Çok büyük bi sorunum var paylasmak istedim

ortaya çıktı çünkü ne saf yaa kendi kendini ele verdi hayel dünyası daha ilerisine yetmedi heryerde başka şeyler paylaşmış can sıkıntısı herhalde

ayyy sıkıldım valla bi daha kimsenin konusuna yorum yapmicam diyorum dayanamıyorum üzülüyorum yapıyorum.. yeter yahu! her gün bir fake konu!!!.. tek derdi olan biz miyiz anlamadım.. milletin işi gücü kalmamış, eğlencesine sahte konu açıyor..:95::95::95:

kayınvalidesiyle eşya almaya gitmişte olabilir elazığa gider artık buralarda barınamaz
Açar yeni bir hesap devam eder hayal aleminde yaşamaya. Bukadar rezil olduktan sonra birdaha o hesapla giripte yazacağını hiiiiiiiç zannetmiyorum.

kayınvalidesiyle eşya almaya gitmişte olabilir elazığa gider artık buralarda barınamaz

benim eşimde elazığlı sölücem kocişime ordada bi sölesin akrabalara bakınsınlar zeyna kızı pudingden başka nabıyomuş ayyyyyyyyyyyyy beni kopardı b kızz

Son düzenleme:
Konunun fake olduğunu yoğun uğraşlarımız sonucu ortaya çıkardık ve konu sahibi kaçtı

benim eşimde elazığlı sölücem kocişime ordada bi sölesin akrabalara bakınsınlar zeyna kızı pudingden başka nabıyomuş ayyyyyyyyyyyyy beni kopardı b kızz

herkezi kendi gibi cahil sanıyorr millete malzeme oldu bak patrona kızmıştım sinir stres falan kalmadı ohh

herkezi kendi gibi cahil sanıyorr millete malzeme oldu bak patrona kızmıştım sinir stres falan kalmadı ohh

Aynen bende dünden beri yarime kızgındım bozuktum stres falan kalmadı ooooh
Böyleleri oldukça bize daha çooook gülme malzemesi çıkar

aynen bende dünden beri yarime kızgındım bozuktum stres falan kalmadı ooooh
Böyleleri oldukça bize daha çooook gülme malzemesi çıkar

dayanamayıp kaçtı acaba şimdi nereye kaçtıı iyi malzeme çıkıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…