- Konu Sahibi tatlicadi1
-
tatlicadi canım konuyu takip ediyorum. Hala çözüm üretmeye çalışan ve eşinin rahatlığına(!) şaşıran arkadaşlara sevgiler :)
Benim merak ettiğim acaba eşin senin istemediğini söyledi de mi gitti malum kişi? O yüzden mi seninle vedalaşmadı? Eşin döndü mü konuşabildiniz mi bu konuyu?
Bende öyle sanıyorumki bu şekilde oldu. Eşim geç geldi bugün. Bana tavır yapıyor. Konuşmamaya özen gösteriyor. Hatta benimle oturup yemek yemedi ve aç değilim dedi. Ama şimdi ben sofrayı toplayınca gitti dayanamadı ve bir tabak alıp yemeğe başladı
Aman küssün valla.. İlla barışırız. Ben sorunumu temelli hallettim ya gerisi illaki düzelir.
canım malum kişi nasıl gitti,merak ettim ,senmi konuştun kendisiyle ????
O zaman modem kurtuldu desenize.Zafer tatlıcadının.
Şimdi eşini kandırma zamanı.
Selam canlar..Yorumlarını okudum herkeze tek tek cevap veremiyorum.
Özetle yaşananları anlatayım.
Dün gece eşime ne zaman gidiyor diye sordum oda sabah dedi.
Sabah kalkınca yine bilgisayarın başında buldum arkadaşı. Çıkmadım odadan. Eşimde işe gitmedi. Saat 3 gibi ikisi bir evden çıktılar. Çıkmadan önce eşime sabah gidiyor demiştin hani. Çocukmu kandırıyorsun sen diye çıkıştığımda şimdi gidiyor dedi. Ama eşimin suratı beş karış. Sanırım çok zor bir durumda bıraktım suratsızlığımla onu. :26:Ama yapacağımda birşey yok..!
Herneyse,bunlar çıktıktan sonra bende odamsan çıktım ve etrafı kolacan ettim. Hiçbir eşyası kalmamış.
Yani sanırım sonunda gitti.Akşam yine karşımda görürsem düşüp bayılırım sanırım Ama bu kez sanırım kurtuldum.
Ama şöylede bir durum varki arkadaş giderken bana hiç seslenmedi. İnsan bir teşekkür eder,Allah razı olsun der,hakkını helal et der dimi..!? Ama hiç biri yok. Yazıklar olsun valla.Ne denirki başka.. Yazıklar olsunnn..!
Selam canlar..Yorumlarını okudum herkeze tek tek cevap veremiyorum.
Özetle yaşananları anlatayım.
Dün gece eşime ne zaman gidiyor diye sordum oda sabah dedi.
Sabah kalkınca yine bilgisayarın başında buldum arkadaşı. Çıkmadım odadan. Eşimde işe gitmedi. Saat 3 gibi ikisi bir evden çıktılar. Çıkmadan önce eşime sabah gidiyor demiştin hani. Çocukmu kandırıyorsun sen diye çıkıştığımda şimdi gidiyor dedi. Ama eşimin suratı beş karış. Sanırım çok zor bir durumda bıraktım suratsızlığımla onu. :26:Ama yapacağımda birşey yok..!
Herneyse,bunlar çıktıktan sonra bende odamsan çıktım ve etrafı kolacan ettim. Hiçbir eşyası kalmamış.
Yani sanırım sonunda gitti.Akşam yine karşımda görürsem düşüp bayılırım sanırım Ama bu kez sanırım kurtuldum.
Ama şöylede bir durum varki arkadaş giderken bana hiç seslenmedi. İnsan bir teşekkür eder,Allah razı olsun der,hakkını helal et der dimi..!? Ama hiç biri yok. Yazıklar olsun valla.Ne denirki başka.. Yazıklar olsunnn..!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?