- 13 Ekim 2018
- 3.615
- 4.664
- 83
- Konu Sahibi pembepepe08
-
Kendisi boşanmak üzere kocası aldatmış .sana bir tiyo, bazı insanlar çok beğendikleri şeyi, beğenmemiş gibi yaparak kıskançlıklarını saklarlar...belkide senin nişanlanmış olmanı bile kıskanmış olabilir...
sende desydin açık sözlülük başka, patavatsızlık başka diye(şakaya getirip tabiki:)
Tabiki çoğu zaman umursamıyorum ama değer verdiğim bir insandan bunu duymak üzdü.Ben asla söylemezdim.Aynı yatağa girecek olan sizsiniz başkasının ne düşündüğünü neden umursuyorsunuz?
Kesinlikle bende beğenmesem bile asla söylemem sonuçta benimle birlikte olmayacak. Benim de böyle arkadaşım var diğer arkadaşımın sevgilisi için tipsiz vs dedi kızda üzüldü... Bilerek veya bilmeyerek kalp kıran insanlar oluyor. Bence tekrar öyle derse ben çirkin seviyorum de :))Tabiki kimseyi ilgilendirmez ama ben kimseye demezdim böyle birşey nişanlısı recep ivedik olsa bile.
Hay yarabbim kıskanç yaa.Bozulduğumu tabiki belli etmedim.Bende güldüm ama içimden üzüldüm.Nişanlım bulunduğumuz şehirde parmakla gösterilen bir insan.Ama sadece çok yakışıklı değil.Kıskanıyor galiba tektaşla beştaşımın fotoğraflarını istiyor benden arkadaşlarına gösterecekmiş.
Hahah aynısını söyledim:))Kesinlikle bende beğenmesem bile asla söylemem sonuçta benimle birlikte olmayacak. Benim de böyle arkadaşım var diğer arkadaşımın sevgilisi için tipsiz vs dedi kızda üzüldü... Bilerek veya bilmeyerek kalp kıran insanlar oluyor. Bence tekrar öyle derse ben çirkin seviyorum de :))
:) bak gördünmü, kendi mutsuzluğunu sana yansıtmış...Kendisi boşanmak üzere kocası aldatmış .
Bazen değer verip samimi olduğumuz insanlar kendilerinde her şeyi söyleyebilme hakkı görüyorlar işte. Densizlik başka bir şey değil.Tabiki çoğu zaman umursamıyorum ama değer verdiğim bir insandan bunu duymak üzdü.Ben asla söylemezdim.
Kendisi boşanmak üzere kocası aldatmışSen daha iyisini bul o zaman ben memnunum de geç .Densiz başka birşey değil
Bekar değil.Boşanmak üzere kocası aldatmış.Yani kıskandı mı bilmiyorum.Ama garip davranışları var.Benden tektaşla beştaşlarımın fotoğrafını istiyor sürekli kız arkadaşlarına gösterecekmiş.Canim acaba seni kıskanmış olabilir mi bunu diyen kişi bekar mi
Bekar değil.Boşanmak üzere kocası aldatmış.Yani kıskandı mı bilmiyorum.Ama garip davranışları var.Benden tektaşla beştaşlarımın fotoğrafını istiyor sürekli kız arkadaşlarına gösterecekmiş.
Yarası var işte ..aslında güzel laf sokulur ama işteKendisi boşanmak üzere kocası aldatmış
Haklısınız birdaha görüşmek istemiyorum zaten.Hayat enerjimi sömürdü resmen.Arkadaşınız olsa sizin mutluluğunuza sevinir.. Sizin tek taşınızdan, 5 taşınızdan ona ne ya sabır.. İnsanlar uçuşa geçti yaBence bozulmak yerine hayatınızdan böyle gereksizleri çıkararak işe başlayın derim.
Boşanmak üzereKendisi evde mi kaldı ?
İşte kendi mutsuz olduğu için kimsenin de mutlu olmasını istemiyor demek ki takılma tatlım Allah nişanlınla muhabbetinizi artırsınBekar değil.Boşanmak üzere kocası aldatmış.Yani kıskandı mı bilmiyorum.Ama garip davranışları var.Benden tektaşla beştaşlarımın fotoğrafını istiyor sürekli kız arkadaşlarına gösterecekmiş.
Amin çok teşekkür ederimİşte kendi mutsuz olduğu için kimsenin de mutlu olmasını istemiyor demek ki takılma tatlım Allah nişanlınla muhabbetinizi artırsın
Gönül neye severse güzel odur❤
Bekar değil.Boşanmak üzere kocası aldatmış.Yani kıskandı mı bilmiyorum.Ama garip davranışları var.Benden tektaşla beştaşlarımın fotoğrafını istiyor sürekli kız arkadaşlarına gösterecekmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?