- 14 Temmuz 2023
- 806
- 460
- 23
- 31
Bu da dert mi demeyin artık cidden bunaldım. Bir senelik evliyim eş ailesi kötü niyetleri yok ama sabah kaynanam akşam kayınpederim haftada iki üç dedesi arıyor. Ve asla konuşma kısa kalmıyor gün aşırı muhakkak ve saatleri yok sabah 9 akşam 11. Seviyorlar anlıyorum ama boğuluyorum artık. Kaynanamın annesi hastaydı aradım nasıl diye ağladı çok severim bu arada kaynanamı ağzı var dili yok o ağlayınca ben de ağladım artık hoşuna mı gitti anlamadım her gün sabahın köründe arayıp uykudan uyandığımı biliyor olmasına rağmen anasının durumunu anlatıyor ben sormadan. Akşama kayınpederim eve gidiyor telefona sarılıp beni arıyor gün içinde yaptıklarını anlatıyor kaynanam biraz daha saygılı insan hayatına ve laf anlar rahatsız etmek çok istemez. Kayınpeder öyle değil ya bi insan geliniyle ne konuşabilir o kadar. Aramazsan da laf sokar ( atıyorum üç gün hiç aramadın ) bir de normal konuşmalar değil sürekli artık baba evinden çıktığımı onların zimmeti altına girdiğimi ima edici konuşmalar. İlk başlarda eşimin müdahale etmesini bekliyordum ama baktım edemiyor asla bu konuda bir şey diyemez haklı olduğumu söylüyor ama arama mı diyeyim ne yapayım diyor en ufak şeyde yanlış anlayacak potansiyeldirler çünkü artık ondan da medet ummuyorum kendim yapmaya çalıştım ama maalesef yine önüne geçemiyorum işim var dışardayım vs hepsini denedim olmadı. Dediğim gibi fitne fesat insanlar değil ama gelinden aşırı beklentililer bu konuda ben de hiç öyle bi aile ortamında yetişmedim herkes çok rahattı. Kendi çocukları gibi olamıyorum olamam zaten çünkü kendi anne babama da böyle değilim onlara nasıl olayım. Nasıl önüne geçeceğim bu durumun özür diliyorum uzun oldu yıllanmış arkadaşlarım, ablalarım bacınıza bi çare