- 8 Aralık 2012
- 4.163
- 6.016
- 358
- 33
herkese merhaba
8 yıllık bir ilişkinin ardından geçen sene nişan yaptık 2019 yaz da evlenecektik ama nişanlımın babası cezaevine girdi
maddi olarak zaten iyi değillerdi adam hapise girince hepten kötü oldular. Aslında adamın bir suçu yok avukatlar duruşma olsa hemen çıkar diyorlar ama 3 ay oldu hala duruşma tarihi belli değil , belki çok bencil olduğumu düşüneceksiniz ama bu adamın hapisten çıkamama ihtimali bizim düğünümüzün ertelenme ihtimali içimi kemiriyor. Nişanlımla ailelerimizden farklı bir şehirde aynı evde yaşıyoruz , onun da psikolojisi iyi değil kız kardeşi üniversiteyi kazandı yanımıza geldi ona da biz bakıyoruz , maddi açıdan çok kötü durumdayız çok fazla borcumuz var. Bir de bu durumda kayınvalidemin yeğeni evlenecek kadın sürekli onun peşinde koşuyor her gün onlarda yatıp kalkıyor biz ablamı evlendirdik annem kendini bu kadar parçalamamıştı. Kadının kocası hapiste kadın hala düğün derdinde sanki çok para varmış gibi gidiyor elbiseler falan alıyor hiç düşünmüyor bunlar nasıl ödeniyor diye. Adamın hapiste olduğuna benim kadar dertlenen yok.
Küçüklüğümden beri Tek hayalim güzel bir düğün , ya bu adam çıkamazsa ve düğün yapamazsak sadece düz bir nikah yaparsak. O kadar kötüyüm ki bu ihtimali düşünmekten başka hiç bir şeye odaklanamıyorum ne yapacağım bilemiyorum.
Nişanlıma da geçen gün ben baban hapiste de olsa düğün istiyorum dedim kavga ettik. Bizden kimse gelmez çok istiyorsan yaparız diyor. Ama annesi başkalarının düğününe gidip oynuyor. Sinir oluyorum.
8 yıllık bir ilişkinin ardından geçen sene nişan yaptık 2019 yaz da evlenecektik ama nişanlımın babası cezaevine girdi

Küçüklüğümden beri Tek hayalim güzel bir düğün , ya bu adam çıkamazsa ve düğün yapamazsak sadece düz bir nikah yaparsak. O kadar kötüyüm ki bu ihtimali düşünmekten başka hiç bir şeye odaklanamıyorum ne yapacağım bilemiyorum.
Nişanlıma da geçen gün ben baban hapiste de olsa düğün istiyorum dedim kavga ettik. Bizden kimse gelmez çok istiyorsan yaparız diyor. Ama annesi başkalarının düğününe gidip oynuyor. Sinir oluyorum.