Eşiniz kendi zevki için sizi ihmal etse sorun var derdim yani işten çıkıp arkadaşlarıyla görüşse bu görüşmelerden geç gelse her akşam eğlenmeye gitse .... Ama adam çalışıyor ailesine bile vakit ayiramayacak kadar çalışıyor ve siz durumu kisisellestirmissiniz sanki adam sizi görmemek için daha uzun saatler çalışıyor gibi.Merhaba kızlar.
2 yıldır evliyim. Eşimle birlikte zaman geçirme sıkıntımız olmadı. Birlikte bir çok şeyi paylaştık. (Şehir dışı gezmeler,tatiller,gezmeler,arkadaşlarla planlar ve bir çok şey). İşe beraber gider, gelir, hafta sonu bir gün beraber birşey yapar diğer gün ise ayrı ayrı istediğimizi yapardık
Ama şimdi bunların hiç birini yapamıyoruz. Sebebi eşimin bana sormadan, anlatmadan iş değişikliği yapması.
Bana sürekli sabret sabret diyor. Ama 3 aydır. Sadece uyurken birlikteyiz. Sabah ben işe gider, sonra eşim, ben eve gelirim gece yarıları eşim.
Tek başıma birşeyler bulmaya çalışıyorum sürekli. Arkadaşlar, sinema, kitap, ailem. Ama bir süre sonra takılıyor insan. İşten çıkıp annemlere gidiyorum. Uyumaya eve geliyorum.
Eşim eve sadece uyumaya geliyor. Çocuk istediğini söyledi. İnanın adam yok ki. Nasıl olsun.
Çok bunaldım, sıkıldım. Konuşmaya çalıştım. Haklısın diyor. Çözüm yokmuş.
Pişman olacağını söyledim.Kendimi seçimi olduğu için ne yalan söyleyeyim üzülmüyorum. Annemlerde olmaktan evimden uzaklaşır oldum. Bu hafta evde oldum. Evle ilgili birşeyleri değiştirirken boya buldum. Mutfaktaki doğalgaz borularını boyayım dedim. Boyarken yarım kaldı. Eşime gösterdim. Tepkisi ne hâle getirdin? Bu ne böyle çingene evine dönmüş dedi. Bağırarak. Bende ben sana defalarca boyar mısın dedim. Yapmadın. Yarım kaldı ve senden yardım istedim dedim. Aynı şeyleri söyledi. Kırıldım. Böyle tepki beklemedim. Yattım uyudum. Açıp dizisini izledi. 3 gündür konuşmuyoruz. Zaten görüşme zamanımızda yok. Çok yoruldum, bunaldım, sıkıldım. Evliliği unuttum, eşimi göremiyorum, hissedemiyorum. Ve ne yapacağımı bilmiyorum. Sürekli ağlamak istiyorum.
Resmî bir kurumda çalıyoruz. Birimini değiştirdi. "Ben demiştim" demiyorum. İş değişikliğini savunurken bana işim ne yapayım demişti. Şimdi işine söylenirken bende işin ne yapacaksın diyorum sadece. Sessiz kalmaya çalışıyorum.Yeni işi nedir? İşle alakalı ciddi sıkıntıları olabilir. Ama siz “ben deniştim” dersiniz diye çekiniyor olabilir. Konunun başından sonuna kadar haklısınız. Özellikle başta ilgi sevgi görüp sonra mahrum bırakılmak çok üzücü oluyor.
Yazdıklarınızdan sorunu anlayamadığınızı çıkardım. Sessiz kalıp bir süre gözlemleyin derim.
Ben eşimle ailelerden uzak bir şehirdeyim. İki çocuğum var kendim çalışıyorum yedi yıldır evliyim. Eşim bir seneyi geçti haftanın 3 günü Evde yok. Siz 3 ay diyorsunuz. Küçük kızım henüz bebek. Yani bu tempo ben hamileyken başladı. Eşiniz de keyfinden çalışmıyor herhalde. Biraz zaman verin, ne planlıyor öğrenin
Amin sağolun. Sonuçta bir planı var. Daha çok çalışıp evden kaçayım düşüncesi taşıyor değil işte kardeşlerinizin iyiliğini istemiş. Terfi şansı ya da geri dönüş ihtimali YÖK mü...İş değişikliğini kendi istedi. Düzenli işi varken. Kendi isteğiyle aynı maaşla daha fazla çalışıyor. Değişikliğinin sebebi kardeşiyle, kardeşimi işe aldırmakmış.
Rabbim sizinde yardımcınız olsun.
Maalesef yok.Amin sağolun. Sonuçta bir planı var. Daha çok çalışıp evden kaçayım düşüncesi taşıyor değil işte kardeşlerinizin iyiliğini istemiş. Terfi şansı ya da geri dönüş ihtimali YÖK mü...
Eşimin yüzünü göremiyorum neredeyse. En basiti beraber yemek dahi yiyemiyoruz.Sırf 3 aydır böyle diye evden uzaklaşıyor evliliği unutuyorsunuz öyle mi...
Sağlam sabır varmış sizde tebrikler
İnanın değerlendirmeye çalışıyordum. Ben plan yapmazsam eşim yapmıyor. Plan yaptım kaç defa hepsine birşey buldu. En basiti ya avmye gidelim dedim. Ne yapacağız orada deyip ailesine gittik.Ben esimi isi dolayısıyla subattan beri göremiyorum.ne yapalim?cozum var mi yok.Keyfinden mi göremiyorum hayir,?Anlayisli olmalisiniz.Bir cok insan uzun saatler calisiyor eşiyle cok az vakit geçiriyor.Sizde o az vakitlerin kiymetini bilip degerlendirmelisniz
Evet. Şöyle söyleyeyim. Müdürü ne zaman çalışmak isterse eşimde o gün çalışmak zorunda. Saati zamanı belli olmuyor.Pazar gunudemi çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?