Çok bunaldim lütfen destek :(

Babam önce güzel bi isim olsun istiyor ben söylediğim zaman ben seni evlenelim diye mi okuttum o kadar der bana

Sarj olayi artik sorun nasil olur anlamiyorum arabasi olanlar icin.
Araba sarj aletleri kullanarak hic sarj derdi yasamayiz biz. Bilmiyor oluşu enterasan. Hatirlat bence araba sarj aleti al yeter diye.
Ayrica mantikli davraniyorsun. Hemen evlenme

1- sinirlenip telefon Kıran adam yarın telefonu kafanda kırar
2- gelecek Planlaması olmayan borç içindeyken evlenmeye niyetlenen adam yeteri kadar olgun değildir
3- Karısının çalışıp kazanacağı paraya güvenen erkek bana itici geliyor.
Erkek ev geçindirecek Güce sahip olsun ben ister çalışırım ister çalışmam
4- adam ilgisizlikte uzman ve seni geçiştirmekte de
5- okulun biter bitmez evlenme önce bi sure çalış rahatla kafan dinlensin dünyaya bakış açın değişecek

Evlendikten sonra kafani taslara vuracagina simdi ayirilip boşluğa düş daha iyidir tatlim. Cabuk gecer acı merak etme,gencsin..

Babam önce güzel bi isim olsun istiyor ben söylediğim zaman ben seni evlenelim diye mi okuttum o kadar der bana

doğru benimki de tam tersi iş buldum iki ay çalıştım başladılar ne zman evleneceksin demeye :) okulu bitirince bir baskı oluştu üstümde . o da doğru söyluyor kendi ayakların üstünde dur kimsye muhtaç olma hakkımızda hayırlısı

Ayrıl kurtul bence.ne değer verenler var göreceksin.zehir oluyor hayatın bu genç yaşında boşveer bunla evlenmeyi bence ablacım.

Valla bende hersey de bi Hayır olduğunu düşünüyorum belkide izin vermedik leri için ilerde çok dua ederim anneme babama

Sırf boşlukta kalmamak için onu bırakamıyorsun. Bu duyguyu iyi bilirim ama sende bıçak kemiğe daha tam dayanmamış. Bir gün gelecek canına tak edince kendin vazgeçeceksin. Bizim söylememizle değil yani. Sana sadece şunu söyleyebilirim o nasıl ki dışarda vakit geçirebiliyor kendini oyalıyorsa sen de kendini evde oyalayacak şeyler bulmalısın. Hatta o aradığında bile bazen cevap vermemeli bazen de geç cevap vermelisin. Ama bunlar da sadece ilişkinizin süresini uzatır kaçınılmaz sona yine gelinecek gibi duruyor.

Ya ben onu yapamıyorum işte yani cevap vermeden duramıyorum

Size karşı şimdiden bu kadar sorumsuz,umursamaz biri evlenince bu yaptiklarinin bin katı olacak bunu unutma.
Ayrılmak için bütün nedenler ortada malesefki sen devam ettirmek icin zorluyosun.
Sakin düzeleceğini de bekleme.
Bi insan başta neyse sonda da odur.
Şimdiden ayrılmak ilerde boşanmaktan çok cok iyidir.
Ha bile bile de evlenirsen sakin sonra bilemedim böyle olacağını deme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…