Kendine bir iş bulup bu düşüncelerden uzaklaşmalısın. Nasıl bir iş bakıp aradığını bilmiyorum ama. Tek maaş ile bu devir de istediğin statü yaşamak ne yazıkki çok zorMerhaba arkadaşlar içimi dökmek istedim. biraz çok bunaldım, artık ailemden uzakta yaşıyorum .1 buçuk saatlik mesafede ama onlar da yıllarca köyden çıkıp etmemiş öyle alışmışlar evime gelmeyeli 1 yılı geçti ben 30 güne 40 güne 1 gidip 2 3 gün kalıp dönüyorum ,burda da bir arkadaşlık kurup etmedim kimseye güvenmediğim için iş başvurusu yapıyorum yaptığım yerlerden ses yok. eşim çalışıyor 3 buçuk alıyor ayda 2 bin kredi ödemesi var yarısı ev kredisi geriye kalanla da ittir kaktır geçiniyoruz. eşim hiç dışarıya çıkmayı sevmiyor, haliyle bende bunalıyorum evde 1 ay oldu sadece markete pazara gidiyorum. tamam arabamız yok ,oda otobüsle yorucu oluyo gezmekten bişey anlamıyoruz diyo bende evde bunaldıkça onu darlıyorum .yok o eksik bu eksik hiç dışarıya çıkmıyoruz sıkıldım diye sizlerde de durumlar aynı mı yoksa ben mi böyle sıkılıyorum.
İş başvurusu yapıyorum ama olumlu dönüş almıyorum 3 4 aylık bir tecrübem varNeden calismiyorsunuz?
İnşallah en kısa zamanda iş bulursunuzİş başvurusu yapıyorum ama olumlu dönüş almıyorum 3 4 aylık bir tecrübem var
Çok teşekkür ederim inşallahİnşallah en kısa zamanda iş bulursunuz
Sanırım çocuk yok
O yüzden hem kafa dağıtırsiniz hem de ekonomik olarak rahatlarsiniz.
Bir konuyu neden yarım yamalak okursunuz ki! İş başvurusu yaptım ses yok hala demiş konu sahibi. .Neden calismiyorsunuz?
Arabasızlık da gerçekten büyük etken bizde de araba yok eşimde aynı şekilde arabasız nereye nasıl gideceğiz diyor gerçekten hak veriyorum bi yere gidene kadar yoruluyor dolmuş otobüs saati kaçıyor otobüsün girmediği yerler oluyor kısacası arabasız gezmek bende çocukta var gerçekten sıkıntı Allah inşallah bize de araba nasip ederMerhaba arkadaşlar içimi dökmek istedim. biraz çok bunaldım, artık ailemden uzakta yaşıyorum .1 buçuk saatlik mesafede ama onlar da yıllarca köyden çıkıp etmemiş öyle alışmışlar evime gelmeyeli 1 yılı geçti ben 30 güne 40 güne 1 gidip 2 3 gün kalıp dönüyorum ,burda da bir arkadaşlık kurup etmedim kimseye güvenmediğim için iş başvurusu yapıyorum yaptığım yerlerden ses yok. eşim çalışıyor 3 buçuk alıyor ayda 2 bin kredi ödemesi var yarısı ev kredisi geriye kalanla da ittir kaktır geçiniyoruz. eşim hiç dışarıya çıkmayı sevmiyor, haliyle bende bunalıyorum evde 1 ay oldu sadece markete pazara gidiyorum. tamam arabamız yok ,oda otobüsle yorucu oluyo gezmekten bişey anlamıyoruz diyo bende evde bunaldıkça onu darlıyorum .yok o eksik bu eksik hiç dışarıya çıkmıyoruz sıkıldım diye sizlerde de durumlar aynı mı yoksa ben mi böyle sıkılıyorum.
Bu arkadaşın tarzı bu konuyu okumayıp direk soruyla konuya girmek. Çok denk geldim.Bir konuyu neden yarım yamalak okursunuz ki! İş başvurusu yaptım ses yok hala demiş konu sahibi. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?