- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.041
- 173
Annenizi takdir ettim. Böyle anneler de var ne güzel. Konu sahibinin KV olayı tamamen kendi lehine çevirmiş. Madem illa ben bakacağım diyorsa yazık anneyi de düşünsün biraz
haklısın bitmiyo. tabiki ben onuda anlıyorum ama anlayışta bekliyorum.aynen öle olmuş ,kendi annesi olsa yine konuşulur ama k.v ile konuşunca tıkalı lavabo gibi geri tepiyor,biz sadece işimizi bilip çalışıyoruz 4 aydır evdeydim doğum izninde iş hiç bitmiyor yemeği zor yapıyordum ,şimdi annemi daha iyi anlıyorum ,o yüzden hiç bir şey yapmak zorunda değilsin diyorum,annem evini kapatıp geldi başka bir ilde ikamet ediyor babamı kaybettim geçen sene kaybettiğim gün hamile olduğumu öğrendim ve onunla acısını dindiriyor .evinde olsa sürekli anıları depreşecek aldım geldim yanıma şimdi vakit bulamıyor hiçbişeye
Benim annemde çocuklarıma baktı . Hem yanına yardımcı tuttum yemek temizlik vs için hem de her zaman elinin harçlığını verdim . Malesef bu iş böyle . Evet kimse bakmak zorunda değil . Benim annemin bakması, bana bakıcı maliyetinden daha fazlaya geldi . Ama kimseye güvenemedim . Hep içimden şunu dedim , bakmasa aldığım parayı kazanmak için çalışamam bile . En azından bence bu iş böyle .Iyi aksamlar herkese
Hemen konuya giriyorum. Esimle ikimix çalışıyoruz 1 çocuğum var kayinvalidem bakiyor. Arabamız yok ayni yerde oturuyoruz yuruyerek 13 14 dk lik mesafe var aramizda sabahları ise gideken cocugu bebek arabasiyla ona goturuyoruz aksam ayni sekilde aliyoruz. Eşim ramazan baslamadan 2 3 gun once varis ameliyatı oldu ve kaynanamda ramazan ayini geciriyoruz sahuru o hazirliyor ben aksam isten gelince hicbir seye elini surmuyo hemen cocugu alip mahalleyi turluyo bazen cok yorgun oluyorum izinli oldugum günler de evde hizmet etmek temizlik yapmak la geciyor . Cok bunaldim artik hic düşünmüyo sabah 7 den aksam 6 ya kdr ayaktayim evde kendileri uyuyo 11 e kadar benim yorgun olmam umurlarinda degil . Hep biseyler istiyor bana onu alın harclik istiyor vs . Cok bunaldim ben o istemeden de herseyi yapiyorum sonucta benim oglumsa onunda oz torunu cani. Esim bakmak zorunda değil falan diyor .
tabiki doğru diyosun evimde bakmak zorunda değil ama en azından banada saygı duysun istiyorum.Benim annemde çocuklarıma baktı . Hem yanına yardımcı tuttum yemek temizlik vs için hem de her zaman elinin harçlığını verdim . Malesef bu iş böyle . Evet kimse bakmak zorunda değil . Benim annemin bakması, bana bakıcı maliyetinden daha fazlaya geldi . Ama kimseye güvenemedim . Hep içimden şunu dedim , bakmasa aldığım parayı kazanmak için çalışamam bile . En azından bence bu iş böyle .
Iyi aksamlar herkese
Hemen konuya giriyorum. Esimle ikimix çalışıyoruz 1 çocuğum var kayinvalidem bakiyor. Arabamız yok ayni yerde oturuyoruz yuruyerek 13 14 dk lik mesafe var aramizda sabahları ise gideken cocugu bebek arabasiyla ona goturuyoruz aksam ayni sekilde aliyoruz. Eşim ramazan baslamadan 2 3 gun once varis ameliyatı oldu ve kaynanamda ramazan ayini geciriyoruz sahuru o hazirliyor ben aksam isten gelince hicbir seye elini surmuyo hemen cocugu alip mahalleyi turluyo bazen cok yorgun oluyorum izinli oldugum günler de evde hizmet etmek temizlik yapmak la geciyor . Cok bunaldim artik hic düşünmüyo sabah 7 den aksam 6 ya kdr ayaktayim evde kendileri uyuyo 11 e kadar benim yorgun olmam umurlarinda degil . Hep biseyler istiyor bana onu alın harclik istiyor vs . Cok bunaldim ben o istemeden de herseyi yapiyorum sonucta benim oglumsa onunda oz torunu cani. Esim bakmak zorunda değil falan diyor .
Sen yaşadıklarında haklısın zaten . Ayrıca yoruluyorsun bu konuda da haklısın . Ama gerçekten bu sorun herkeste var . Yanımda çalışan mesai arkadaşım kışın her ay kayınvalidesinin 300-400 tl doğalgazını ödüyor mesela . Çocuğu alıyorum yemek yiyorum diye mutfak masrafını karşılıyor . Hizmet beklemeleri kısmında katılıyorum ben de olsam alırım çocuğumu eve geçerim . Ki bu bile laf olmasın diye yardımcı kadına yaptırtıyordum yemekleri.tabiki doğru diyosun evimde bakmak zorunda değil ama en azından banada saygı duysun istiyorum.
siz devamnı okumadınız heralde agır konusuyorsunuz.kayınvalidenizin olmadığı zamanı düşünün daha çok bunalmayacak mısınız ? Ne kadar bencilsiniz.
çok ağır konuşuyorsunuz ? konunun devamını okuyun kendimi ilk yazdığımla ifade edemedim.bir de onların hayrına çalışmıyorsunuz sabahtan akşama kadar ayaktayım demişsiniz. Herkes ayakta. Kendiniz için aileniz için çalışıyorsunuz. Çalışıyoruz. Yanında ona yardımcı olmayan insanlar napsın. Nankörlük çok zor bir hastalık. Tedavi olun.
konunun devamını okurmusunuz lütfen.Kusura bakmayın da HAKSIZSINIZ.Kadın sabahtan akşama kadar çocuğunuzla ilgileniyor, yemeği yapıyor sizde akşam işten gelince zahmet edip sofrayı kurup kaldırın olur mu ? Çocuk bakmayı siz kolay sanıyorsunuz sanırım kolaysa bir deneyin bakalım ne kadar meşakkatli. Biraz empati yapın o kadının nefes almaya hakkı yok mu ?
kayınvalidem daha 40 yaşında benim annem 66 yaşında gece çalışıyor ..
eve alışveriş değil buraya yaptım burda kalacağız diye o yüzden hafta sonu için extra alışveriş yapmak masraflı oluyo diye tercih etmedik sabretmeye çalıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?