Çok bozuldum..

Kendisi boşanmak üzere kocası aldatmış .

Tabiki kimseyi ilgilendirmez ama ben kimseye demezdim böyle birşey nişanlısı recep ivedik olsa bile.
Kesinlikle bende beğenmesem bile asla söylemem sonuçta benimle birlikte olmayacak. Benim de böyle arkadaşım var diğer arkadaşımın sevgilisi için tipsiz vs dedi kızda üzüldü... Bilerek veya bilmeyerek kalp kıran insanlar oluyor. Bence tekrar öyle derse ben çirkin seviyorum de :))

Hay yarabbim kıskanç yaa.

Hahah aynısını söyledim:))

Canim acaba seni kıskanmış olabilir mi bunu diyen kişi bekar mi

Arkadaşınız olsa sizin mutluluğunuza sevinir.. Sizin tek taşınızdan, 5 taşınızdan ona ne ya sabır.. İnsanlar uçuşa geçti ya Bence bozulmak yerine hayatınızdan böyle gereksizleri çıkararak işe başlayın derim.

Kendisi boşanmak üzere kocası aldatmış
Yarası var işte ..aslında güzel laf sokulur ama işte hiç takilma .Adamın huyu suyu daha önemli zaten dis görünüşünü begenmesen nisanlanmazdin ...İyi bir insan olsun hiç umursama birdaha derse sana fikrini sormadım sen kendi koçanla ilgilen de gec

Haklısınız birdaha görüşmek istemiyorum zaten.Hayat enerjimi sömürdü resmen.

İşte kendi mutsuz olduğu için kimsenin de mutlu olmasını istemiyor demek ki takılma tatlım Allah nişanlınla muhabbetinizi artırsın
Gönül neye severse güzel odur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…