• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok bunaldım !!

seeddaa

Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2013
201
2
16
Bilecik
19 yasındayım dısarıdan üniversite okuyorum ve kucuk bı yerde yasıyorum iş imkanı yok maalesef yarım gun çalışıyorum ama çok bunaldım butun arkadaslarım universitede yada baska sehirde çalışıyorlar ama ben başka şehire gidicek cesareti bulamıyorum kendimde yapamam gibi gelıyor ama bu durumumdanda cok sıkıldım lütfen akıl verin

19 yasındayım dısarıdan üniversite okuyorum ve kucuk bı yerde yasıyorum iş imkanı yok maalesef yarım gun çalışıyorum ama çok bunaldım butun arkadaslarım universitede yada baska sehirde çalışıyorlar ama ben başka şehire gidicek cesareti bulamıyorum kendimde yapamam gibi gelıyor ama bu durumumdanda cok sıkıldım lütfen akıl verin

canım benim yaşın daha çok genç bazı şeylere duygusal bakmanı anlıyorum ama istanbul gibi bir şehirde doğup büyümüş uzaaaak başka şehre üniversite okumaya giden bir ablan olarak nacizane fikrim, bence daha mantıklı bakmaya çalış.. böyle nereye kadar. üniversiteye gidip yaşayarak deneyimleyerek öğren hayatı,ben neler yaşadım:ssz: tek başına insanlarla mücadele etmek zordur ama sana çook artıları olur emin ol :34: gitme şansın varsa sınava gir ve sana uygun bir şehre git emin ol aileni özlemek bile çok şey öğreticek sana :)) rica ederim yanlış anlama tecrübe ettiğim şeylerin faydası olur belkı dıye yazdım :)

tesekkürler yorumunuz için evet üniversiteye gitsem daha iyi olucak sanırım 2 yıl girip istediğim sonucu alamayınca pes etmiştim..keşke daha farklı olabilseydi

Back
X