Hep aynı şeyi söylüyorum gece 1 de sende çıkabilsen seninle zaman geçireyim diyor. Belkide dünyayı onun etrafında ben döndürdüm bana vurdukça alttan aldım .
Neyin doğru olduğunu çok iyi biliyorum ben ailemden tek bi fiske yemedim bu yaşa kadar. Ailem duysa kim bilir neler yapar ama bilmiyorum.
Bende arkadaşlarıma böyle derdim ama şimdi kendim yaşıyorum.
Başka biri olamaz olsa bir şekilde öğrenirdim herşeyden önce abisi asla böyle bişeye izin vermez. Çok yakın erkek arkadaş grubu var gece çıkar içerler. İlk başlarda içmezdi bile. Sinirli çok sinirli biri kontrol edemiyor kendini yaptıktan sonrada pişman oluyor.
Başka biri olamaz olsa bir şekilde öğrenirdim herşeyden önce abisi asla böyle bişeye izin vermez. Çok yakın erkek arkadaş grubu var gece çıkar içerler. İlk başlarda içmezdi bile. Sinirli çok sinirli biri kontrol edemiyor kendini yaptıktan sonrada pişman oluyor.
Yine kendine, sevgilisine verdigi kadar deger vermeyen biri.
Su erkeklerin sizi kukla gibi oynatmasina nasil izin veriyorsunuz anlamiyorum.
Nasil bu kadar gurursuz olabiliyorsunuz???
Ağlıyorum üzülüyorum ama fakındayım geçiceğinin. Bugün dışarı çıktım yürüdüm kendimi o kadar iyi hissettim ki. Eskiden olsa o ne der izin verir mi diye düşünürdüm. Arkadaşlarıyla karşılaştık hemen haber vermişler sanırım. aradı açmadım sonra bi mesaj attı. Ayrılmayı mı bekliyordun gezmek için söyle nerdesin alıcam seni yazmış. Delirdim mesajı görünce kapattım telefonumu açmayıda düşünmüyorum hala. Gerçekten neden katlanmışım anlamıyorum. Keşke bunları yaşamamış olsaydım. Bende bazen sevgi değil alışkanlık diye düşünüyorum. Ama seviyorum nedense bişeyleri hemen bitiremiyorum ama bunu ona asla belli etmiycem içimde yaşıycam ne yaşıycaksam.
Oh valla kendi gezsin sagda solsa, gece eglencelere ciksin, sen disari bile cikama! Ustelik kocan bile degilken seni dovsun... Kizim kocan degil bu adam at gitsin nisani oyle kalakalsin ortada. Hatta gonder yuzugu geri hic muhattap olma. BU sana zarar vericek arkadasim gozunu seviyim ayril su KIRO DAN.
Gez toz eglen keyfine bak. Asla ama asla geriye bakma . Hayatin basindasin daha biraz forumlarda dplas bak insanlar neler yasiyor. Aldatilma , asagilanma , siddet ve arada cocuklar. Maalesef bu hayatlarin arasina sikisip kaliyorlar. 10 sene sonra bebegini uyuttuktan sonra gizli gizli siteye girip kocam beni dovuyor ama cocuklarim icin katlaniyorum noktasindami olmak istiyorsun. Daha 17 yasindasin universiteye git karsina gelende once adamlik ara. Deger bilen gosteren olsun. Simdiden seni doven kisitlayan ve muhtemelen aldatan biriyle ne isisn var canim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?