- 14 Ekim 2015
- 21
- 24
- 3
- 40
- Konu Sahibi PapatyaBuketleri
-
esine yansıtma olayı kıskandogınıda belli etme . ayrı okarak o kızı boz ve esine sikayet et ama etmemiş gibi ol.
görümcene söyle isi gcü yok mu de
dayı-yeğen arasında aşk dedikodusu üreten akrabalar
valla gerçek sevgili olsalar bile kimsenin aklına gelmez yeğenin dayıya aşık olabileceği, ne fantastik fantazik aileymiş
27 yaşında, kocamanda kadınmış. Gençken yapmışsa da şimdi geri çekilmedi mi biraz. Belki eskiden bilenmiş olduğunuz için şimdi her hareketi batıyor olabilir mi. Eşinizle konusun bence, kıskançlık yapmadan sakince. Rahatsız olduğunuz noktaları mantıklı sebepler sunarak eşinize anlatın
Konu gercek mi. Dayisina askim o benim diyen 27 yasinda bir kadin olmaz gibime geliyor.
Nickin de baya simetrik.
Kızın dayıya olan ilgisini bilemem.
Günde 3 tane fotoğraf gönderen kendi kardeşim olsa sıkılırım.
Hiç kimseyle içiçe olmaktan hoşlanmam. İşim gücüm var, fotoğraf bakmak zor iş.
Cok haklısınız akla mantığa sıgmıyor evet ama durum gercek anlamda bu.. Kızımız kendısı soylüyürmus zaten tapıyorum benim aşkım o.. Ayırırım diye.. Ağlama krızlerine giriyormuş.. Hiç duymadım ama başıma geldi.
Bana fazla gereksiz ve sıkıcı.İşte bütün mesele bu.. :) Hele de daha hiç görmediğiniz biri ise çok gereksiz değil mi
Tabii o sekilde değil ancak ziyaretine gittiğimiz akrabalarından " ...... nasıl ? çok düşkündü sana nasıl tepki verdi? Hala eskisi gibi davranışları var mı?" sorularına maruz kaldı eşim.. Ben de ilk kez duyuyorum böyle birşeyiBu nasıl ensest bir muhabbettir? Ben "Ay bizim kız da dayısına aşık" deyip çekirdek çitkeyen akrabalar hayal edemedim, hayal gücümü aştı, üzgünüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?