- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
- Konu Sahibi melankolik_24
Kesip atamadigim icin. Korkularim var.Peki o kadar laf etmiş belli etmiş sevgiliniz. Neden hala berabersiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesip atamadigim icin. Korkularim var.Peki o kadar laf etmiş belli etmiş sevgiliniz. Neden hala berabersiniz?
Ne korkusu mesela.Kesip atamadigim icin. Korkularim var.
Evlenememekten mi korkuyorsunuz? Yalnız kalmaktan miKesip atamadigim icin. Korkularim var.
Yalniz kalma. Bir daha kimseyi sevememe. (Sacma oldugunu biliyorum)Ne korkusu mesela.
Yasamasin,adamla silah zoruyla birlikte degildir elbet. İsine gelmeyen noktada ayrilir.Iyi de gerekirse alır. Insanlar mal mülk edinirken bile hep ileride çoluğum çocuğum rahat etsin diye ediniyor bir bilgisayar neymiş. Burada sorun, hanımefendi bu durumu yaşamak istemeyebilir. Bence çok normal.
Aynen zaten cok genc degilim artik.Evlenememekten mi korkuyorsunuz? Yalnız kalmaktan mi
İki soru sorayım o zamanAynen zaten cok genc degilim artik.
Bence birine özel bir gün olsun yada olmasın aldığınız hediye ona ne kadar değer verdiğinizin ne kadar önemsediğinizin bir göstergesidir. Burda hediyenin maddi değerinden bahsetmiyorum asla. Bu karşınızdaki kişiyi ne kadar tanıdığınızla da ilgilidir aslında. Bu nedenle sevgilinizin size hiç ilgi alanınız olmayan birşey hediye etmesine alınmanızı anlayabilirdim ta ki çocuğuna aldığı hediyeyle bir kıyaslama yapana kadar. Kıyaslama yapmıyorum demişsiniz ama, parası bana gelincemi kıymetki demeniz basbaya kıyaslamak oluyor MalesefHerkese merhaba, sorunumu kisaca yazip sizi okumakla bunaltmayim. Sorulariniz olursa cevaplarim. Hayatimdaki insanin bir cocugu var. Sorun su, benim dogumgünümde bana zevkim bile olmayan bir kitap almis cocugunun dogumgününde ona simdi baya pahali bir hediye aliyor. Tabiki kendimi kiyaslamiyorum. Bozuldugum sey su bana gelince parasi daha kiymetli oluyor demek ki, öyle düsündüm yani ve kendimi degersiz hissettim biraz. Umarim ne demek istedigimi anlamissinizdir. Siz olsaniz bozulurmuydunuz ne düsünürdünüz?
Yaşınız kaç ?Herkese merhaba, sorunumu kisaca yazip sizi okumakla bunaltmayim. Sorulariniz olursa cevaplarim. Hayatimdaki insanin bir cocugu var. Sorun su, benim dogumgünümde bana zevkim bile olmayan bir kitap almis cocugunun dogumgününde ona simdi baya pahali bir hediye aliyor. Tabiki kendimi kiyaslamiyorum. Bozuldugum sey su bana gelince parasi daha kiymetli oluyor demek ki, öyle düsündüm yani ve kendimi degersiz hissettim biraz. Umarim ne demek istedigimi anlamissinizdir. Siz olsaniz bozulurmuydunuz ne düsünürdünüz?
Buyuk konusmuyorum ama iste boyle boyle basliyor uvey annecilik yarin evlenseniz o cocuk gozunuze batacak kiyaslamayin benceHerkese merhaba, sorunumu kisaca yazip sizi okumakla bunaltmayim. Sorulariniz olursa cevaplarim. Hayatimdaki insanin bir cocugu var. Sorun su, benim dogumgünümde bana zevkim bile olmayan bir kitap almis cocugunun dogumgününde ona simdi baya pahali bir hediye aliyor. Tabiki kendimi kiyaslamiyorum. Bozuldugum sey su bana gelince parasi daha kiymetli oluyor demek ki, öyle düsündüm yani ve kendimi degersiz hissettim biraz. Umarim ne demek istedigimi anlamissinizdir. Siz olsaniz bozulurmuydunuz ne düsünürdünüz?
Tek kitap fazla basite kacmıs gibi...ilişkiniz yeni mi yada adam cimrimi yahut ilerisini görmüosa size bosa para harcamak istemio olabilirHerkese merhaba, sorunumu kisaca yazip sizi okumakla bunaltmayim. Sorulariniz olursa cevaplarim. Hayatimdaki insanin bir cocugu var. Sorun su, benim dogumgünümde bana zevkim bile olmayan bir kitap almis cocugunun dogumgününde ona simdi baya pahali bir hediye aliyor. Tabiki kendimi kiyaslamiyorum. Bozuldugum sey su bana gelince parasi daha kiymetli oluyor demek ki, öyle düsündüm yani ve kendimi degersiz hissettim biraz. Umarim ne demek istedigimi anlamissinizdir. Siz olsaniz bozulurmuydunuz ne düsünürdünüz?
Tabıkı cocuguma daha degerlısını alırım bunu cocugun olunca anlayabılırsın ancak. Bu mesajı atan cok olmustur bende yazayımHerkese merhaba, sorunumu kisaca yazip sizi okumakla bunaltmayim. Sorulariniz olursa cevaplarim. Hayatimdaki insanin bir cocugu var. Sorun su, benim dogumgünümde bana zevkim bile olmayan bir kitap almis cocugunun dogumgününde ona simdi baya pahali bir hediye aliyor. Tabiki kendimi kiyaslamiyorum. Bozuldugum sey su bana gelince parasi daha kiymetli oluyor demek ki, öyle düsündüm yani ve kendimi degersiz hissettim biraz. Umarim ne demek istedigimi anlamissinizdir. Siz olsaniz bozulurmuydunuz ne düsünürdünüz?