ÇOK BUNALDIM.. BİR FİKİR LÜTFEN

Çok güldüm bu karıkature ama galiba manyakça bir aile ki gercekten ınanılmaz bir akrba evliliği sözkonusu.. Herkes birbiri ile akraba.. kayınpederim de onay vermemişti uzun süre akraba olmadığım için
Bir yaşıma daha girdim. Şu forumda her gün fantastik şeyler öğreniyorum, daha ilerisi olamaz diyorum ama oluyor. Vay canına...

Bence siz ne yazdiginizin farkinda degilsiniz.
Sapik gibi bir bag kurmam derken dayi yegen arasında boyle bi sapikliktan bahsediyorsunuz. Kiz dayisina asiri duskun sapikca hisler besliyorsa dayi da memnunsa siz nasil esinizin hatasını gormezsiniz?

Umarim anlatabilmisimdir.

Eşinize cinsel anlamda baktığını düşünmüyorum,eşinize abi gibi bağlı olabilir,çok seviyor ve çok iyi anlaşıyorlar muhtemelen,benim görümcemin kızıda eşime çok düşkün küçüklüğünden beri,hatta evlenceğimizi duyduğunda bozulmuştu ama aklımın ucundan geçmez kötü niyetli düşünmek,şimdi gayet iyiyiz ,genelde dayı yeğen arasında kuvvetli bağ oluyor sizde bence daha fazla dallandırıp budaklandırıp eşinizin saygısını kaybetmeyin zatende evlenmiş barklanmış..

Aşığım demek sizin eşinize duyduğunuz anlamdaki aşk değildir elbette, daha neler! Ben de mesela yeğenime aşığım diyorum siz bence kıskançlık yapıyorsunuz kabul etmeseniz de.. ama biraz mide bulandırıcı olmuş..

Yeğenine aşik bir teyze olarak yazdıklarınızı okuyunca dehşete kapıldım... Çok şükür eşimin bakiş açisı sizin gibi değil... Bende yeğenime aşkım derdim hala gün içersinde defalarca mesajlaşirız... Ne zaman canım sıkılsa onu yanımda isterim. O benim sığınağım gibi... Hiç de sapıkça bir bağimiz yok... Yeğen evlat ya ötesi var mı?

Anlıyorum. . Asıl hata eşim de değil mi? Bunun çaresine bakmamış ve orta bir iletişim kurma taktiği edinmemiş olmasi.. çok haklisiniz

Saka mi bu? Herkesin gulup gectihi bir olayi boyle buyutmek saglikli bir insanin isi olamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…