Çok bunaltmıyorum değil mi ?

seni guvensiz hissettirecek birsey yapmadiysa kendine engel ol ...belli etme bari..ayrica sana instadan erkek arkadaslarini sil diyormu
Diypr zaten bana kapattırdı kendisi de kullanmıyor du yeni açmış ben de açtım bu dırdırlardan tekrar kapattı yine güven sarsacak hiçbir şey de olmadı çok şükür

baska isin gücün yokmu senin...

Çok afedersiniz ama siz ve sizin gibi aşırı baskıcı kadınlar/erkekler kafayı yemişsiniz hiç normal değil bu yaptıklarınız.. Ben okurken bunaldım Allah adama kolaylık versin.

eşim bu yüzden ayrılınır mı lütfen o kadar emek verdim
Emek mi? Tüm hayatına karışmışsınız, engellemişsiniz, sindirmişsiniz, huzursuz etmiş, en küçük şeyde triplerle mutsuz etmişsiniz. Aynı şeyin size yaşatıldığını düşünün. Bir bireyin özgürlüklerini elinden almak için elinizden geleni yapmışsınız, adına da seviyorum kıskanıyorum demişsiniz. Bitmek bilmez bir taciz ve psikolojik şiddete emek vermişsiniz. Bence silkelenip kendinize gelin.

giz yazik degilmi konu sahibine neler yazmissiniz
.yardim etmek yerine yermeyi seciyorsunuz direk ..birde ustune aldatmayan varmi deyip daha beter edeceksiniz ...konu sahibi sende yardim al sana yazik kocana yazik ... gunlerine yazik degilmi

Bence sıkmıyorsun çünkü buna sıkmak denmez,bu bildiğin adama benden ayrılman için yapabileceklerimin sınırı yok demektir.
Devam devam bu şekilde 3-5 aya biter bu ilişki.

giz yazik degilmi konu sahibine neler yazmissiniz
.yardim etmek yerine yermeyi seciyorsunuz direk ..birde ustune aldatmayan varmi deyip daha beter edeceksiniz ...konu sahibi sende yardim al sana yazik kocana yazik ... gunlerine yazik degilmi
aman alıştım artık burdaki tiplere genelde insanın gererler yererler amaç yardım etmek değil laf sokmak sağol canım tavsiyeni dikkate alacağım

ee aynısını kendiside bana yapıyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…