Çok büyük bi sorunum var paylasmak istedim

deligibinin uyarısıyla aşağıdaki çevrimiçi üyeleri yazmış olduğum mesajımı editliyorum. Ceza sebebiymiş öğrenmiş oldum. Ay birde ceza alcaktım bu kızın hayal konusu yüzünden aaaaaa

deligibi bu arada mesaj sayım 100 olmadığı için mesajına cevap veremiyorum. Uyarın için teşekkürler.

Son düzenleme:
tamam kızlar çok yüklendik galiba, 1 ziyaretçi gözüküyor aşağıda.. kendileri şu an aramızda kuvvetli muhtemel. kızın psikolojisi bozuk zaten daha da bozmuyalım..

Çan çan çikolata,
Hani bize limonata?
Limonata bitti,
Hanım kızı gitti.
Nereye gitti?
Elazığ'a gitti.
elazığda'da ne yapacak?
Terlik pabuç alacak.
Terliği pabucu ne yapacak?
Düğünlerde,
Şıngır mıngır oynayacak.

hahayyçok güzel özetlemişsin olayııı

rica ederim canım benim.. ben de hani geçenlerde bir konu vardı hala şok içindeyim mi ne? hani 3 erkek duşa girmiş falan filan.. o konunun altına yazmıştım. 52 kullanıcı okuyor diye, konu dışı mesaj yazdığım için 10 puanlık ceza ve uzaklaştırma almıştım..

Son düzenleme:

3 erkek duşamı girmiş yuhhhhhhhhhhhhhh:86::86:

evet öyleymiş, sen o konu paylaşıldığı gün yoktun herhalde neler oldu neler..

Merak ettim konuyu. Sildilermi duruyormu acaba. :44:
Bu arada o ceza sebebide çok saçmaymış. Şimdi bizde bu yazdıklarımız için ceza almayalım. Konu dağıldı sohbet başlığı oldu resmen

Bence en iyisi işin doğrusunu anlat.O zaman faydalı yorumlar yapılabilir.
Liseden tanıştığınıza inanmadım.Elazığ'lı çocuk neden İstanbul'da lise okuyor ?
Şu an İstanbul'da mısınız ?
Ailene neyi açıklayamıyorsunuz ? Evlenmeye yakın söyleyeceğiniz şey nedir ? Evlenmek mi ? Mantıksız.
Ailenin tehdit etme sebebi kaçmanızdan çok nikahsız yaşamanız olabilir mi ?
Bu arada sen okumuyorsun ve çalışmıyorsun sanırım.Bu durumda erkek arkadaşın korkup seni bırakırsa veya hevesini alıp vazgeçerse ortada kalacaksın.7 ay az bir zaman değil,evlenecek adam evlenirdi.Yazdıkların kısmen de olsa doğruysa,bir an önce nikah yapıp el öpmeye gidin.

kızlar konu sahibini hali üzere terk edelim en iyisi....
3 ay sonra düğünü varmış ve yaza incecik girmesi lazımmış...
Forumdaki her cewabı ayrı bi telden çalıyo...

kızın ailesi, çocuk memur olduğundan telefonun numarasını kolayca bulmuşlar !!! ,öyle yazmış konu sahibi
polis nasıl bulamıcak anlamadım bende:44:

numarasını bulan adam ,gider emniyete verir..emniyette tespit eder adresi :44:

cnm tipik bi ergen vakası...Dalga geçiyo sanırım konu sahibi...

Canım konuya mesaj yazan kk sakinleri olarak konu sahibinin eski mesajlarından yola çıkarak konunun tamamen hayal ürünü olduğu sonucuna ulaştık. Güldük eğlendik falan filan Zaten konu sahibide sıkıştırmalarımıza dayanamayıp siteyi terketti.

ne insanlar var yaa.. inanamıyorum..

aslında bu konulara yorum bile yapılmıcak tabi anlaşıldıktan sonra
ama herks gülüp eglenmiş iyi olmuş

hadi yaaaa???? bak ben bunu kaçırmışım. hemen gidip okuyayım, çok şaşırdım. ama Allah çok mutlu eder inşallah. Tanufuk u çok severrim çünkü.

Tan ile msnde yazışmıştık durum öyle değilmiş kızlar o da eksik yazmış sonra çıkması gerekmiş. Gerçekten o iki gün yapılan yorumlardan çok kötü olmuştu KK üyeleri çok acımasız:26:
Sevgilisi banyodan çıktığında saçı falan ıslak değilmiş o arkadaşları arayıp özür dilemiş. Bana göre yapılan şey sululuktan ibaret. Neyse umarım evlenip mutlu olur. Sevgilisi özür diledikten sonra koluna adını kalıcı dövme yaptırmış. Ben bunu duyunca kocamdan istemiştim. Vücudumun her tarafı kıl nereye yaptırıyım diye bir cevap verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…