- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Beni biliyor ben yıllardır böyleyim ama son bir yılda iyice abarttım o yüzden korkuyorum yaAdamın yapmıcağı varsa da sayenizde yapar böyle devam ederseniz.
Mesela ben yaptım, terketmişti
TeşekkürlerKendinizi durduramıyorsanız bireysel psikoterapi alın, yaptığınız sağlıklı bir kafanın ürünü değil ve ilişkinizi temelden sarsar.
Şuan bişey yok ama Benim içim şişti bu durumdanAblacım benim de özgüven problemlerim var ama seninki biraz kör göze parmak olmamış mı bilemedim ki, gerçi erkek arkadaşım kendinden hoşlanmıyor sosyal medyadan ama telefonuna dahi bakmam, kim aramış kim mesaj atmış merak etmem ne bileyim gerçekten bu kadar baskı geri tepmesin?
Ya normal değil mi hani sonuçta evliyiz neden başka kadınlara bakma gereği duysn ya da neden instagramın da başka bir kadın olsun gereksiz değil mi
Ya normal değil mi hani sonuçta evliyiz neden başka kadınlara bakma gereği duysn ya da neden instagramın da başka bir kadın olsun gereksiz değil mi
Anlarım herhalde yalanını şuan bir prombelm yok olmaması için denetleme halindeyizyapmak isteyen her turlu yapar ..bunlarin temelinde ne kendine guvenin var ne eşine ... valla kendinden emin olursun da baskasindan emin olamazsin hicbir zaman..cidden ikili iliskilerden igrendim aldatma mevzulari yuzunden ..birde dipnot sana sıkarsan yalan soyler arkadasimin sevgilisi yalan siyler sonra istedigini yapardi
Bence de korkun. Kimse sabır taşı değil çünkü.Beni biliyor ben yıllardır böyleyim ama son bir yılda iyice abarttım o yüzden korkuyorum ya
Aaaaaaaa ne demek o yanı beni aldatsın mıadam her gün pilav mı yesin azcık da kuru fasulye istiyor demek ki.
Anlarım herhalde yalanını şuan bir prombelm yok olmaması için denetleme halindeyiz
lisede ilk çıktığım kişi benden ayrılmıştı eski sevgilisiyle tekrar barışmışlar onun travması olabilirEsin sabirliymis gerçekten.Neden bu kadar ozguvensiz oldun sen?
Aaaaaaaa ne demek o yanı beni aldatsın mı
Iyide tedavi ol madem.Ben kocanin yerinde olsam terk ederdim seni..hicbir erkek cok dayanmaz soyleyeyim..lisede ilk çıktığım kişi benden ayrılmıştı eski sevgilisiyle tekrar barışmışlar onun travması olabilir
Hmmm peki bakalm sağol :)tamamda sokakta da goruyor onu nasil engelliyceksin...sen yanlis anlamasin diye dikkat edersin adam ne var bunda derdi ..onlar rahat aldatsa sen beni bogdun derburdaki bazi kadinlar bogmussun hakettin derler ...sen alttan al bogma erkektir yapar de gec
Yeni evliyiz bir yıl olmadı ondan öncede aynıydım ben 5 yıldır bu şekildeyim önceden watsapa girmesine de kızardım çevrimiçi olmasınaBeni şaşırtan nokta;
Eşin de buna tahammül ediyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?