Sevgili hanımlar,kısaca bahsetmem gerekırse ılgınç bir durum yaşadım yorumlarsanız memnun olurum.Nişanlımla aynı evde yaşıyoruz ve 3 ay sonra da evlenıyoruz ılgınc olan aramızda bır sorun yok yanı hersey yolunda bana harıka davranıyor bır dedıgımı ıkı etmıyor tam ıdeal erkek ama ben bazen kotu bırsey varmış gıbı hıssedıyorum ve maalesef bugune kadar bu hıs oldugunda hıc yanılmadım hep uzulen ben oldum neyse ozellıkle benı bu düşünceye ıten konudan bahsetmek ıstıyorum.iş ile ılgılı gunubırlık ıstanbula gıtmesı gerekıyordu bu uzun zamandır gundemdeydı bunda bır sorun yok ok dun sabah 11.30 otobusu ıle gıdıceklerını soyledı ve 11 e ceyrek kala ayrıldık gayet guzel,ve bana da toplantının 4 t eoldugunu soylemıstı ama nasıl yetişecekti bu ılgınc geldı bana saat 4 oldu ses seda yok saat 5 e yırmı kala msj geldı ve toplantının uzadıgını cıkınca arayacagını soyledı ve ben işkillendım neden,cunku otobusun oraya varma saatı zaten 6 ve nasıl yetişti bılemedım ve otobus sırketını aradım kamıl koçun 6 dan once orada olamayacagını soyledıler.hıc cvp atmadım aramadım ondan bekledım saat aksam 8 de 2.msjgeldı ve telefonunun arama yapmadıgını telefona ılgılı bır problem oldugunu benı dısardan arıycagını soyledı ıyıce ılgınc olan 2.msjdı bu ve mantıkla uymuyordu zaten.ıyıce sınırım bozuldu saat oldu gece 10 hıc arama sorma yok ve ben aradım telı kapalı!!!ıstanbula gıtmedı belkı dedım once oda bır ıhtımal ama konu ne cok merak edıyorum,ayrıca heryerde konturlu telefon var arayamaması ımkansız,ılk defa gece nerde kaldı nerde uyudu naptı bılmıyorum yorumlarınızı beklıyorum ama ben bu gecen saatler ve mantıksız msjlar karşısında işin ıcınde bırsye oldugunu dusunuyorum,sevgılerrr