Çok büyük bir derdim oldu :((

Amin çok teşekkür ederim, inşallahhhh.

Şu an moral pek iyi değil maalesef inşallah toparlanırım.
Tabiki şu an moralinin bozuk olması çok normal her ne kadar moralini yüksek tut desekte içinde kopan fırtınayı bir sen bilebilirsin.Ama yaşın genç atlatacaksın Allah'ın izniyle.Şu an koyverme zamanı değil güçlü olma zamanı.Bu savaşı kazanmak için kendine çok iyi bakmalı ve moralini yüksek tutmaya çalışmalısın.Rabbim tez zamanda şifa versin.

Tabiki şu an moralinin bozuk olması çok normal her ne kadar moralini yüksek tut desekte içinde kopan fırtınayı bir sen bilebilirsin.Ama yaşın genç atlatacaksın Allah'ın izniyle.Şu an koyverme zamanı değil güçlü olma zamanı.Bu savaşı kazanmak için kendine çok iyi bakmalı ve moralini yüksek tutmaya çalışmalısın.Rabbim tez zamanda şifa versin.

Amin inşallah, çok saol desteğine emek evrip yazmana.

İyi olcaksin🤗önce bu önemli.biyopsi aldığın hastane kötü mü? Cerrahpaşada iyi anım yok.haseki olabilir.Rabbim bu süreci biran evvel hayırla tamamlamayı nasip etsin.

Yani özel hastane, dolayısıyla bir dışarda doktorlara gitmek istedim.

Sana da cok gecmıs olsun umarım şimdi iyisindir. Amin çok teşekkürler

Cok gecmis olsun. Prof dr adem dervisoglu daha once gittigim iyi bir dr . Tavsiye ederim.
Sabırla ve tedaviyle atlatilabilen bir hastalik , cok tanidik iyilesti. Demesi kolay olsada iyi düşünün lutfen 🤗

Heyy güzel kadın gecicek bu günler Allahın izniyle. Sonra buraya yazarsın kızlar gectiiii bittiii yuppiiiii diye. Rabbimden sana şafi ismiyle şifalar diliyorum.

Herkese iyi akşamlar,

Bir anda gelişen öyle büyük bir derdim oldu ki, öyle çaresiz öyle umutsuz kaldım ki....

Ailemde tek bir kişide bile meme kanseri yoktu. Ben de yaş gereği 40’ın altında olduğum için konduramadım ama bir anda geldi işte. Yeni öğrendim meme kanseri olduğumu biyopsi sonucunu aldım. Hem çok üzgün hem çok şaşkınım, ne yapacağımı bilemez ve kabullenememe halindeyim 😔

Evre 3 oldugum için önce kemoterapi sonra ameliyat dediler, ama doktor hastanede konusunda da hiçbir fikrim yok, İstanbul’da yasıyorum, fikir doktor hastane önerisi herşeye açığım.

Şimdiden teşekkür ediyorum hepinize.
Allah şifa versin en kısa zamanda atlatacaksınız dualarım sizinle

Çok geçmiş olsun. Şimdiye kadar duyduğum meme kanseri olan kim varsa iyileşti. Öylesine söylemiyorum, gerçek bu. Siz moralinizi yüksek tutun, iyileşeceksiniz inşallah. Uzun sağlıklı bir ömür diliyorum size

Herkese iyi akşamlar,

Bir anda gelişen öyle büyük bir derdim oldu ki, öyle çaresiz öyle umutsuz kaldım ki....

Ailemde tek bir kişide bile meme kanseri yoktu. Ben de yaş gereği 40’ın altında olduğum için konduramadım ama bir anda geldi işte. Yeni öğrendim meme kanseri olduğumu biyopsi sonucunu aldım. Hem çok üzgün hem çok şaşkınım, ne yapacağımı bilemez ve kabullenememe halindeyim 😔

Evre 3 oldugum için önce kemoterapi sonra ameliyat dediler, ama doktor hastanede konusunda da hiçbir fikrim yok, İstanbul’da yasıyorum, fikir doktor hastane önerisi herşeye açığım.

Halam yıllar önce oldu hemde 2 defa ilkinde tek gögsünü aldılar hamile kalması yasaktı tekrarlama ihtimali var diye sonra hamile kaldı ve belki oglum da olur diye dogurmak istedi dogumdan sonra diger gögsü de alındı ve yıllardır tekrarlama olmadı gayet saglıklı beslenme ve psikoloji çok önemli bu hastalıkta kendinize çok iyi bakmanız lazım ve korkmayın inşallah atlatırsınız

Herkese iyi akşamlar,

Allah im şifa versin size ve bütün hastalara inşallah 😥

Back
X