- Konu Sahibi flower_rose
Yani şuan tam anlamı ile yorgunum. Canım hiçbir şey yapmak istemiyor. Hayattan zevk alamıyorum. İş yerinde huzursuzlıklarım var. Arkamdan konuşanlar var. Aslında başka arkadaşlarım beni destekliyor. Ama gelin görün ki diğerlerinin yaptıklarını kaldıramıyorum. 3 yıldır almadığım bir görevi aldım. Bir yerde mecbur kaldım. Herşey bununla başladı zaten canımı sıkanlar yüzünden bırakmıştım. Ne bileyim nasıl geçer bilmiyorum? Ama resmen zor geliyorum iş yerine. Son dakika hazırlanıp çıkıyorum. Artık bırakmam da pek mümkün değil. Bunun dışında Ev arıyorum bulamıyorum. Yeni ayrıldım sayılır 3-4 ay oldu. Ne bileyim bir şeyler yoluna girer mi diye düşünüyorum. Geçmişte takılı kaldım onu yapamadım bunu yapamadım. Modumu yükseltemiyorum. Deniyorum. Arkadaşlarla görüşüyorum falan. Ama yok düzelmiyor hiç halim. Nasıl çıkarım bu durumdan bilmiyorum? Şu sıralar neden yaşıyorum diye bile düşünmeye başladım. Bu şekilde olup bir yol bulup çıkan oldu mu? Pek çok kitap okuyorum. Pek çok psikologu takip ediyorum. Ama yok modum aynı geçmiyor.