• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok bunaldımmmm

batangunes

Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2013
18
0
6
35
Ankara
5 aylık evliyim eşimle tanıştığımızda babasının vefaat ettiğini ve annesigille yaşamız gerektiğini söyledi annemin babamın ikazlarına rağmen eşimi çok sevdiğim için kabul ettim ama yaşadıkça gördümkü oğluna aşık bir kadın kimseden nefret etmezken en büyük nefretim oldu öyle bir işliyorki annesi sürekli onun yüzünden kavga ediyoruz arkasından işleri çeviriyor çeviriyor sonrada yüzüne gülüp oğluşum ben senin dediklerini yaptım diyor.en son baktım olmuyo eşime boşanmak istediğimi söyledim dayanamıyorum yalanlarına artık eşimde kabul etti ama çok seviyorum eşimi ayrılmakta istemiyorum aslında bana yardım edin ne olur :(

Hay bu oğluna aşık kayınvalidelerin topunu ..................:47::47: eşin de dünden razıymış nasıl kabul etti hemen?

Annenle seni ayni kefeye niye koyuyor ki
Alakaya bak?
Adam daha anne sevgisi ile es sevgisi arasindaki farki cozememis
resmen sacmalamis.

Ayri eve cikmazsaniz sorun cozulmez...

eğer boşanırsak biliyorumki oda pişman olucak hep annesinin dolduruşları yüzünden böyle oldu tanıştığımız zamanlarda hiç beni kırmazdı evlenene kadar bu böyleydi annesini fısır fısır benim hakkımda kocama atıp tutarken duydum sen gelde sinirlenme

5 aylık evliyim eşimle tanıştığımızda babasının vefaat ettiğini ve annesigille yaşamız gerektiğini söyledi annemin babamın ikazlarına rağmen eşimi çok sevdiğim için kabul ettim ama yaşadıkça gördümkü oğluna aşık bir kadın kimseden nefret etmezken en büyük nefretim oldu öyle bir işliyorki annesi sürekli onun yüzünden kavga ediyoruz arkasından işleri çeviriyor çeviriyor sonrada yüzüne gülüp oğluşum ben senin dediklerini yaptım diyor.en son baktım olmuyo eşime boşanmak istediğimi söyledim dayanamıyorum yalanlarına artık eşimde kabul etti ama çok seviyorum eşimi ayrılmakta istemiyorum aslında bana yardım edin ne olur :(

üzüldüm.canımda sıkıldı yani.
annesi için yuva mı yıkılır arkadaşım.kesinlikle yapma diyorum.vardır bir orta yolu.bi aracı yokmu yardım edecek şu kayınvalidenle konuşacak.yanlız anneler oğullarını tabiki çok sever.evlenincede hiç bir değişiklik yokmuş gibi hareketleri aynı devam eder.acaba sen bu durumu kaldıramıyor olmayasın? bırak çok düşkün olsun be.annenin hakkı saygıdır koca için; karının hakkı ise sevgi, aşk, tutku, çocuklarının annesi; vs. mümkünmü anne ağır bassın yani;bence sabret derim günü gelecektir mutlaka inan.oğlu sıkılacaktır.çocukları olunca hele hele anne sen ve onlardan sonra gelecektir eminim.ki normalide budur.hayret yaaa kendim bir anneyim demekki insanların fikirleri nasıl farklı olabiliyor.asla istemediğim bir model kayınvaliden.allah yardımcın olsun

sevsin ben sevgisinde değilim tabikide onun annesi emeği var üstünde ama görümcemde benimle aynı düşüncede annem çok değişti sen evlendikten sonra diyo farkında annesinin yaptıklarının ama o benim annam hiç bir şey diyemezsin sen benim karımsın sana istediğimi yaparım diyo

Keşke olayları bu boyuta hiç taşımasaydınız. Annesi kurnazsa sizin ondan bin kat daha kurnaz olmanız lazım. Şu durumda eşiniz sizi şeytan annesini de melek olarak görüyor çünkü siz dobra dobra her şeyi vurmuşsunuz yüzüne ama annesi hep yüzüne gülmüş. Şu durumda tabii ki de annem diyecektir. Erkekler çok saf oluyolar böyle bir şey demek hiç doğru değil biliyorum ama kullanın onun bu saflığını. Maalesef erkeklerin anladığı dili anneleri gelinlerden çok daha iyi biliyor.

sonu başından belliymiş...
ya böyle kabul edicen yada dediğin gibi çekip gidicen..
kocan söyleyeceğini söylemiş...

Back
X