Pardon ben anlamadım.
Erkek arkadaşınla evlenme kararı aldığınızı mı ailen bilmiyor?
Bir de erkek arkadaşını neden ölümle tehdit ediyorlar?
:26:
anlamadığım neden kaçtın konuşsaydın vermezmıydi ailen ??ya erkek arkadasım söyleyelim ne olursa olsun diyo ama ben ona zarar vercekler diye korkuyorum bunca şeye tepkisiz kalmazlar yani 2 tanede abim var babam yine bana çok düşkün içi el vermez bişey yapmaya ama abilerim orası meçhul
söyleyemedim cnm o an mantılı düşünemiyosun cahillik yatım kabul ediyorum aileminde daha fazla üzülmesini istemiyorum bu yüzdenanlamadığım neden kaçtın konuşsaydın vermezmıydi ailen ??
seni yargılamıyorum ama ailene üzüldüm..
hayır erkek arkadaşıyla görüşemediği için evde kaçmış şu an sevgilisiyle beraber yaşıyorlarmışevlenecklermiş ne yapayım ailemi ikna edeyim diye danışıyor
olan olmuş.. aileni karsına alıp güzellikle konuşacaksın.. tabi bağırıp cağıracaklar ama ana baba yüreği fazlada dayanamazlar yeterki evleneceğinize ikna edebilin onları..söyleyemedim cnm o an mantılı düşünemiyosun cahillik yatım kabul ediyorum aileminde daha fazla üzülmesini istemiyorum bu yüzden
bir yanlış anlaşılma var sanırım ben açıklayım anladığım kadarı ile.sevgilisyle liseden tanışıyorlarmış lise bitince sevgilisi elazığa gidiyor 4 sene ayrı kalıyorlar.erkek kpss ye griyor sevgilisi istanbulda diye istanbula geliyor ama kızın ailesi tutucu olduğu için görüşemiyorlar 4 ay.kız da sevgilisinin üzüldüğünü düşünüp kaçıyor şimdi ailesi ölümle tehdit ediyor ve bize ne yapayım diye danışıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?