Niyetiniz iyi de olsa bu söylemleriniz çok tehlikeli. Cinsel ilişkide rıza en baştan sona kadar olmalı. Konu sahibi yatağa girmiş, soyunmuş da olsa fikrini değiştirmiş olabilir, veya ilişki sırasında vazgeçmiş olabilir. Baştaki cinsel ilişkiye verilen rıza ortadan kalkarsa bu durum tecavüz oluşturur.
Kaldı ki ilişki sırasında istenmeyen bir hareketin zorla yapılması bile insan ruhunda derin yaralar açar.
Dedikleriniz elbette ki çok doğru.. ama bu konu için öyle düşünemiyorum..
Normalde elbette ki kadının sınırları neyse onu gözetmek zorunda erkek kişisi. Aksi zorbalık, tecavüz .
Ama bazı insanlar her şeyi yapıp sadece birliktelik kısmında dur diyor ya, ileride sırf kocasına karşı masum bakire kız olmak için , işte o bana komik geliyor... Hadi canım masummus , diyorum.
Ya da yine böyle bir takım insanlar baktılar bekaret gitti elden eee masum olmak da lazım ; hehh zorla oldu diyeyim... yine masum olurum , diyor.
Ve ne kadar cahiller ki, masum olma pahasına uydurdukları şey çok ağır bir yük....
konu sahibine de demek istiyorum ki, eğer masum olmak için bir şeye saklaniyorsa saklanmasin ..
Saklandigi şey çünkü tecavüz ve tecavüz iyi bir şey değil..
Bir yerde tecavüz varsa bir dakika dur ! Bir açıkla bakalım. O şerefsiz adamdan şikayetçi oldun mu?
Cevap yok
Kendini toparlama süreci, şikayet süreci.
Yeni ilişkiye adapte olmak.
Kendisini toparlamiş kadın tepkileri,
Hiç birisi yok ki..
Ben sordum cevap vermiyor. Size teşekkür etmiş.. bir de siz sorun belki cevaplar.
Ona bu zorbalığı yaşatan adam ile sonra ne olmuş ?
Yardımcı olalım konu sahibine.
Şikayetçi olsun, hiçbir şey için geç değil.
Bakın o şerefsiz yüzünden bugün yeni sevgilisinden de oldu .