- 27 Şubat 2012
- 16.974
- 28.701
- 798
Bilmiyorum çok uğraştık sevgili olmadan önce. Belkide o yüzden kolay vazgeçemiyorum. Düzelmez ama değil mi bu kişi bir şekilde?
Tabiki duzelmez duzelticem diyede ömrünü heba etme
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum çok uğraştık sevgili olmadan önce. Belkide o yüzden kolay vazgeçemiyorum. Düzelmez ama değil mi bu kişi bir şekilde?
Merhabalar
Hemen konuya gireyim çok bunaldım artık bir sevgilim var bir süredir konuşuyorduk yeni sevgili olduk. İyi kötü devam ediyoruz ama beni çıldırtan şeyler var ve ne kadar söylesemde değişmiyor kendi yaptığı hatayı kabul etmiyor. Tam konuşurken birden cevabı kesiyor internete girip çıkmasına rağmen bana cevap vermiyor saatler sonra yazıyor bundan hoşlanmadığımı bilmesine rağmen. Tartıştığımızda hiç gönlümü almaya çalışmıyor umrunda değilim resmen hiç değer verdiğini hissettirmiyor insan değer verdiği kişiye bi haber verir bu çocukta asla öyle birşey yok ama ben onun hoşlanmadığı birşeyi yapınca demediğini bırakmıyor hoşlanmadığım halde bunu bunu yapıyorsun diyor yani açıkça bencil biri sanki biraz. Ne yapayım sürekli kafama takıp düşünüp durmaktan sinirlerim yıprandı. Teşekkür ederim okuduğunuz için iyi akşamlar
Huylu huyundan vazgecmezBilmiyorum çok uğraştık sevgili olmadan önce. Belkide o yüzden kolay vazgeçemiyorum. Düzelmez ama değil mi bu kişi bir şekilde?
Ayrılmama sebebim çok zor sevgili olduk baya uğraştık çabaladık. Aslında ayrılamama gibi bi durumum yok böyle devam ederse tabiki ayrılırım kim böyle bi ilişki isterki...Ayrılmama sebebin nedir? Net olur musun?
Nasıl mı düzelir? Bir anda tekmeyi basarsan gururuna yediremeyip kendine gelir.
Ayrılmama sebebim çok zor sevgili olduk baya uğraştık çabaladık. Aslında ayrılamama gibi bi durumum yok böyle devam ederse tabiki ayrılırım kim böyle bi ilişki isterki...
Biraz üzülürüm sonra geçer
Hayır değişik bi zorluktu. Aylarca görüştük ikimizde biliyorduk birbirimizden hoşlandığımızı, sevgililik istediğimizi ama bi türlü olmuyordu ya ikimizde hazır değildik ya da rahatlığa alışmıştık bilmiyorum hep bi sorun tartışma çıkıyordu bu yüzden. O benden bekliyordu birtakım adımlar bende ona herşeyi açıkça gösterdiğimi düşünüyordum. Bende ondan birşeyler bekliyordum sevgililiğe yönelik... İşte böyleŞunu da anlamadım? Niye "çok zor sevgili" oldunuz? ne için uğraştınız yani..biri diğerini istemiyordu da o mu ikna etti?bu nasıl oluyor?
Evet daha şimdiden yıprattı çok haklısınız. Teşekkür ederim yorumunuz içinBu durum çok yıpratır sizi. Düzelir değişir diye düşünmeyin. Ne düzelir ne de değişir ve her kadın ilgiyi hak eder. Fıtratımız böyle erkek kadının üstüne düşer kadın kendini naza çeker.
Hayrlısı olsun.
Hiç uğraşma bence de ayrıl , seni üzmek ten başka bir şey yapmaz .İlgisiz iletişim kuramadığın ve seni dinlemeyen erkek pek huzur vermez canım.Byeeee yappp onaMerhabalar
Hemen konuya gireyim çok bunaldım artık bir sevgilim var bir süredir konuşuyorduk yeni sevgili olduk. İyi kötü devam ediyoruz ama beni çıldırtan şeyler var ve ne kadar söylesemde değişmiyor kendi yaptığı hatayı kabul etmiyor. Tam konuşurken birden cevabı kesiyor internete girip çıkmasına rağmen bana cevap vermiyor saatler sonra yazıyor bundan hoşlanmadığımı bilmesine rağmen. Tartıştığımızda hiç gönlümü almaya çalışmıyor umrunda değilim resmen hiç değer verdiğini hissettirmiyor insan değer verdiği kişiye bi haber verir bu çocukta asla öyle birşey yok ama ben onun hoşlanmadığı birşeyi yapınca demediğini bırakmıyor hoşlanmadığım halde bunu bunu yapıyorsun diyor yani açıkça bencil biri sanki biraz. Ne yapayım sürekli kafama takıp düşünüp durmaktan sinirlerim yıprandı. Teşekkür ederim okuduğunuz için iyi akşamlar
Merhabalar
Ayrıl...Ayrıl.