Çok bunaldım..!

Çok ilginç ben evde öz kardeşim ve babam olunca bile odama geçmeden rahat edemiyorum Sen nasıl rahat hareket ediyosun evde.Sen konuşmadan o beyin bu durumu anlamsı gerekir en azından gündüz dışarı çıksın vaktini değerlendirsin eşinle birlikte eve gelsin bu ne rahatlı ayy pess doğrusu ne insanlar var..Otel gibi evi kullanıyo resmen bizim de bi misafir geldi evimize hiç haber vermeden 15 gün kadar kaldıllar o kadar rahatlardı ki artık suratlarına bakmıyodum kendi evimizde misafir gibiydik triplerimle anladılar da artık defolup gittiler insan biraz anlayışlı olur misafirde misafir olma adabı göstersin canım..

tabikide konucasaksin canikomm hatta cok gec kalmissin bile...
burda önemli olan senin mutlulugun... adam resmen yerlesmis evinize...
hemen yarin onunla konusmalisin... tatli dille gönder onu evden

Toplam 17 kullanıcı konuyu okuyor. (16 üye ve 1 ziyaretçi)

_ebru32 idealist_m35 Madamiks yelent esak antalia smuwiLa sevocan3 hece keykey tatlicadi1 ekin79 bozo85 emoss_26 bcw

bakk burda herkez cok saskin 17 kisi
ve herkez ayni düsüncede...

Esin konussa kac yıllık arkadası daha iyi olmaz mı?

Eşim konuşamıyor. Yani yapamaz. Bu rahatlıktan kaynaklanan birşey değil. Benim arkadaşım aynı şekilde gelse kalsa bende arkadaşıma diyemem birşey. Ama ben el kızıyım ya ben daha rahat söylerim. Bide tembihlerim felan eşim duymasın kızar bana ama benim yanlız kalmaya ihtiyacım var falan diyebilirim. Böylece eşimide aradan çıkarmış olurum. Yada ne bilim işlerim var arkadaşım gelecek çağıramıyorum gibi. Amannnn of ya buda ayrı bir sıkıntı :18:

abisine gittiğinde hatır sormaya arıyoruz eşim ağzının ucuyla gel istersen diyor... Anında atlıyor...

arkadasi oldugu icin pek kolay söyleyemez bunu... bence ne yaparsa kadin yapar

Söyle birsey de var. Arkadasımızın esi sanırım cok iyi niyetli cünkü arkadaslık , kardeslik bir yere kadar.
Konu sahibesi ' nin konusması nedeniyle esiyle araları bozulursa?
Ay beynim durdu valla. İste erkegin rahatsız olması gereken bir olay aslında bu..

İyi biri olabilir ama evlenmiş,bir düzeni tatmış kişi bu..üstelik erkek,hani deriz ya kadıncağız ortada kaldı,erkekte ortada kalıyomuş demekki..ayakları üzerinde duramayan bir adam neden evlenirki,baksanıza tek başına bile kalamıyor,hayatını devam ettiremiyor.Sığıntı gibi bir şey.
Ben hayatta tahammül edemezdim bu duruma.Tavrınızı net bir şekilde ortaya koyun,kim üzülüse üzülsün ki kimsenin buna hakkı yok.

Peki karsınızdaki adam sizce bunları anlayabilecek biri mi??
Mantıksız olan zaten bunları düsünmesi gerekir!
Deneyin o zaman bir sansınızı bakalım..

Son düzenleme:
Sağolun arkadaşlar.. hepinize çok teşekkürler gerçekten..

Azda olsa içim açıldı şimdi. En azından kendimi kötü hissetmiyorum yaptıklarım için. çünkü artık 1 aydır iyice evde suratsız durumdayım...!

öyle fazla iyi niyetli....!
yani onla büyümüş. çok birlikte kalmışlar çocuklukta.. hala kendilerini çocuk sanıyorlar sanırım

aslinda söylede yapabilir.... konu sahibesinin esi arkadasina söylesin evet.. ama ona esinin rahatsiz oldugunu.. arkadaslarini cagiramadigini... esinin yanliz kalmak istedigini falan söylesin... cünkü belki ozaman ne iki arkadasin arasi bozulur nede kari koca...:26::26:

Bu kadar rahat bir adamın , sen haklısın tabii deyip sessizce hayatınızdan cıkması zor gibi görünüyor.

Esi ' de durumun farkında ama arkadası oldugu icin birsey diyemiyor ki demesi lazım!
Sanırım oda kac yıllık dostum o benim yanlıs anlarsa diye susuyordur.
Susulacak gibi bir konu da degil orası ayrı.

buda var tabi ama ben buna eşimi ikna edebilirmiyim o ayrı bir olay..! Ay şimdi siz değince daha bir içime oturdu. benim kocam neden bu dara düşüncesiz......

Sizin gibi düşünmüyorum .Belli ki zor bir dönem geçiriyor ve birilerinin yanında olmasına ihtiyaçı var .Biraz daha bekleyin sürekli sizinle yaşayacak değil ya .Eğer istemiyorsanızda kırmadan konuşmayı deneyin.

Son düzenleme:
Esi ' de durumun farkında ama arkadası oldugu icin birsey diyemiyor ki demesi lazım!

evet evet farkında. Gerçi konuşmaya fırsatımız olmuyor bu konuyu pek ama sırf konuşalım diye beni öğle yemeğine çıkardı. "Ne yapayım canım,gidecek yeri olsa git diyeyim ama oda yok dyor. Ben bu durumdaki bir arkadaşımı sokağa atamam ya" diyor.. Yani bende koskoca abisi var bende neden kalıyor bölümüne takılmış durumdayım birazda. Sabır sabırda bende sabır taşı un ufak oldu artık

buda var tabi ama ben buna eşimi ikna edebilirmiyim o ayrı bir olay..! Ay şimdi siz değince daha bir içime oturdu. benim kocam neden bu dara düşüncesiz......

İste bende bunu diyorum canım ya..
Esin arkadasına araları bozulmasın diye birsey demiyor zaten.
Sen konustugunda adam bir anda toplanıp giderse anlama ihtimali cok yüksek ki , ben o adamın sana hak verip gücenmeden gidecegini hic sanmıyorum..
Diyelim ki , belli etti esine yada iste esin anladı?? Yanlıs ta olsa esin faturayı sana keser.
Bence sen kararlı ol ve sen yapamıyorsan ben konusurum de en azından haberi olsun bir ortak yol bulun.

Son düzenleme:

evet.. ama esinin artik bu durumdan sıkıldigini söylese bence yinede daha iyi olur... hem ozaman bisey diyemez... sonucta kadin istiyor bunu:44:

arkadasina cok güveniyor herhalde... o yüzden...
ama sen esini ikna etmelisin bence... ikna etmeyipte ne yapcan... adam hala oturur sizin evde valla siz bisey demedikce gitmezz... siz cagirdikca yüz bulur ve gelir...

Çok bunaldım inanınki. Bunca zaman düşünün sevmediği yemeği bile yapmıyordum ki yemek seçiyor... Ama bende çatladım artık. Artık 1 aydır tahammülüm kalmadı adama. sabrede bilsem çok fazlada kalacağını sanmıyorum zaten ama sabredemiyorum..

Böyle anlayışsız insanları duydukça boğasım geliyor. İnsan hiç mi düşünmez yengem bile evde istemiyor beni, elalemin karısı neden katlansın diye. Yanlız şu nokta dikkatimi çekti; eşin nasıl seni evde yanlız başına başka bir erkekle bırakıp gidiyor? Hiç mi rahatsız olmuyor bu durumdan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…