Çok bunalimdayim

Hoşuna gidiyo demi ezmek kendini tatmin ediyosun..
Yoo niye hosuma gitsin. Ben kendimi senin gibi cok tutucu olarak tanimlamama ragmen kimseyle evlenmeden oliski yasamadim. Sen nasil hem tutucu olup hem yasiyorsun ona sasirdim. Demek ki tutucu degilmissin dedim. Noldu niye gucune gitti? Hayirdir?

Yasamayacagin anlamına gelmiyor bak bu kurduğun cümleler senin kibrinden kaynaklı farkındasin umarim
hayat bu asla yapmam dediğin şeylerin bazen başrolünde olu veriyorsun isteyerek veya istemeyerek

Yasamayacagin anlamına gelmiyor bak bu kurduğun cümleler senin kibrinden kaynaklı farkındasin umarim
hayat bu asla yapmam dediğin şeylerin bazen başrolünde olu veriyorsun isteyerek veya istemeyerek
Isteyerek Yasarsam da ayyy halbuki cok tutucuydum bu nasil oldu ki diye sasirmam. Bana sacma gelen kisim bu. Ne yasarsan yasa kimseyi ilgilendirmez. Hem hem tutucuyum hem evlenmeden sevistim deyince kendinle celisiyorsun. Bir iliskinde iceri girme asamasina kadar, diger iliskinde de tam birlesme yasamissin. O yuzden tutucuyum deme kendine.

Zorla birlikte olmak nasıl oluyor ?
Bunun adı tecavüz farkında mısınız?

Ve ben niyeyse tecavüz olduğunu düşünmüyorum, her şey gayet iyi hoş bir şekilde yaşanıyor. Çok afedersiniz soyunup dökülünüyor yatiliyor, iş birleşmeye gelince eee ben istemedim de zorla oldu ..

Zorla olacak duruma gelene kadar aklınız nerede?
Ama yok zaten zorla falan değil, siz zorla oldu diyeceksiniz ki biz de ahh vah tüh diye üzülelim..

Bak görüyor musun kız hiç istememiş de zorla olmuş.. hay Allah ...

Çünkü bile isteye yaşadık deseniz püü ahlaksız deriz ya.. Zorla olsun ki mağdur olun .

Hey Allahım ... .Hey Allahım...

Kendinize çizdiğiniz imaj bu yani
Buna inanmak istiyorsunuz.
Karşınıza çıkan insanlara da öyle yansitacaksiniz.

dürüst olup evet bir şeyler yaşadım, pişman da oldum, kahretsin inandım sevdim nefsime yenildim deseniz daha iyi değil mi?

Niye tecavüz ?

Hadi tamam gerçekten zorla oldu suç duyurusunda bulundunuz mu? Size bu kötülüğü yapan şeref yoksunu adamdan şikayetçi oldunuz mu ?

Daha ikinci sevgilinize gelemedim bile , ilkinde kaldım ben ...
Ayni yataga girmesi razi oldugu manasina gelmez. Istemiyorum deyince erkegin durmasi gerek. kadin fikrini degistirebilir iliski esnasinda. erkek durmazsa tecavuz olur bu.

hääää bu nasil konu ammma sallamissin haa. Neyse inanmis gibi yorum yapayim yinede.
Hersey 2damla kana bagli degildir öncelikle birine guvenmissin sevismissin bitmis madem senin icin cok onemliydi kimseyle yasamiyacaktin ben zorla oldugunu dusunmuyorum acikcasi. Gecmis gitmis onune bak ve her tanistiginla ozel biseyler yasama lütfen. Olanla ölene care varmi yok olmus gecmis gitmis. Hayatta basarilar diliyorum.

Back
X