- Konu Sahibi tatlicadi1
-
Ya herşeyi bırakında ben en cok yengesiyle abisine kızıyorum. Kaynını evine alsa dünyamı yıkılacak ben böyle pişkin insanlara sinir oluyorum. Olan bu iyi niyetli insanlara olmuş.
çocukluk arkadaşı bile olsa yabancı hatta dul bir erkekle aylarca aynı evde nasıl yaşarsınız siz hadi mecbur kaldınızda eşiniz buna nasıl müsade eder????
verdiği rahatsızlığı boşverdim eşinizin bu rahatlığını hiç anlayamadım???
bakın adam çok harika bir karekterde dahi olsa çok güvenilir biri bile olsa o dul bir erkek ve sizde evli bile olsa bir bayansınız ve bir gün değil bir hafta değil aylarca bir evde hatta eşiniz işteyken yalnız zaman geçiriyorsunuz... ateşle barut yan yana durmaz derler ya inanın çok klasik bir laf ama cidden öyle yani eşiniz arkadaşıyla arasındaki dostluğu bozmamaya çalışırken farklı şeyler ortaya çıkarak çok daha kötü şeyler olabilir o zamanmı dur denicek? o zamanmı git denicek? çok yanlış hemde çok ama çok...
bakın size bir fikir vereyim eşiniz arkadaşıyla arasındaki dostluğu bozmamak istiyorsa o zaman sizin onu kaybetmeniz bişeyi değiştirmez dimi siz yapın... yani eşinizin bilgisi dahilinde bir planla yollayabilirsiniz...bir tartışma çıkarın aranızda yada laf sokun bişey yapın tartışırken yada bir cvp verincede gitmesini söyleyin onu istemediğini hatta eşim seni çok seviyor ama ben istemiyorum seni falan deyin eşinizden şüphelenmesin gitsin sonra eşinizle görüşmeye devam etsin dışarıda falan ama evinize size kırıldığından dolayı gelmicektir... aylarca yüzsüzce kalan biri bu kadarını hakediyor...
çok teşekkürler.. bende sabır çekiyorum sürekli.
pek yalnız kalamadığımız için eşimle konuşamıyorum malesefki. mesela şuan...! ama bir şekilde çözeceğim. en kötüsü annemleri çağıracağım ama o adam gidecek. birazda gitsin babası çeksin kahrını
Ya herşeyi bırakında ben en cok yengesiyle abisine kızıyorum. Kaynını evine alsa dünyamı yıkılacak ben böyle pişkin insanlara sinir oluyorum. Olan bu iyi niyetli insanlara olmuş.
olacak şey değil.sizi başka biriyle nasıl evde bırakır?Allah eşinize akıl versin.çok sinirlendim.1,5 yıllık evliyim. Eşimle güzel bir birlikteliğim var. vardı...
Yaklaşık 5-6 ay önce eşimin arkadaşı boşandı ve bize geldi. Destek görmek,kafa dağıtmak anlamında. Kendisi öğrencilikten atılmış,yeni yasa ile öğrenciliğe tekrardan dönmeyi bekleyen biri ve bu bekleyişini bizim evimizi mesken tutarak yaptı. Çok iyi biridir,çok hoştur ama artık kendisine tahamülüm kalmadı. Yapacak herhangi bir işi olmadığı için günün 16-17 saati bilgisayar başında ve benimle birlikte evde. Eşim işe gidiyor çalışıyor ama onunla gitmiyor. Misafirimizin abiside bulunduğumuz şehirde. Arada ona gidip 2 gün kalıp geliyor. yani haftanın 5 günü bizde,kalanı abisinde gibi birşey. Ne evimi temiz tutabiliyorum,ne banyoya girebiliyorum,nede başka birşey yapamıyorum.Genelde gece çok geç yatıyor böylelikle ilişkiye girerken bile sorun yaşıyoruz. Aman duyacakmı,anlayacakmı diye.
Artık elimde olmadan kötü davranmaya başladım. Yüzünü görmek bile istemiyorum. konuşmuyor muhattap olmuyorum. Hatta sinirimi eşimden çıkarıyorum. Ona bağırıp çağırıyorum en ufak şeyde kavga çıkartıyorum. Ama elime geçen birşey olmadı.
olacak şey değil.sizi başka biriyle nasıl evde bırakır?Allah eşinize akıl versin.çok sinirlendim.
Eşimle dayanamayıp konuştum fakat biraz daha sabret diyor.Anladığım kadarıyla abisinin eşi evde bulunmasından memnun olmuyor o yüzdende orada fazla kalamıyor. Ama benimde canıma tak dedi artık. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Benmi fazla tepki veriyorum. Lütfen bana bir akıl verin arkadaşlar. Dertler paylaştıkça azalır demişler. Umarım benimkinede bir çare bulunur,azalır...!
Selam canlar..Yorumlarını okudum herkeze tek tek cevap veremiyorum.
Özetle yaşananları anlatayım.
Dün gece eşime ne zaman gidiyor diye sordum oda sabah dedi.
Sabah kalkınca yine bilgisayarın başında buldum arkadaşı. Çıkmadım odadan. Eşimde işe gitmedi. Saat 3 gibi ikisi bir evden çıktılar. Çıkmadan önce eşime sabah gidiyor demiştin hani. Çocukmu kandırıyorsun sen diye çıkıştığımda şimdi gidiyor dedi. Ama eşimin suratı beş karış. Sanırım çok zor bir durumda bıraktım suratsızlığımla onu. :26:Ama yapacağımda birşey yok..!
Herneyse,bunlar çıktıktan sonra bende odamsan çıktım ve etrafı kolacan ettim. Hiçbir eşyası kalmamış.
Yani sanırım sonunda gitti.Akşam yine karşımda görürsem düşüp bayılırım sanırım Ama bu kez sanırım kurtuldum.
Ama şöylede bir durum varki arkadaş giderken bana hiç seslenmedi. İnsan bir teşekkür eder,Allah razı olsun der,hakkını helal et der dimi..!? Ama hiç biri yok. Yazıklar olsun valla.Ne denirki başka.. Yazıklar olsunnn..!
Selam canlar..Yorumlarını okudum herkeze tek tek cevap veremiyorum.
Özetle yaşananları anlatayım.
Dün gece eşime ne zaman gidiyor diye sordum oda sabah dedi.
Sabah kalkınca yine bilgisayarın başında buldum arkadaşı. Çıkmadım odadan. Eşimde işe gitmedi. Saat 3 gibi ikisi bir evden çıktılar. Çıkmadan önce eşime sabah gidiyor demiştin hani. Çocukmu kandırıyorsun sen diye çıkıştığımda şimdi gidiyor dedi. Ama eşimin suratı beş karış. Sanırım çok zor bir durumda bıraktım suratsızlığımla onu. :26:Ama yapacağımda birşey yok..!
Herneyse,bunlar çıktıktan sonra bende odamsan çıktım ve etrafı kolacan ettim. Hiçbir eşyası kalmamış.
Yani sanırım sonunda gitti.Akşam yine karşımda görürsem düşüp bayılırım sanırım Ama bu kez sanırım kurtuldum.
Ama şöylede bir durum varki arkadaş giderken bana hiç seslenmedi. İnsan bir teşekkür eder,Allah razı olsun der,hakkını helal et der dimi..!? Ama hiç biri yok. Yazıklar olsun valla.Ne denirki başka.. Yazıklar olsunnn..!
evet evet farkında. Gerçi konuşmaya fırsatımız olmuyor bu konuyu pek ama sırf konuşalım diye beni öğle yemeğine çıkardı. "Ne yapayım canım,gidecek yeri olsa git diyeyim ama oda yok dyor. Ben bu durumdaki bir arkadaşımı sokağa atamam ya" diyor.. Yani bende koskoca abisi var bende neden kalıyor bölümüne takılmış durumdayım birazda. Sabır sabırda bende sabır taşı un ufak oldu artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?