- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Dayanıyor beIyide tedavi ol madem.Ben kocanin yerinde olsam terk ederdim seni..hicbir erkek cok dayanmaz soyleyeyim..
Diypr zaten bana kapattırdı kendisi de kullanmıyor du yeni açmış ben de açtım bu dırdırlardan tekrar kapattı yine güven sarsacak hiçbir şey de olmadı çok şükürseni guvensiz hissettirecek birsey yapmadiysa kendine engel ol ...belli etme bari..ayrica sana instadan erkek arkadaslarini sil diyormu
baska isin gücün yokmu senin...son zamanlarda eşimle sürekli kavga ediyorum instagram Twitter kapalıydı tekrar şifresini bulmuş kullanıyor Şifrelerini istiyorum bütün takipçilerin erkek olmasını istiyorum bayan varsa sildiriyorum arkadaş ta olsa siliyor paylaşımlarına karışıyorum tepki alınca küsüyorum sonra diyorum acaba abartıyorum mu kendi haline mi bıraksam sonuçta bişey yapacak olsa her türlü yapar sahte hesap açar ne bileyim güven sarsacak bir şey de olmadı negatif enerji oluyor aramIzda bu sebeplerden ötürü bimiyorum normal mi abartmı bu davranışlar
pratisyen tusa hazirlaniyor şuan çocuk acil de hatun göremiyor yanı görsede sonuçta işi mesleği o kadar da karısamam ben sosyal medyaya karşıymYa senin kocan doktor degilmiydi..kimbilir günde kac tane fistik gibi hatun geliyor muayne icin..hay allah..ne yapsan?
çok zor ben bendeki benden bunaldımBöyle yaşamak zor değil mi ?!
eşim bu yüzden ayrılınır mı lütfen o kadar emek verdimBen buradan sevgiline seslenmek istiyorum, AYRIL. Bu kadar da pes.
iyi canı sıkılan aldatsıan o zamanamaaan aldatmayan erkek mi var
Hâlbuki gerceklik daha tehlikelidir sosyal medyadan..siz gercekten hemsire oldugunuza eminmisiniz?pratisyen tusa hazirlaniyor şuan çocuk acil de hatun göremiyor yanı görsede sonuçta işi mesleği o kadar da karısamam ben sosyal medyaya karşıym
eminim de konuyla alakası nedir ?Hâlbuki gerceklik daha tehlikelidir sosyal medyadan..siz gercekten hemsire oldugunuza eminmisiniz?
Emek mi? Tüm hayatına karışmışsınız, engellemişsiniz, sindirmişsiniz, huzursuz etmiş, en küçük şeyde triplerle mutsuz etmişsiniz. Aynı şeyin size yaşatıldığını düşünün. Bir bireyin özgürlüklerini elinden almak için elinizden geleni yapmışsınız, adına da seviyorum kıskanıyorum demişsiniz. Bitmek bilmez bir taciz ve psikolojik şiddete emek vermişsiniz. Bence silkelenip kendinize gelin.eşim bu yüzden ayrılınır mı lütfen o kadar emek verdim
Belli bir olgunlugunuz yok..ergen gibi hatta tavirlar..yok ya suphelerim var benimeminim de konuyla alakası nedir ?
o senin sorununBelli bir olgunlugunuz yok..ergen gibi hatta tavirlar..yok ya suphelerim var benim
aman alıştım artık burdaki tiplere genelde insanın gererler yererler amaç yardım etmek değil laf sokmak sağol canım tavsiyeni dikkate alacağımgiz yazik degilmi konu sahibine neler yazmissiniz
.yardim etmek yerine yermeyi seciyorsunuz direk ..birde ustune aldatmayan varmi deyip daha beter edeceksiniz ...konu sahibi sende yardim al sana yazik kocana yazik ... gunlerine yazik degilmi
Mesguliyet var mı?pratisyen tusa hazirlaniyor şuan çocuk acil de hatun göremiyor yanı görsede sonuçta işi mesleği o kadar da karısamam ben sosyal medyaya karşıym
ee aynısını kendiside bana yapıyor kiEmek mi? Tüm hayatına karışmışsınız, engellemişsiniz, sindirmişsiniz, huzursuz etmiş, en küçük şeyde triplerle mutsuz etmişsiniz. Aynı şeyin size yaşatıldığını düşünün. Bir bireyin özgürlüklerini elinden almak için elinizden geleni yapmışsınız, adına da seviyorum kıskanıyorum demişsiniz. Bitmek bilmez bir taciz ve psikolojik şiddete emek vermişsiniz. Bence silkelenip kendinize gelin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?