Cok bunaldim konu evde ara ara kalan misafir

Iste bu ailevi nedenlerden ötürü esiniz azicik daha anlayisli ve destek olamaz mi? Tabi ki oyledir ama hani ozel nedenlerden dolayi biraz daha?
Maddi acidan da anliyorum evin kucuk olmasindan da anliyorum ama sonucta bana gore bir yatacak yer bir de bir tabak daha. Siz ne yiyorsaniz ondan.. Iyi gunde kotu gunde beraber degilmisiniz esinizle?
Allah buyuk, her sorun hallolur isiniz gucunuz acilir kirmayin yasli insanlari.

Bak simdi benim rahatlatin iste istedigim boyle sözler duymak bunlari duymak icin actim konuyu sagol niyetim sikayet degil dertlesmek cok sagol

Neden Covitten dolayı? Bakımamı muhtaç. Biraz acsanız
Cok acamiyorum ifsa olmamak icin bakima muhtac degil devamli kalmiyacak zaten ama covit dem dolayi esim issiz cocugu eskisi gibi parka cikaramiyoruz ev timarhaneye döndu. Biraz morel verici cumlere ihtiyacim var

Cok acamiyorum ifsa olmamak icin bakima muhtac degil devamli kalmiyacak zaten ama covit dem dolayi esim issiz cocugu eskisi gibi parka cikaramiyoruz ev timarhaneye döndu. Biraz morel verici cumlere ihtiyacim var
Ama veremıyorzki ortada bir yaşlı var cunku. İnsanlar ne diyebilir bu duruma.. Bakıma muhtac olsaydı siz yada esinizin bu derece bir yakını yine boyle mı dusunecektınız?

Eeee sen simdi yeniden duzenledin millet demez mi bu kadar insan niye yorum yapti diye pes keske alintilasaydim ilk halini

hanim efemdi anneannem degil anneannem
Ne farkeder? Sence o kadın senle kalmaktan çok mu mutlu?
Yazık. Napsın demekki muhtaç kaldı.
Ayrıca yazdıklarınızdan eşinizden çok siz daha memnunsuz gibisiniz.
Anneannesinden misafir diye bahseden birinden hayır gelmez. Allah o kadının yardımcısı olsun

Ya yeter ama pisman ettimiz konu actigima o evde tek basima yasamiyorum ben bunaldim ya yeter dertlesmek icin actim diyorum. Su saat oldu uyumadim ben bunaldim yoruldum pozitif yorumlara ihtiyacim var benim

Siz derdinizi yarım yamalak anlatırsanız sağlıklı yorumlar almamanız doğal. sürekli ifşa olmamak için demişsiniz yahu bizim niçin nickimiz var profil resmimiz çiçek böcek.Tanin Mamak için dimi ? Bu şartlarda sizi kim taniya bilir koskoca Türkiye'de annanesi torununda kalan tek siz değilsiniz herhalde..neden mecburiyet babanızmi istemiyor sağlıgi yerinde demişsiniz neden kendi evi yok. Evimde kalmıyor ev satıldı da parası yendi ortadami kaldı kadın ne oldu ? Bu şekilde insan bilmediği şeylere empati yapamaz karşıdaki insana,şeffaf olun ...

Haklisiniz da burda bir kac uye ifsa olsu annem üxulur diye korkuyorum
Anladım siz bilirsiniz şu an pandemiden ötürü herkes çok kötü evde yapabileceğiniz eğlenceli şeyler bulsanız arabanız filan varsa açık havaya çıksanız olmaz mı anane yürüyebiliyormu

Konuyu tam olarak anlatmadığınız için doğru yorumlar almıyorsunuz. Mesela benim anneannemin annemin evinde kalamamasına sebep olacak ailevi bir sebep olamaz, sıra bana gelemez bile o yüzden ben anlayamıyorum mesela o ailevi sebebi. Babanız sorun çıkarıyordur en fazla. Eşim bunaldı dediğiniz de maddi sebeplerden eşiniz işsizken yetişemiyordur fazladan kişinin masrafına, bu da normal. Bunlarsa ifşa olma dediğiniz ifşa olacağınız bir durum yok, hayatın olağan akışında yaşanabilecek sorunlar bunlar.

1- Baban istemiyor,
2- anne evinde hasta var ve anneannenin hijyen problemi var o nedenle annende kalamaz.
3-Anneanne kimde kalıyorsa varsa maaşı, o alıyor.

Benim aklıma bunlar geldi. Açıklayıcı yazın.
Kimse kafasına göre varsayımda bulunup size empati duyamaz.
Evde huzursuzluk baş gösteriyorsa çözüm bulmak zorundasınız.

Maddi yonden sikinti olmuyor annem ve babam maddi yönden yardim ediyor. Babam su yüzden istemiyor sirf bencilliginden malesef babamla bu durum defalarca konusuldu hic bir sonuc alinamadi malesef.bunu ona hic yakistiramiyorum Anneannemin maasi var annemde ordan yardimci oluyor
Annem yillarca dedeme babaanneme bakti. Onun annesine sira gelince boyle oldu melesef. Mesele aslinda para degil para her seyi cözmüyor. Sunuda belirteyim anneannem huzun sure bu sekilde bende kaldi ilk defa annem bu sene ilk defa maasindan yardin etti bize daha once kesinlikle boyle bir talebin olmadi kesinlikle ne ben ne esim anneannemin maasini kesinlikle istemedik esim yasli insanin parasi alinmaz ayıptır dedi. Bende ayni sekilde istemedim.
Teyzem de kaliyor cogunluk teyzem komple anneannemin maasini aliyor. Daha cok ayrinti varda. Anlatilmaz yasanir.
Evim 3+1 ama mesala 1 tane tuvaleti var 1 tane balkonu var oturmamin sebebi cok merkezi yerde olmasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…