[sıze="2"]çan çan çikolata,
hani bize limonata?
Limonata bitti,
hanım kızı gitti.
Nereye gitti?
Elazığ'a gitti.
Elazığda'da ne yapacak?
Terlik pabuç alacak.
Terliği pabucu ne yapacak?
Düğünlerde,
şıngır mıngır oynayacak.[/sıze]
deligibinin uyarısıyla aşağıdaki çevrimiçi üyeleri yazmış olduğum mesajımı editliyorum. Ceza sebebiymiş öğrenmiş oldum. Ay birde ceza alcaktım bu kızın hayal konusu yüzünden aaaaaa
deligibi bu arada mesaj sayım 100 olmadığı için mesajına cevap veremiyorum. Uyarın için teşekkürler.
rica ederim canım benim.. ben de hani geçenlerde bir konu vardı hala şok içindeyim mi ne? hani 3 erkek duşa girmiş falan filan.. o konunun altına yazmıştım. 52 kullanıcı okuyor diye, konu dışı mesaj yazdığım için 10 puanlık ceza ve uzaklaştırma almıştım..
3 erkek duşamı girmiş yuhhhhhhhhhhhhhh:86::86:
evet öyleymiş, sen o konu paylaşıldığı gün yoktun herhalde neler oldu neler..
konu sahibi evleniyor duşa giren sevgilisiyle..
konu sahibi evleniyor duşa giren sevgilisiyle..
öncelikle 21 yasındayım 4 yıldır bi ilişkim var istanbulda yasıyorum fakat erkek arkadasım elazgda yasıyodu sadece telde görüşüyoduk neyse erkek arkadasım kpss ye girdi sonra benm için istanbula geldi
7 ay falan geçti ben erkek arkadasımın yanındayım bu yaz evlenicez ama bizimkiler bunu bilmiyo ailem erkek arkadasımı arayıp ölümle tehdit ediyo bu yüzden açıklayamıyoruz erkek arkadasımda evlenmemize yakın söyleyelim belki o zaman daha iyi olur diyo
Herşeyimiz tamamda demişsin ama annenden ve evlilik hazırlığından bahsetmişsin. Yazdığın eski mesajlarda annenle fikir alışverişinde olduğun belli. Yazdığın mesajlarda annen eşya konusunda yorumlarda bulunmuş. Reşit ol olma kaçırılma gibi bir durumla ailen şikayette bulunur isim verirlerse ne olursa olsun polis bir kere sevgilini gelir evinden alır sorgular. Bence anlatılan olayda bir gariplik var. Bişeyleri eksik veya yanlış anlatıyorsun.
Eski mesajlarla bu yazdığı mesajı ve konu mesajını karşılaştırdığınız zaman sizlerde benim düşündüğüm gibi düşünmüyormusunuz arkadaşlar?
kızın ailesi, çocuk memur olduğundan telefonun numarasını kolayca bulmuşlar !!! ,öyle yazmış konu sahibi
polis nasıl bulamıcak anlamadım bende:44:
numarasını bulan adam ,gider emniyete verir..emniyette tespit eder adresi :44:
kızın ailesi, çocuk memur olduğundan telefonun numarasını kolayca bulmuşlar !!! ,öyle yazmış konu sahibi
polis nasıl bulamıcak anlamadım bende:44:
numarasını bulan adam ,gider emniyete verir..emniyette tespit eder adresi :44:
Canım konuya mesaj yazan kk sakinleri olarak konu sahibinin eski mesajlarından yola çıkarak konunun tamamen hayal ürünü olduğu sonucuna ulaştık. Güldük eğlendik falan filanZaten konu sahibide sıkıştırmalarımıza dayanamayıp siteyi terketti.
hadi yaaaa???? bak ben bunu kaçırmışım. hemen gidip okuyayım, çok şaşırdım. ama Allah çok mutlu eder inşallah. Tanufuk u çok severrim çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?