Çok bunaldım..!

tatlicadi1

Mucizem
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2011
2.829
3
66
Ankara
1,5 yıllık evliyim. Eşimle güzel bir birlikteliğim var. vardı...
Yaklaşık 5-6 ay önce eşimin arkadaşı boşandı ve bize geldi. Destek görmek,kafa dağıtmak anlamında. Kendisi öğrencilikten atılmış,yeni yasa ile öğrenciliğe tekrardan dönmeyi bekleyen biri ve bu bekleyişini bizim evimizi mesken tutarak yaptı. Çok iyi biridir,çok hoştur ama artık kendisine tahamülüm kalmadı. Yapacak herhangi bir işi olmadığı için günün 16-17 saati bilgisayar başında ve benimle birlikte evde. Eşim işe gidiyor çalışıyor ama onunla gitmiyor. Misafirimizin abiside bulunduğumuz şehirde. Arada ona gidip 2 gün kalıp geliyor. yani haftanın 5 günü bizde,kalanı abisinde gibi birşey. Ne evimi temiz tutabiliyorum,ne banyoya girebiliyorum,nede başka birşey yapamıyorum.Genelde gece çok geç yatıyor böylelikle ilişkiye girerken bile sorun yaşıyoruz. Aman duyacakmı,anlayacakmı diye.
Artık elimde olmadan kötü davranmaya başladım. Yüzünü görmek bile istemiyorum. konuşmuyor muhattap olmuyorum. Hatta sinirimi eşimden çıkarıyorum. Ona bağırıp çağırıyorum en ufak şeyde kavga çıkartıyorum. Ama elime geçen birşey olmadı.
Eşimle dayanamayıp konuştum fakat biraz daha sabret diyor.Anladığım kadarıyla abisinin eşi evde bulunmasından memnun olmuyor o yüzdende orada fazla kalamıyor. Ama benimde canıma tak dedi artık. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Benmi fazla tepki veriyorum. Lütfen bana bir akıl verin arkadaşlar. Dertler paylaştıkça azalır demişler. Umarım benimkinede bir çare bulunur,azalır...!

Düzetme;
Sorun çözüldü arkadaşlar.. Olumlu olumsuz tüm yorumlara teşekkür ederim...

Son düzenleme:

ya pardonda bunun neresi normal, hadi moral olsun 1-2 gün kalır, haftasonu oda eşin evdeyken
aylar sürmüş bu ne yahu, kendisine bi ev bi de hizmetçi tutsun bi zahmet

bunu eşinizin düşünmesi gerekirde
ne demek elin adamı sizde yaşıyor...
1 gün 2 gün neyse ama adam haftanın 5 günü sizdeymiş.
bu kadar rahatlıkta pes doğrusu

valla arkadasım sorun sende degıl,dusuncesızle bu kadar sure kalan o adamda ve esınde enbuyugu.
esın ne kadar rahat bır adamkı kendısı ısteyken hıcbır bagın olmayan bu adamla yalnız kalmana musade edıyor.sen bır kadaınsın esın ıse gıdıyor o evde,senın banyo ıhtıyacın olur,kısısel bakımın olur ne bıleyım mısafırın olur,gelen ınsan ne dusunur acaba.aylardır evde kalan bır yabancı.
abısının karısının kabul etmedıgını sen kabul edıyosun yanı pessss.gıtsın pansıyonda kalsın,otelde kalsın yanı bu ne dusuncesızlık anlamadım.

ee yuh ya ,nasıl dayanıyorsun

annen ,abın ,ablan kardesın ne bıleyım bırını cagır sende eve o sıra o da gıder harhalde

bana da baya ilginç geldi. karşıda ki adamda ne rahatmış yahu. hiç düşünmüyo mu rahatsız olurlar diye. ne kadar düşüncesiz insanlar var

ben eşime birşey diyemiyorum malesefki. oda olayda hoşnut değil ama çocukluk arkadaşı yani.kendisinin kardeşi yok.bu onun kardeşi gibi. o yüzden git diyemiyor. kendini ona karşı sorumlu hissediyor. Anlıyorum onuda bi yerde ama bende bi yerde tıkandım artık. Alıp yanında götürmeyede çok çalışıyor. günlerce sabah onu işe geç kalmasına rağmen bekledi sabahları ama adam fazla rahat yok gelmeyecem diyor. tabi bende çıldırıyorum. ne yapsam benmi konuşsam diyorum. bir süre özel işlerim var desem alınırmı üzülürmü?

Tepkin çok normal,eşin istesede istemesede arkadaşa yol verin..bayan olsa bir derece ama erkek bu,eşindekide nasıl bir mantık anlamadım.
annesine gönderin

ee yuh ya ,nasıl dayanıyorsun

annen ,abın ,ablan kardesın ne bıleyım bırını cagır sende eve o sıra o da gıder harhalde

ailem başka şehirde malesefki. ben gurbetteyim. öyle çok arkadaşım falan yok burda. bir iki arkadaşımı çağırdım gitti ama geri geliyor.. !

böyle insanlar bide tripli olurlar. konuşmaktan başka çareniz yok. abartmış iyice. erkek erkeğe olsalar neyse ama evde bir de bayan var.

ya bırak allahaşkına üzülürse üzülsün kırılırsa kırılsın, şaka gibi valla, kendi evinde sığıntı ol
o eşinin kardeşi gibi olabilir ama asla senin kaynın gibi olamaz yani
bence eşinde çok düşüncesiz bu konuda

Cok sabırlsınız gercekten.
Yengesi bile rahatsız olabiliyorken arkadasının esinin rahatsız olabilecegini hic mi düsünmüyor kendileri?
Ne kadar yakın arkadas bile olsa bir erkek! İnsan rahat edemez ya WC' ye girerken görse kendimi kötü hissederim. Kendi evinizde yabancı gibi olmussunuz resmen..

Tepkin çok normal,eşin istesede istemesede arkadaşa yol verin..bayan olsa bir derece ama erkek bu,eşindekide nasıl bir mantık anlamadım.
annesine gönderin

annesi yok tatlım ya. babası var bi oda başka biri ile evli.
birazda ondan üzülüyorum ona da. evi yok barkı yok. çokta iyi yürekli. yani laf söyleyince sonra bide oturup ona üzülüyorum. ama insan düzen kurmaya çalışır değilmi..?

Bu sekilde nereye kadar gidebilir ki? :26:
Adam durumundan pek bi memnun e haksız da degil! Yedigi önünde yemedigi arkadasında fatura derdi yok , ev gecindirme ıvır zıvırı yokk ooh pasalar gibi pc basında takılıyor bütün gün.
Ama esinize de hayret ettim dogrusu yahu ne kadar can ciger arkadasın bile olsa bir yere kadar! Her gün adamla berabersiniz.. Yani ben mi yanlıs düsünüyorum bilmiyorum ki? Dediginiz gibi bir sürü özel isiniz olur ..

Son düzenleme:
Bu sekilde nereye kadar gidebilir ki? :26:
Adam durumundan pek bi memnun e haksız da degil! Yedigi önünde yemedigi arkadasında fatura derdi yok.. Pc basında takılıyor bütün gün.

sanırım işim devlete kaldı.. torba yasadan af çıkmasını bekliyoruz... Ama yarında gitmezse sabah alıp karşıma konuşayım diyorum. yani benim yanlız kalmaya ihtiyacım var falan diyeyim..

bu ne be???
yahu bi kere en basta sunu söylemek istiyorumki... esin seni nasil o adamin yaninda yalniz birakipta ise gidebiliyor onu anlamis degilim!!!
ve bu adam sizin evde bütün gün internete girebiliyorsa... demekki cok rahat biri.
bence sende cok rahat ol ve ona acik acik söle gitsin evden...
eger söyleyemessen onun yaninda esinle kavga et yani ona belli et huzursuz oldugunuzu...
bi sekilde gönder onu evden.... onun rahatimi önemli senin yuvanmi canikommm alla alla yaa

ne demek kocama bişey dıyemıyorum yaaa ne münasebet eşinin kardeşi bile olsa hos degil,geçtim arkadaşmıs...
ne kadar genişmiş kocan öle bravo
senın annenler fılan ne dıo bu duruma kesınlıkleeee normal degilllllll al karsına konus bu sekılde dewam etmez de kendını hazırla konusmaya kocana sölemeden cek karsna bunu gündüz böle olmıycak de ben elımden gelenı yaptım falan de yoksa senın kocan iş bitirmezz baksana kaç ay geçmiş
ne demek evde yabancı erkek ya bunun banyosu var şeyi var nası rahat gıdıo aferım demek lazım kocanaaa:84::84::84::84:

Son düzenleme:
sanırım işim devlete kaldı.. torba yasadan af çıkmasını bekliyoruz... Ama yarında gitmezse sabah alıp karşıma konuşayım diyorum. yani benim yanlız kalmaya ihtiyacım var falan diyeyim..

Esin konussa kac yıllık arkadası daha iyi olmaz mı?

kavga mevzusunu yemedi maalesef ki. deniyorum onu ama pek üstüne alınmıyor. Artık yüzüne bile bakmıyorum inanınki. Eşimin rahatlığı beni de deli ediyor. ama ne yapayım yani adamı boşayamam bu yüzden. kavga kavgada bir yerde artık beni yıpratıyor.
Evet evet konuşayım. en makulu bu artık. Beni kimse kınamaz bu yüzden. ben elimden geldiğince yaptım ama benden bu kadar. yarın sabah gitmezse konuşacağım. karar verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…