- Konu Sahibi tatlicadi1
-
Esin konussa kac yıllık arkadası daha iyi olmaz mı?
kavga mevzusunu yemedi maalesef ki. deniyorum onu ama pek üstüne alınmıyor. Artık yüzüne bile bakmıyorum inanınki. Eşimin rahatlığı beni de deli ediyor. ama ne yapayım yani adamı boşayamam bu yüzden. kavga kavgada bir yerde artık beni yıpratıyor.
Evet evet konuşayım. en makulu bu artık. Beni kimse kınamaz bu yüzden. ben elimden geldiğince yaptım ama benden bu kadar. yarın sabah gitmezse konuşacağım. karar verdim.
Esin konussa kac yıllık arkadası daha iyi olmaz mı?
arkadasi oldugu icin pek kolay söyleyemez bunu... bence ne yaparsa kadin yapar
İyi biri olabilir ama evlenmiş,bir düzeni tatmış kişi bu..üstelik erkek,hani deriz ya kadıncağız ortada kaldı,erkekte ortada kalıyomuş demekki..ayakları üzerinde duramayan bir adam neden evlenirki,baksanıza tek başına bile kalamıyor,hayatını devam ettiremiyor.Sığıntı gibi bir şey.annesi yok tatlım ya. babası var bi oda başka biri ile evli.
birazda ondan üzülüyorum ona da. evi yok barkı yok. çokta iyi yürekli. yani laf söyleyince sonra bide oturup ona üzülüyorum. ama insan düzen kurmaya çalışır değilmi..?
Eşim konuşamıyor. Yani yapamaz. Bu rahatlıktan kaynaklanan birşey değil. Benim arkadaşım aynı şekilde gelse kalsa bende arkadaşıma diyemem birşey. Ama ben el kızıyım ya ben daha rahat söylerim. Bide tembihlerim felan eşim duymasın kızar bana ama benim yanlız kalmaya ihtiyacım var falan diyebilirim. Böylece eşimide aradan çıkarmış olurum. Yada ne bilim işlerim var arkadaşım gelecek çağıramıyorum gibi. Amannnn of ya buda ayrı bir sıkıntı :18:
abisine gittiğinde hatır sormaya arıyoruz eşim ağzının ucuyla gel istersen diyor... Anında atlıyor...
Söyle birsey de var. Arkadasımızın esi sanırım cok iyi niyetli cünkü arkadaslık , kardeslik bir yere kadar.
Konu sahibesi ' nin konusması nedeniyle esiyle araları bozulursa?
Ay beynim durdu valla. İste erkegin rahatsız olması gereken bir olay aslında bu..
Eşim konuşamıyor. Yani yapamaz. Bu rahatlıktan kaynaklanan birşey değil. Benim arkadaşım aynı şekilde gelse kalsa bende arkadaşıma diyemem birşey. Ama ben el kızıyım ya ben daha rahat söylerim. Bide tembihlerim felan eşim duymasın kızar bana ama benim yanlız kalmaya ihtiyacım var falan diyebilirim. Böylece eşimide aradan çıkarmış olurum. Yada ne bilim işlerim var arkadaşım gelecek çağıramıyorum gibi. Amannnn of ya buda ayrı bir sıkıntı :18:
abisine gittiğinde hatır sormaya arıyoruz eşim ağzının ucuyla gel istersen diyor... Anında atlıyor...
Söyle birsey de var. Arkadasımızın esi sanırım cok iyi niyetli cünkü arkadaslık , kardeslik bir yere kadar.
Konu sahibesi ' nin konusması nedeniyle esiyle araları bozulursa?
Ay beynim durdu valla. İste erkegin rahatsız olması gereken bir olay aslında bu..
aslinda söylede yapabilir.... konu sahibesinin esi arkadasina söylesin evet.. ama ona esinin rahatsiz oldugunu.. arkadaslarini cagiramadigini... esinin yanliz kalmak istedigini falan söylesin... cünkü belki ozaman ne iki arkadasin arasi bozulur nede kari koca...:26::26:
aslinda söylede yapabilir.... konu sahibesinin esi arkadasina söylesin evet.. ama ona esinin rahatsiz oldugunu.. arkadaslarini cagiramadigini... esinin yanliz kalmak istedigini falan söylesin... cünkü belki ozaman ne iki arkadasin arasi bozulur nede kari koca...:26::26:
Esi ' de durumun farkında ama arkadası oldugu icin birsey diyemiyor ki demesi lazım!
Sanırım oda kac yıllık dostum o benim yanlıs anlarsa diye susuyordur.
Susulacak gibi bir konu da degil orası ayrı.
buda var tabi ama ben buna eşimi ikna edebilirmiyim o ayrı bir olay..! Ay şimdi siz değince daha bir içime oturdu. benim kocam neden bu dara düşüncesiz......
Esi ' de durumun farkında ama arkadası oldugu icin birsey diyemiyor ki demesi lazım!
Sanırım oda kac yıllık dostum o benim yanlıs anlarsa diye susuyordur.
Susulacak gibi bir konu da degil orası ayrı.
buda var tabi ama ben buna eşimi ikna edebilirmiyim o ayrı bir olay..! Ay şimdi siz değince daha bir içime oturdu. benim kocam neden bu dara düşüncesiz......
Sizin gibi düşünmüyorum .Belli ki zor bir dönem geçiriyor ve birilerinin yanında olmasına ihtiyaçı var .Biraz daha bekleyin sürekli sizinle yaşayacak değil ya .Eğer istemiyorsanızda kırmadan konuşmayı deneyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?