevaplari verdi. Sen bana geldiginde misafirsin cocugum misafir degil dedi o benim icin ilk sirada geliyor dedi. Bunlari böyle kabul edersen senin icin iyi olur dedi. Demedi yani sen de benim icin degerlisin bunu neden sorun yapiyosun falan diye. Ben de bunu böyle kabul edemem ayrilmak istiyorm dedim. Bir kac gün düsün yine konusalim diyor. Ne degiscek ki. Ayrica kurdugu cümleler yangina körükle gitmek degil mi?
Sagolun cok tatlisiniz. Burdaki mesajlardan yazdiklarimizdan cok daha derin bir duygu dünyasinda yasiyoruz. Yazdigimiz kadar kolay degil hic bir sey.En doğru kararı verdiniz. Evlilikte işler çok değişiyor. Şimdiden böyle davranan birini evlenince düşünemiyorum bilebana konuşmak ayrıl demek kolay ama size zor bunun da farkındayım. Hakkınızda hayırlısı
Evet benim icin hayatimda ki insanin tek benim ve beraber sahip oldugumuz aileye sahip olmasinin benim icin ne kadar önemli bir sey oldugunu anladim. Ben de cocuklu biriyle olacak kapasite yok onda da cocuksuz birini anlayacak kapasite yok.Açık konuştuğu sizin için aslında büyük bir nimet. Cünkü şimdi yokunuza bakma fırsatiniz var. Size duymak istediğiniz kelimeleri söyleyip, ama farklı davranmaya devam etse zaman kaybetmeye devam edersiniz. Bence fırsatı değerlendirin ve kendinize göre birini bulun. Cocuk her zaman ilk sırada, ama ilişkiye giriyorsan o ilişkiyi yürütmeyi de bileceksin. Adamda bu kapasite yok gibi
Ablacım muhtemelen çok gençsiniz ve insan ilişkileri-hayatın gerçekleri konusunda da az tecrübelisiniz.Ne konuda gercekci bakamiyorum sizce? acikca yazarsaniz sevinirim. Kendimi de elestirip hatalarimi düzeltmek isterim.
Evet benim icin hayatimda ki insanin tek benim ve beraber sahip oldugumuz aileye sahip olmasinin benim icin ne kadar önemli bir sey oldugunu anladim. Ben de cocuklu biriyle olacak kapasite yok onda da cocuksuz birini anlayacak kapasite yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?