Çok bunaltmıyorum değil mi ?

Combativeenemy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
2.110
904
73
32
son zamanlarda eşimle sürekli kavga ediyorum instagram Twitter kapalıydı tekrar şifresini bulmuş kullanıyor Şifrelerini istiyorum bütün takipçilerin erkek olmasını istiyorum bayan varsa sildiriyorum arkadaş ta olsa siliyor paylaşımlarına karışıyorum tepki alınca küsüyorum sonra diyorum acaba abartıyorum mu kendi haline mi bıraksam sonuçta bişey yapacak olsa her türlü yapar sahte hesap açar ne bileyim güven sarsacak bir şey de olmadı negatif enerji oluyor aramIzda bu sebeplerden ötürü bimiyorum normal mi abartmı bu davranışlar

bir de soruyor musunuz?
bütün boğmalarınıza rağmen hala yanınızda duruyorsa sımsıkı sarılın çenenizi kapatın derim:)

cidden eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak sizin ki ve sizin özgüvensizliğinizden kaynaklanıyor .
bişeyde olmadı demişsiniz ondan öyle yorum yaptım.
ne olacak hesapları olsun tabi ki bizimde var ki hiç bakmam kimi beğenmiş kime ne yazmış falan diye.

Pardon da iyi misiniz???

Icinde varsa zaten yapar da siz de yapmasi icin caba harciyorsunuz resmen.

bizimle dalga geçiyor olmalısın.. yoksa makul bir insan evladı bunları yapmamalı..

Asla duramam

yapmak isteyen her turlu yapar ..bunlarin temelinde ne kendine guvenin var ne eşine ... valla kendinden emin olursun da baskasindan emin olamazsin hicbir zaman..cidden ikili iliskilerden igrendim aldatma mevzulari yuzunden ..birde dipnot sana sıkarsan yalan soyler arkadasimin sevgilisi yalan siyler sonra istedigini yapardi

Ablacım benim de özgüven problemlerim var ama seninki biraz kör göze parmak olmamış mı bilemedim ki, gerçi erkek arkadaşım kendinden hoşlanmıyor sosyal medyadan ama telefonuna dahi bakmam, kim aramış kim mesaj atmış merak etmem ne bileyim gerçekten bu kadar baskı geri tepmesin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…