- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
son zamanlarda eşimle sürekli kavga ediyorum instagram Twitter kapalıydı tekrar şifresini bulmuş kullanıyor Şifrelerini istiyorum bütün takipçilerin erkek olmasını istiyorum bayan varsa sildiriyorum arkadaş ta olsa siliyor paylaşımlarına karışıyorum tepki alınca küsüyorum sonra diyorum acaba abartıyorum mu kendi haline mi bıraksam sonuçta bişey yapacak olsa her türlü yapar sahte hesap açar ne bileyim güven sarsacak bir şey de olmadı negatif enerji oluyor aramIzda bu sebeplerden ötürü bimiyorum normal mi abartmı bu davranışlar
son zamanlarda eşimle sürekli kavga ediyorum instagram Twitter kapalıydı tekrar şifresini bulmuş kullanıyor Şifrelerini istiyorum bütün takipçilerin erkek olmasını istiyorum bayan varsa sildiriyorum arkadaş ta olsa siliyor paylaşımlarına karışıyorum tepki alınca küsüyorum sonra diyorum acaba abartıyorum mu kendi haline mi bıraksam sonuçta bişey yapacak olsa her türlü yapar sahte hesap açar ne bileyim güven sarsacak bir şey de olmadı negatif enerji oluyor aramIzda bu sebeplerden ötürü bimiyorum normal mi abartmı bu davranışlar
Yok neden dalga geceyim ciddiyim engel olamıyorum yapıyorumbizimle dalga geçiyor olmalısın.. yoksa makul bir insan evladı bunları yapmamalı..
Ne kadar rahat olmaya calışsamda olamıyorumBunaltıyorsun.
Bunaltıyoruz.
Ben de aynılarını yapıyorum
Yok ta işte bir nevi tedbir amaçlıHem belki biseksüeldir erkeklere de ilgi duyurudur bu şüphelerin sonu var mı
Asla duramambir de soruyor musunuz?
bütün boğmalarınıza rağmen hala yanınızda duruyorsa sımsıkı sarılın çenenizi kapatın derim:)
cidden eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak sizin ki ve sizin özgüvensizliğinizden kaynaklanıyor .
bişeyde olmadı demişsiniz ondan öyle yorum yaptım.
ne olacak hesapları olsun tabi ki bizimde var ki hiç bakmam kimi beğenmiş kime ne yazmış falan diye.
Asla duramam
Ya normal değil mi hani sonuçta evliyiz neden başka kadınlara bakma gereği duysn ya da neden instagramın da başka bir kadın olsun gereksiz değil miboynuna tasma da takıyo musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?