Çok bunaltmıyorum değil mi ?

Benim eşimde çalıştıği sektörde tanınan biri,sadece linkedinde 5bine yakın takipçisi var,diğerler hesaplarında da baya fazla var.
Bir gün sormadım şu kim bu kim diye.
Genişlikle alakalı bir durum değil bence,olması gereken bu.
Sosyal medya hesabı onun kendine ait bir alanı,ben müdahale edemem ki. Ben yokken tanıdığı insanlar var orada ben kalkıpta diyemem şunu sil bunu sil ,o kim bu kim diye.
Eşle aynı hesabı kullanmak bile garip geliyor bana.
Bir bakıyorsun temizlik sayfasında,genel anlamda kadınların bulunduğu diyet sayfalarında erkek+kadın+soyadı yazan tuhaf tuhaf hesaplar.
Hiç kullanma o hesabı daha iyi yani.

Aldatırsa kendisi bilir diyen siz aldatılmayı kaldıramam diyen yine siz bu ne yaman çelişkidir :) benimde instagram hesabım var ve her gün onlarca adam istek gönderiyo mesaj isteği atıyo erkek arkadaşımda kıskanıyo ve tabiiki sinir oluyo ama böyle bunaltmıyo kapatcaksın demiyo cevap vermiyorum istekleri reddediyorum aklım yok mu benim? Eşinizin de aklı yoksa, sizi sevmiyosa zaten her şekilde aldatır siz istediğiniz kadar işimi sağlam kazığa bağlıyorum diyin o iş öyle olmaz.

Benim esim face twitter hesabi var benle de paylasir yeri gelir bayanlarlada konular hakkinda "tartisir" hic boyle bunaltmadim ben :) ki ben hic bi sosyal hesabim yok :) yapacak olsa zaten yapar bunaltiyosun yoktan tartismalar yaratiyorsun dikkat et

Konuyu okurken odadaki oksijen seviyesi düştü, duvarlar üstüme üstüme depar attı, baş dönmesi ve mide bulantısının ardından bayılmışım. Hastaneden bildiriyorum.

Buradan yetkililere seslenmek istiyorum, konu sahibesinin eşi olacak abiyi güvenli bi bölgeye alın. Konu sahibesine de ihtiyaç duydugu profesyonel yardımı sağlayın. Mutlu mesut yaşasınlar.

Ayrıca abiye de seslenmek istiyorum. Erkekligin onda dokuzu kaçmaktır, yetkilileri falan bekleme, kaç canını kurtar

Ya normal değil mi hani sonuçta evliyiz neden başka kadınlara bakma gereği duysn ya da neden instagramın da başka bir kadın olsun gereksiz değil mi

Cevap veriyorum; insan toplumsal bi hayvan olduğu ve toplum sadece erkeklerden oluşmadığı için.

Topluluklar halinde yaşamaya başladığımızdan beri bu böyle, olanaklar el verdiği ölçüde topluluğun diğer üyeleriyle iletişim kuruyoruz. Biyolojik ve psikolojik bi durum yani.

Kızlar kocamı kıskanmam korumam suç mu topa tuttunuz beni

Suç değil; sadece başta özgüven ve özsaygı eksikliği olmak üzere sağlıklı duygusal bağlar ve iletişim kurmadaki başarısızlığın ve daha pek çok olumsuzluğun açık bi göstergesi.

Pardon da okumak la hesaptaki kadınlar ne alaka yani iyi o zaman bütün herkesi eklesin ay neden eklesin ne gerek var neden bir başkası eşimi eklesin sosyal medyayı bu kadar abartmayın

Sosyal medyayı abartmayın, kesinlikle katılıyorum.

Kıskançlık (hele ki sizin seviyenizde) sadece kamyon arkası özlü sözlerinde sevgi fazlalığına işaret eder, ha bi de mânalı facebook paylaşımlarında.

Kalan zamanlarda daha çok yorucu, yıpratıcı ve sağlıksız bi takıntıdan, yoğun bi anksiyeteden ibarettir.

Bu arada aldatılmayı asla kaldıramaz mısınız, yoksa aldatırsa aldatsın kendi kaybeder diye mi düsünüyosunuz bi karar verin. Başım döndü

Abartmayın diyorum yani olmasa da olur adamı nefesssiz bırakmışım gibi bir algı yaratıyorsunuz o yüzden yazdım abartmayın diye olmasa da olur herkes sosyal medya kullanmak zorunda değil kullanmayana ceza yok

Herkes sosyal medya kullanmak zorunda değil ama her yetişkin kendi kararlarını özgürce almak, kiminle ne konuşacağına özgürce karar vermek zorunda.

Aksi halde ya birey birey olmaktan çıkar, tasmasını takar pati vermeyi öğretirsiniz ya da sizin tahakkümünüze girmiş gibi davranırken saman altından İstanbul Bogazını yürütür haberiniz olmaz

Tabikide abarti! Relax ya bu kadar benm ustume gelinse coktan kacardim. Yapck olan zaten yapar. Ben kendi elleerimle acip verdim kocama:) sifresinide unuttum yani girmk istesem bilmem. Ayrica kadinlarda var ister istemez is okul cevresi.

Yalana tesvik edeceksiniz..

Kendine hiç güvenmiyorsun demek ki. Eşinden ziyade Sana daha çok üzüldüm kendini kandırıyorsun bu şekilde . Canı istese tabiki karda yürür izini belli etmez.
Ben şifrelerini bile bilmem hiç sormadım. Eşime de, kendime de güveniyorum , kafam rahat. Diyelim şeytanı uydu, beni kaybeder bundanda korkmam, o korksun beni kaybetmekten.
Biraz değerini farkına var.
Kafandaki Tilkilerinden uzaklaşmanı Tavsiye ederim

Son düzenleme:
+1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…