kayınvaldesine puding yapmaya gitmiştir
dur bekleyelim onunda belki tarifini verir beğenenler olmuştur hahay
kayınvaldesine puding yapmaya gitmiştir
hahayyyyyyyyyyyyyyy hiç gülceğim yokdu
Ayyyy ilahi selin kahkaha attım bu yorumuna
Açar yeni bir hesap devam eder hayal aleminde yaşamaya. Bukadar rezil olduktan sonra birdaha o hesapla giripte yazacağını hiiiiiiiç zannetmiyorum.kayınvalidesiyle eşya almaya gitmişte olabilir elazığa gider artık buralarda barınamaz
kayınvalidesiyle eşya almaya gitmişte olabilir elazığa gider artık buralarda barınamaz
Açar yeni bir hesap devam eder hayal aleminde yaşamaya. Bukadar rezil olduktan sonra birdaha o hesapla giripte yazacağını hiiiiiiiç zannetmiyorum.
Konunun fake olduğunu yoğun uğraşlarımız sonucu ortaya çıkardık ve konu sahibi kaçtıpardon ama bende hiç birşey anlamadım,
erkek arkadaşın elazığ dan geldi istanbul a yerleşti,
sen erkek arkadaşına kaçtın ama kaçamadın arkadaşının evinde kalıyorsun
7 aydın ailen sevgilini arıyorda demiyor mu bacım nerde gelip seni niye almıyorlar ?
madem korkuyorsun erkek arkadaşında yazın düğün diyor, düğünü geç gidip nikah kıyın sonrada ara sevdim sizden korktum ama biz nikahlandık ben başınızı eğecek birşey yapmadım de.he kabul ederler seni yada etmezler o ayrı ama nikahlandıktan sonra yumuşarlar en azından uğraşmazlar.karmaşık bir iş.ama ne olursa olsun ben kaçmaya karşıyım .madem babanları ezip geçtin.git nikahlan sonrada nikahlı kocam bizi rahat bırakın de hayatına bak.
pessss ruh hastası
benim eşimde elazığlı sölücem kocişime ordada bi sölesin akrabalara bakınsınlar zeyna kızı pudingden başka nabıyomuş ayyyyyyyyyyyyy beni kopardı b kızz
herkezi kendi gibi cahil sanıyorr millete malzeme oldu bak patrona kızmıştım sinir stres falan kalmadı ohh
aynen bende dünden beri yarime kızgındım bozuktum stres falan kalmadı ooooh
Böyleleri oldukça bize daha çooook gülme malzemesi çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?