cok büyük bir derdim var :((

Kesinlikle kardesiyle de kendisiyle de iletisime gecmeyin. Korktugunuzu belli etmeyin,benim bir yakinima da ayni sey olmustu ama kiz korktugunu belli etmeyince aslinda adamin blof yaptigi ortaya cikti. Cok sinir bozucu biliyorum ama eger oyle birsey olursao zaman ne yapacaginizi dusunursunuz,kesinlkle boyun egmeyin, aileniz basta kizsa da sonunda affederler ama bir kere boyun egerseniz omur boyu bu pislkle ugrasirsiniz, santajin sonu yok.

yaa allah askına ne yapabılır neden bu kadar kendınızı sıkıp

korkuyorsunuz ve herseyden en onemlısı ona korktugunuzu

bellı edıyorsunuz .hıc bırseyde yapamaz sızın korkunuz

ona guc verır .korkmayın onun karsısında dık durun

ne yapabılır kı .. gonderdıgınız fotolar en fazla dekoltelı

fotolar .erotık pozlar degıl sonucda .dekoltelı pozlarla

sana ne tehtıtlerınde bulunur kı .yanı yapacak adam

dekoltelı pozada ıhtıyac duymaz kı .dekoltesız pozu

shopluyupda oranı buranı acarakda hersey yapabılır .

bunlara korktunuzu bellı etmeyın hıc bır halt yıyemez bunlar .

ben senın yerınde olsam aılesıylede konusurdum

neden kacacakmısım neden korkacakmısım kı

aılesıne tel acar ; "oglunuz benı rahatsız edıyor ,ben dahıl

aılemde bu durumdan rahatsız .eger bu iş uzarsa babam savcılıga

verecek hep bırlıkte mahkemelık olacagız oglunuza cekı duzen verın "

seklınde tehtıte tehtıtle cevap verın .yanı herseyden aılenızın

haberı var havası yaratın .

canım benim, daha çok küçüksün, kıyamam sana. uzatma bu meseleyi, allah büyük inşallah kötü ters bişey olmaz. hem sen korkma, havlayan köpek ısırmazmış. güçlü ol, düşünmemeye çalış.

destekleriniz icin sagolun..

bir arkadas siz bukadar basitmisiniz demis bana. Hayir bu basitlik degil. Eger benim bir Ailem olmasaydi o cocugun burnundan bu yaptigini fitil fitil getirirdim. kendim ugrasmazdim. msjlar elimde gider polise verirdim 3 sene degil isterse 10 sene sürsün pesinden giderdim.. fakat araya deger verdiginiz insanlar.. cevre.. kaybedeceginiz saygi, sevgi, güven vs girince.. iste okadar kolay olmuyor.. ki ben hadi süründürdüm onu.. halen icimde hesabini veremiyorum bu yaptigim aptalligin..

Son düzenleme:
Blöf, yapmaz inanma ve muhatap olma artık onunla.
Kendine haksızlık ediyorsun bence canım, herkes hata yapabilir, herşey insanlar için.
Şu hayatta olmaz dediğin olur, yapmam dediğini yaparsın. İnsanız sonuçta. Başımıza herşey gelebilir.
Bazen herşey bi anda kontrolümüzden çıkabilir ve sonu pişmanlık olabilir ama olan olmuş artık.
Bundan sonra senin yapman gereken şey kabule geçip kendini affetmek.

Herkes hata yapar unutma, önemli olan bi daha onu tekrarlamamaktır.
Kendini yiyip bitirmenin bi anlamı yok. Kimse senden değerli değil. Unutmaya çalış ve kendini herşeyinle sev.

canım benim bende senin yaptığın hatanın benzerini yaptım çok şükür tehdit edilmedim ama ben böyle bişeyle karşı karşıya kalırsam yalanlardım. shoplamış derdim. işin içinden sıyrılırdım . sen artık konuşma o salakla allah a havale et

yatiyorum aklima ilk gelen sey o.. kalkiyorum sabah yine o.. dua ede ede yatiyorum öyle de kalkiyorum.. nasil nefret ediyorum ondan anlatamam :(( Allah bana bu yaptigini insallah bir bir burnundan getirir.. Korkmuyoda degilim.. o kadar site var internette.. ya nebilim kafasi eserde bir yerde paylasirsa..

Back
X