- Konu Sahibi tatlicadi1
-
evet evet farkında. Gerçi konuşmaya fırsatımız olmuyor bu konuyu pek ama sırf konuşalım diye beni öğle yemeğine çıkardı. "Ne yapayım canım,gidecek yeri olsa git diyeyim ama oda yok dyor. Ben bu durumdaki bir arkadaşımı sokağa atamam ya" diyor.. Yani bende koskoca abisi var bende neden kalıyor bölümüne takılmış durumdayım birazda. Sabır sabırda bende sabır taşı un ufak oldu artık
İste bende bunu diyorum canım ya..
Esin arkadasına araları bozulmasın diye birsey demiyor zaten.
Sen konustugunda adam bir anda toplanıp giderse anlama ihtimali cok yüksek ki , ben o adamın sana hak verip gücenmeden gidecegini hic sanmıyorum..
Diyelim ki , belli etti esine yada iste esin anladı?? Yanlıs ta olsa esin faturayı sana keser.
Bence sen kararlı ol ve sen yapamıyorsan ben konusurum de en azından haberi olsun bir ortak yol bulun.
Böyle anlayışsız insanları duydukça boğasım geliyor. İnsan hiç mi düşünmez yengem bile evde istemiyor beni, elalemin karısı neden katlansın diye. Yanlız şu nokta dikkatimi çekti; eşin nasıl seni evde yanlız başına başka bir erkekle bırakıp gidiyor? Hiç mi rahatsız olmuyor bu durumdan?
Çok bunaldım inanınki. Bunca zaman düşünün sevmediği yemeği bile yapmıyordum ki yemek seçiyor... Ama bende çatladım artık. Artık 1 aydır tahammülüm kalmadı adama. sabrede bilsem çok fazlada kalacağını sanmıyorum zaten ama sabredemiyorum..
Çok bunaldım inanınki. Bunca zaman düşünün sevmediği yemeği bile yapmıyordum ki yemek seçiyor... Ama bende çatladım artık. Artık 1 aydır tahammülüm kalmadı adama. sabrede bilsem çok fazlada kalacağını sanmıyorum zaten ama sabredemiyorum..
İste bende bunu diyorum canım ya..
Esin arkadasına araları bozulmasın diye birsey demiyor zaten.
Sen konustugunda adam bir anda toplanıp giderse anlama ihtimali cok yüksek ki , ben o adamın sana hak verip gücenmeden gidecegini hic sanmıyorum..
Diyelim ki , belli etti esine yada iste esin anladı?? Yanlıs ta olsa esin faturayı sana keser.
Bence sen kararlı ol ve sen yapamıyorsan ben konusurum de en azından haberi olsun bir ortak yol bulun.
abisine bidahaki gidisinde sakin aramayin... gelirse kendi gelsin.. geldigindede konusun onunla
ya bide su var... adam hak vermesinde ne yapsin.. tamam ilk basta kirilabilir ama sonucta sürekli o evde.. bence o da bunun farkina varir ve hatta farkinda ve konu sahibesine hak verir... insallah
evet bide bu var. içinden çıkamadığım yerde tam burası. ya alınırsa ve bunu eşime belli ederse. yani o zaman kabak bana patlar. hiç yoktan yere suçlu çıkarım
yahu patlarsa patlasin ama napalim sonucta seninde diyecegin birseyler var öyle degilmi???
esin ise gidiyor sen onunla bütün gün evdesin..
rahat rahat giyinip oturamiyorsun bile..
wc ye rahat rahat cikamiyorsun banyo yapamiyorsun..
ya iliskide bile rahatsiz oluyorsun..
adam yemek seciyo...
ya bunlari esine teker teker söylersen o da sana hak vericektir kesin..
ahh arkadaşlar sağolun destek için. gerçekten destek görmeye ihtiyacım vardı. yeni üyeyim ondan pek yetişemiyorum hepinize cevap vermeye kusuruma bakmayın.
bir arkadaş bana surat yaparak çözemesin demiş bende farkındayım olayın o şekilde çözülmediğinin ama elimde değilki artık.
Eşim gerçekten güvenir ona. ayrıca çok uzun bir süre yanında götürmek için çaba harcadı ama gitmiyor. Abisine gidincede aramazsak olmuyor. yani ne yaptın demek gerekiyor. Ama göndermem gerek ya. nasıl yapacam tam bilmiyorum ama göndermeliyi.
inanan onada üzülüyorum. eziliyor sonuçta. bizde bu olayların öncesi samimiydik bu arada onu söylememişim. rahatıda buradan geliyor
gel demek kolay git demek zordur malesef
pekş arkadaşınıza hiç sordunuz mu ;planı neymiş?ev tutmayı düşünüyor muymuş?
yani bu belirsizlik ve rahatlık hali daha ne kadar sürecek acaba?
siz de konuşsanız eşiniz de konuşsa fark etmez alınıp darılacaktır.
sizin anneniz yada eşinizin annesi bir gün oturmaya geldiğinde evladım böyle olmaz gibilerinden bir konuşma yapsa ona sizin ortamda bulunmadığınız bir anda..belki kafasına dank eder
kendi abisi dururken sizde kalması gerçekten saçma
planı okula geri dönmek. hazırda bir ev arkadaşı bile var aslında. okula dönmek içinde torba yasadan çıkacak kararı bekliyor.
malesef ne benim nede eşimin annesi yakınımda değil. zaten öyle birşey olsa çoktan annemler müdahale ederdi olaya.
gerçektede dediğin gibi gel demek kolay git demek ne zormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?